HiFiForum.nu
Home | Forums | Profile | Register | Active Topics | Links | Members | Articles | PM | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Private Messages
You must log in to check messages
 All Forums
 HiFiForum.nu - Mångfaldens forum
 Medlemmarnas System
 Hemma hos AlfaGTV
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 48

Kilgore
Member

1579 Posts

Posted - 2011/03/30 :  09:38:55  Show Profile Send Kilgore a Private Message  Reply
Låter som en trevlig uppgradering.
DAC1 är en mkt bra DAC

"I love the smell of fresh napalm in the morning"
/Lieutenant Colonel Bill Kilgore
Go to Top of Page

huzze
RödaTråden-vinnare, 200.000 klubben

10180 Posts

Posted - 2011/03/30 :  10:20:24  Show Profile Send huzze a Private Message  Reply
Här är det inte stiltje minsann.
Go to Top of Page

AlfaGTV
600.000-klubben

4819 Posts

Posted - 2011/04/02 :  12:19:58  Show Profile  Visit AlfaGTV's Homepage Send AlfaGTV a Private Message  Reply
Nu så, här ska ni se en riktigt häftig uppgradering:

Japp, det är en kaffekvarn! Jag har bytt till hela bönor och perkele vilken uppgradering!

Just ja, sen har det förändrats en del i racket också:

Just nu spelas på Thoréns-spelaren Toto - Hold the Line! Riktigt bra faktiskt!
Nedanför denna ser ni Benchmark DAC1'an som används ibland som försteg vid helt digital uppspelning. Just nu är den dock kopplad som DAC, till CD och MacMini/Amarra... Mums!!!
Till höger om denna står motorstyrningen till Thoréns-svarven. Som tur är är det rätt bredd på dessa båda enheter, då de lämnar luftspalten öppen på enheten under dessa: En Xindak XA3200 MkII förförstärkare. Ett riktigt fynd må jag säga, och den fungerar utmärkt tills vidare. Denna ger en lite fylligare botten och slätar ut diskanten en liten smula, men den har dock en mycket bra precision i ljudbild och spelar med fantastisk känsla!
Under denna ser ni den gamla trotjänaren Marantz SA15-S1, trevlig CD-spelare och mycket bra SACD. Den lämnar analog signal till Xindak'en. Sedan har vi nykomlingen som ställer till oreda i skivsamlingen! Bladelius Balder, en bastant typ med järnkontroll på musiken och stor pondus! Jösses vilken skillnad det blev, Tyr är ju bra, inget snack. Men detta är något helt annat! Fy sjutton vad mycket man har att lära...

Hade lite bekanta på besök här igår och intrycket jag fick var att kaffet var gott och musiken lät förbaskat bra!
MVH /Micke

Junepes uttryck "mindlessness" beskriver ett underskattat tillstånd
Go to Top of Page

ahultin
Member

240 Posts

Posted - 2011/04/02 :  13:16:48  Show Profile Send ahultin a Private Message  Reply
Att lira Toto är aldrig fel...
Men kul att läsa om Xindak försteget - har haft funderingar i den riktningen också här hemma....

Massa Linnprylar...
Go to Top of Page

AlfaGTV
600.000-klubben

4819 Posts

Posted - 2011/04/04 :  08:42:09  Show Profile  Visit AlfaGTV's Homepage Send AlfaGTV a Private Message  Reply
Tack för kommentarer!

Jag har spelat så ini helsike mycket musik, hela helgen i stort sett! Och det är otroligt kul! Både vinyl, CD och datorbaserad musik har matats ut via det nya förstärkeriet.

Jag spelade ju som jag beskrev tidigare i några dagar på min gamla Luxman LV-103, Bridförstärkaren som jag drömde om i ungdomens dagar Den har ett trevligt spelsätt som inte gör många oförrätter, den låter musiken leva och tillsätter kanske lite botten. Inte så hyperrent och detaljerat, men homogent, taktfast och underhållande. Jag spelade den med mina Monitor Audio GS10 och de utgjorde en bra kombination.

Jämfört med den tidigare Bladelius Tyr så saknades naturligtvis både klarhet, insikt och stram pondus. Men när Bladelius Balder dök upp efter några dagar och kopplades in klargjordes ytterligare en gång hur mycket skillnad i ljud förstärkaren utgör. Jag körde som sagt Benchmark DAC1 som förförstärkare via de balanserade utgångarna direkt till Balder. Och visst, jag har läst om att förstegsdelen i Benchmarken skall vara riktigt bra... Det är den! På sitt klara och skarpskurna sätt är den otroligt ren och frisk i spelsättet, kanske ännu mera än DAC'ens egna ljudsignatur. Jag kan dock förstå om folk uppfattar den som FÖR påstridig och angelägen Min ursprungliga ambition att använda Little Dot MkIII hörlurssteget som förförstärkare för min analoga rigg gick dock i stöpet. Jag kopplade in grejerna som jag gjort tidigare, via RCA till Balder och slog igång allting. Jag har visserligen hört vid tidigare test att den både brusar och brummar ganska högt, men trodde mig kunna leva med detta. Tyvärr tror jag den skickar ut alldeles för mycket DC för att det skall vara acceptabelt, jag såg nämligen hur högtalarkonerna på mina GS10 vandrade... In och ut igen, sakta och med stora utslag. Nä, det funkar inte. Kopplade ur grejerna igen och började fundera över hur man ska kunna koppla in allting enkelt och smidigt, gärna med fjärrstyrd volym.

Efter att sökt på flera stora köp o sälj-sajter efter "försteg" hittade jag ett intressant alternativ: I Gävle (typ 10mil bort) såldes ett Xindak XA3200 MkII, ett rörförsteg som baseras på en berömd kretsdesign kallad Matisse. De recensioner jag hittade med kort varsel hyllade alla detta försteg som likvärdigt med stora namn som Audio Research och andra storheter. Jag lämnade ett bud och fick köpa detta. Dessutom är det ganska snyggt och stilrent med borstad aluminiumfront och enkel design.

Efter att ha hämtat försteget (med nya rör från JJ) och kopplat in det kunde jag bara kapitulera inför ett MYCKET välbyggt och välljudande försteg. Ljudet är kontrollerat och lite glimrande i mellanregister och diskant i likhet med hur jag beskrivit det tidigare. Basen är lite rundare än med enbart DAC1 i signalvägen, men fortfarande med god struktur och kontroll. En nackdel finns dock med detta försteg, och det är det faktum att Gain är alldeles åt helsike för hög! Vilken rackarns tur att jag alldeles nyligen köpte mig ett par Rothwell Audio Attenuators (10dB signaldämpare i RCA-kontakter) för dessa ger mig en toppen kontroll på volymen och anpassar utnivån till slutsteget exemplariskt. Och nu har jag spelat vinyl, utan brus, brum och andra egenheter. Karaktären på försteget matchar vinylavspelning utsökt!

Som avslutande övning kopplade jag till sist in mina Audio Physic Tempo V MA GS10 fick ju nya krafter med Balders hjälp och Tempo V'orna blev inte mindre förändrade! Jösses! Så snyggt de spelar med Balder, snacka om att styra med järnhand. Så just nu ville jag helst vara ledig och mata skivor i alla former i stereon!

Mera mjooooossssik maestro!

Junepes uttryck "mindlessness" beskriver ett underskattat tillstånd
Go to Top of Page

Gozzi
Klubbmästare i UA, 200.000-klubben

953 Posts

Posted - 2011/04/04 :  09:53:48  Show Profile Send Gozzi a Private Message  Reply
Mer bilder !

Skivspelaren ser verkligen porrig ut :)

[i][purple]
Go to Top of Page

bearwik
200.000-klubben

4289 Posts

Posted - 2011/04/04 :  15:32:43  Show Profile Send bearwik a Private Message  Reply
Hur tycker du att XTZ Pearl står sig mot dina andra signalkablar?

Jävligt nöjd Tannoyägare!
Mer membranyta åt folket!
Min rigg: http://www.hififorum.nu/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70066


Go to Top of Page

AlfaGTV
600.000-klubben

4819 Posts

Posted - 2011/04/04 :  20:47:12  Show Profile  Visit AlfaGTV's Homepage Send AlfaGTV a Private Message  Reply
Ska se vad jag kan göra Gozzi, den är porrig! :) Det finns flera bilder i denna tråd dock

Bearwik, jag tycker XTZ Pearl-kabeln fungerar utmärkt, ger ett naturligt ljud och har ganska skapliga kontakter. Jag har helt enkelt inte haft nån anledning att jämföra den med andra signalkablar utan den verkar göra sitt jobb..

Vid tillfälle skall jag ge mig på lite jämförelser! Tycker det är svårt att ringa in egenskaper för signalkablar dock... (Speciellt RCA)

MVH /Micke

Junepes uttryck "mindlessness" beskriver ett underskattat tillstånd
Go to Top of Page

AlfaGTV
600.000-klubben

4819 Posts

Posted - 2011/04/19 :  20:09:54  Show Profile  Visit AlfaGTV's Homepage Send AlfaGTV a Private Message  Reply
Whats wrong with this picture?


Ja, vad är det som inte stämmer här? Det kan handla om tycke o smak, det kan handla om andra funderingar.
Det låter rakt inte illa, det kan jag lova! Och jag säger bara en sak: Köp ingen 2M om du inte; a) Har perfekt VTA genom försynen b) Har möjlighet att justera VTA
Det är otroligt vilken känslig pickis detta är på just den parametern.

För övrigt kan jag meddela att jag fortfarade bara ler, för jag är toknöjd med systemet som det står! Fantastiskt nöjd!
MVH /Micke

Junepes uttryck "mindlessness" beskriver ett underskattat tillstånd
Go to Top of Page

AlfaGTV
600.000-klubben

4819 Posts

Posted - 2011/04/30 :  11:19:50  Show Profile  Visit AlfaGTV's Homepage Send AlfaGTV a Private Message  Reply
Ingen som såg avvikelsen? Ortofon 2M Red har röd text på huset...
Vilket innebär att nykomlingen i pickup-urvalet är eg en Ortofon 2M Black med en extra röd nål. Supersmidigt att kunna byta i en handvändning utan omjusteringar av arm o spelare. De låter väldigt trevligt med ett fast anslag och ger en god insikt i musiken och inspelningen. Men jag ville ha möjligheten att smidigt kunna växla till MC också, så jag mailade till Mirre på Veteran-Hifi och undrade om skal till min SME309. Visst, han hade ett på hyllan, demovisat. Köpt!

Sålunda fick jag en ny chans att testa min DL103 på Thoréns spelaren och visst är detta en pickis med mycket hjärta o jävlar anamma!
Spelar just nu lite INXS i olika versioner, låter mycket bra!

Sedan har jag inskaffat lite nya kontakter och testar för tillfället nya kablar och det låter märkligt annorlunda. Lite som om jag kört med basportarna pluggade tidigare och glömt plocka bort frontskydden... Jag vill låta dem ligga till sig lite innan jag lämnar nåt ytterligare omdöme...


Slutligen så hade jag annons ute på lite notebooks från HP (finns ngn kvar under Säljes i forumet) och en kille ringde o ville byta mot en nästan oanvänd iPad. Visst, kul att testa tänkte jag. Och vilken smidig liten grej! Köpte prenumeration på HiFi+ nästan omedelbart och det funkar kanon att läsa blaskorna i Pad'en. Dessutom kostar varje nummer i runda slängar 15:- istället för 115:- i pappersform,

Junepes uttryck "mindlessness" beskriver ett underskattat tillstånd
Go to Top of Page

byZan
200.000-klubben

4435 Posts

Posted - 2011/04/30 :  11:42:46  Show Profile Send byZan a Private Message  Reply
Det ser riktigt trevligt ut, grattis till dina nyförvärv


"Att lyssna är berikande - att berika är att dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper"

Mina system...

Huvudsystem
Dan D#8217;Agostino S250 / Dan D#8217;Agostino HD Preamp / Lumin X1 / Clearaudio Master Reference, Absolute Inside, Goldfinger v2 / Roon Nucleus / PS Audio P20 / TAD Reference One / Stillpoint Ultra 5
Andrasystem
Absolare Signature Integrerad / Lumin S1 / Nucleus - Roon / TAD CR 1 /PS Audio P10

Hemma hos reportage...

HiFiForum Magazine
Go to Top of Page

optimus
Member

398 Posts

Posted - 2011/04/30 :  13:03:00  Show Profile Send optimus a Private Message  Reply
HiFi+ i ipaden är riktigt riktigt bra!
Synd att svenska tidningar inte tar efter... Kanske kommer.
Go to Top of Page

AlfaGTV
600.000-klubben

4819 Posts

Posted - 2011/05/02 :  08:08:31  Show Profile  Visit AlfaGTV's Homepage Send AlfaGTV a Private Message  Reply
Tack byZan och optimus

Till och med sambon blev riktigt förtjust i iPad'en, hon gillar den bl.a. pga Angry Birds
Själv är jag helsåld på den som fjärrkontroll via SpotRemote, Apple Remote, LogMeIn Ignition och flera andra användbara och roliga appar. Men som läsplatta för HiFi+ är den klockren.

Den låter faktiskt riktigt bra som spelare för musik också, förstärkningen i den är av helt annan kaliber än i pod'arna eller iPhone.

Junepes uttryck "mindlessness" beskriver ett underskattat tillstånd
Go to Top of Page

Klingan
Nerikes Audiofiler

890 Posts

Posted - 2011/05/02 :  08:22:53  Show Profile Send Klingan a Private Message  Reply
quote:
kört med basportarna pluggade tidigare och glömt plocka bort frontskydden

Nu blir man nyfiken!

Rockin in the free world
Go to Top of Page

AlfaGTV
600.000-klubben

4819 Posts

Posted - 2011/05/04 :  09:35:02  Show Profile  Visit AlfaGTV's Homepage Send AlfaGTV a Private Message  Reply
Högtalarkabeln spelar fortfarande med en hittills oanad friskhet i ljudet!?!?!? Har tillfälligt bytt tillbaka till EKK och Tara Labs Prism Omni III som jag sett som bra, hyfsat neutrala kablar.

Men denna spelar ut på ett sätt som jag bara inte kan begripa? Jag skall dock ta den med till en vän på torsdag och få tillfälle att jämföra med lite andra kablar i lite andra miljöer.

Vad som just nu händer hemma hos mig är att ett par B&W CM-1 tronar på Monitor Audio GS-10'ornas stativ. De är på lån pga min nyfikenhet och jag måste säga att de imponerar! Jag har sällan hört ett mera luftigt mellanregister? Otroligt vad de spelar lättsamt och med fullständigt släpp! Och med tanke på storleken spelar de bas i boxar-stil! Otroligt lätt på foten men med kraft i slagen som kan välta dig ur soffan!


För övrigt är de otroligt välbyggda och pryder i mitt tycke vilket vardagsrum som helst!

Junepes uttryck "mindlessness" beskriver ett underskattat tillstånd
Go to Top of Page

huzze
RödaTråden-vinnare, 200.000 klubben

10180 Posts

Posted - 2011/05/04 :  10:11:24  Show Profile Send huzze a Private Message  Reply
Vi verkar ha samma smak
Go to Top of Page

AlfaGTV
600.000-klubben

4819 Posts

Posted - 2011/05/04 :  12:20:10  Show Profile  Visit AlfaGTV's Homepage Send AlfaGTV a Private Message  Reply
Heheh! Jo, och det finns fler som är inne på samma linje!
Såg att du hade såna i stugan va? Riktigt roliga burkar!

MVH /Micke

Junepes uttryck "mindlessness" beskriver ett underskattat tillstånd
Go to Top of Page

huzze
RödaTråden-vinnare, 200.000 klubben

10180 Posts

Posted - 2011/05/04 :  12:45:34  Show Profile Send huzze a Private Message  Reply
AudioPhysic som huvudhögtalare och CM1 i andrasystemet.
Go to Top of Page

AlfaGTV
600.000-klubben

4819 Posts

Posted - 2011/05/20 :  09:20:01  Show Profile  Visit AlfaGTV's Homepage Send AlfaGTV a Private Message  Reply
Jag har nu spelat och njutit av massor av musik på sistone, både via LP och via dator och DAC. Har även spelat en del CD-skivor men de ger inte lika bra vibbar som via dator.

Hade för avsikt att hitta en privärd USB till SPDIF-converter i stil med M2 HiTech, för att se om Benchmark DAC-1:an har mera att ge via koax-ingången än via den optiska när ljudkällan är MacMini.

Då dök det plötsligt upp en Hegel HD2 på blocket till ett ganska vettigt pris. Den har ju hyllats skamlöst av en del tidningar och liknande som otroligt bra. Det intressanta med den är att de har lagt det mesta krutet på USB-mottagningen i den. En massa funktioner med omklockning för jitterreducering och liknande. Sen har de petat i en vettig DAC i den också, vilken bl.a. Lyd & Bilde tycket spöade det mesta upp till 10Tkr.

Så den sitter nu inkopplad där jag kan skifta mellan dess DAC-del och där den bara agerar SPDIF-konverter vidare till DAC-1:an. Enligt uppgift är den inte använd alls tidigare och då behöver den mera inspelning. DAC-delen imponerar inte speciellt just nu, visst helt OK, men min gamla Zero DAC spelar "bättre" med fin, lite avrullad klang i de övre registren och mera (korrekt eller inte) pondus i låg och mellan. Hegeln kan upplevas som "grusig" och lite hård i övre mellan och diskant, men detta kan mycket väl ändras med tiden.
Däremot, USB till SPDIF-konverteringen är definitivt ett lyft från MacMini'ns optiska utgång direkt till Benchmark DAC-1:an. Vilken "fönsterputsning" det blev! Jag upplever basen som mera utsträckt, utklingning och mikrodetaljer är mycket tydligare och rytmiken är helt klart förbättrad. Positivt är att den hanterar även 24/96 via USB, utan drivare!

Så summeringen är att det blev ytterligare ett kliv framåt i anläggningen!

Jo, just det ja! Högtalarkablarna hade jag ju bytt ut. Det är en egen konstruktion, baserad på tvinnad EKK 2*1,5mm per ledare. Dessa är sedan överdragna med skärmstrumpa och sedan avslutad med krympslang. Kontakteringen är gjord med Furutech FP-202(R) vilket mera var ett test om de är lika bra som de mycket, mycket billigare stift-hylsorna som Svalander säljer. Och visst, hanteringen är ju mycket förtroendeingivande med skruvlåsning men jag kan inte säga att de låter annorlunda mot hylsorna.
Hursomhelst, kabeln i sig var som jag skrev tidigare den gamla klyschan " att ta bort den blöta filten" framför högtalarna. Hade dem med mig till en vän med betydligt dyrare utrustning än mig själv, och där fick de gå en match mot Jorma No.2. Vi brukar dra ganska liknande slutsatser om ljud, men i detta läge hade vi avvikande uppfattning!
Jag föredrog min egen kabel då jag uppfattar den som att den spelar djupare och mera utsträckt uppåt, lite som jag beskrev tidigare; "att dra bort sockan ur basreflexporten och ta bort petskydden framför elementen". Mellanregistret blev alltså mindre framträdande och där hörde vi samma sak, men min vän upplevde Jorma-kablarna som att mellanregistret blev tydligare och klarare vilket för honom gjorde musiken mera intressant och levande.



Vilket man föredrar beror ju naturligtvis resten av anläggningen och hur smaken är. Nu skall det erkännas att min vän har högtalare och utrustning som spelar både mycket djupare i bas och klarare i diskanten redan från början vilket naturligtvis påverkar.
Men som sagt, de blir definitivt kvar i min anläggning då de tillförde en klarhet och en djupare och mera definierad bas. Klockrena! Och detta då till en kostnad som inte är någonstans i närheten av vad ett par Jorma No.2 kostar..

MVH /Micke

Junepes uttryck "mindlessness" beskriver ett underskattat tillstånd

Edited by - AlfaGTV on 2013/05/27 11:28:01
Go to Top of Page

opethic
Member

2890 Posts

Posted - 2011/05/20 :  09:56:02  Show Profile  Visit opethic's Homepage Send opethic a Private Message  Reply
quote:
Vi brukar dra ganska liknande slutsatser om ljud, men i detta läge hade vi avvikande uppfattning!
Jag föredrog min egen kabel ---- men min vän upplevde Jorma-kablarna som att mellanregistret blev tydligare och klarare vilket för honom gjorde musiken mera intressant och levande.

Såklart han föredrog Jormakablarna, det är inte många som erkänner sina dyrkablar besegrade av billiga DIY-kablar

OBS! Jag menar inte att Jormakablarna är sämre än billiga kablar, men beroende på matchning med elektronik och personlig smak så kan ju skillnaden som prisskillnaden ev. motiverar utebli.

Kul med DACen AlfaGTV!
Var köpte du lösa EKK? Jag hittar bara EKK i "färdig kabel med flera ledare.

Hårdrock på CD & vinyl, nytt och begagnat: http://voodoomusic.tictail.com/
www.facebook.com/BurningSkullRec
Go to Top of Page

AlfaGTV
600.000-klubben

4819 Posts

Posted - 2011/05/20 :  10:39:17  Show Profile  Visit AlfaGTV's Homepage Send AlfaGTV a Private Message  Reply
Kablar är ett speciellt område, och än så länge upplever jag det som mera en matchningsfråga än huruvida kabel A är dyrare/bättre/snyggare än kabel B. Jag har viss förståelse för att kablar blir dyra då de produceras kommersiellt och säger inget om det, men pillar man lite själv så kan man också uppnå resultat på billigt sätt, om än det kräver ett antal mantimmar med pysslande.



Och vad gäller EKK, jag hade en rulle EKLK 4*1,5mm som jag strippat och tagit ur "inälvorna" ur. Locka fram den flerkardeliga skärmen bara och använd den som skalkniv genom att dra den rakt ut från kabeln. Använd tång att hålla den.
MVH /Micke

Junepes uttryck "mindlessness" beskriver ett underskattat tillstånd

Edited by - AlfaGTV on 2011/05/20 11:00:33
Go to Top of Page

AlfaGTV
600.000-klubben

4819 Posts

Posted - 2011/05/30 :  08:26:57  Show Profile  Visit AlfaGTV's Homepage Send AlfaGTV a Private Message  Reply
Min nyfikenhet är svår att mätta! Jag var bara tvungen att testa en Rega P3 i min egen rigg. Dessutom tycker jag den är snygg i sin enkelhet!


Monterade den i stort sett ospelade original-pickupen först, en Rega Elys med lila skal. Men den var lite murrig och dov i tonen för min smak. Bytte till Ortofon 2M med Red nål och se där! Här finns potential, helt klart. Prisvärt är bara förnamnet vill jag mena!
Nu ska jag bara få en krage svarvad så jag får till VTA ordentligt så blir det här nog en perfekt budgetsvarv!

Ni ser också Hegel HD2:an till vänster, och den gör sitt jobb som USB/SPDIF-konverter med den äran.

MVH /Micke

Junepes uttryck "mindlessness" beskriver ett underskattat tillstånd
Go to Top of Page

AlfaGTV
600.000-klubben

4819 Posts

Posted - 2011/06/16 :  15:58:01  Show Profile  Visit AlfaGTV's Homepage Send AlfaGTV a Private Message  Reply
Rega P3 2000 har nu fått sig till livs en distans och kragmutter från Rega. När jag ändå var i farten passade jag på att införskaffa den nya "vita" drivremmen också. Och skulle jag ändå greja, så passade jag på att rengöra lagret. Det fick sig en ny dos mineralolja. En rejäl översyn med andra ord, nu går den underhållsfritt i 10 år till

Slutligen spelades lite musik, det råkade bli ett antal Dire Straits som fick en putsning av Okki Nokki och sedan hamnade på tallriken. Via Ortofon 2M Black med Red-nål leddes signalen vidare till mina gamla Luxman LV-103 och sedan ut till Snell E/III. Alltså en enkel, men för pengen mycket välljudande anläggning. Visst spelar den på ett uppfriskande och rytmiskt sätt? Tycker Rega har helt rätt tänk! RIAA-steget i Luxmans gamla BRID-förstärkare är inte dålig på något sätt. Fungerar toppen med Ortofon 2M. Har nu spelat på den röde nålen i några dagar och fick en plötslig lust att uppgradera litet. Bytte till Black-nålen och spelade om Sultans of Swing... Svårt att sitta still kan jag meddela! Och nu med kraftigt uppgraderat ljud, basen går djupare, tajtare och mellanregistret blir så där klart och rent som om man precis putsat fönstren Som grädde på moset minskar skivknaster, brus och den lilla essigheten försvinner nästan totalt.

Gött med musik!

Junepes uttryck "mindlessness" beskriver ett underskattat tillstånd
Go to Top of Page

huzze
RödaTråden-vinnare, 200.000 klubben

10180 Posts

Posted - 2011/06/16 :  16:13:49  Show Profile Send huzze a Private Message  Reply
Härligt!!!
Go to Top of Page

Bhuset
Member

126 Posts

Posted - 2011/06/16 :  17:14:45  Show Profile Send Bhuset a Private Message  Reply
Visst är den bra,den där svarta ortofonen.(man hör inte så mycket snack om den) Har en själv,har just kopplat in en Heed orbit,till min Rauna JR.Det vart inte sämre kan jag lova. Mvh..
Go to Top of Page
Page: of 48 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
HiFiForum.nu © HiFiForum.nu except: Logos and Trademarks are property of their owners, Comments are property of their posters Go To Top Of Page
Denna sida genererades på 0.69 sekunder. Snitz Forums 2000