HiFiForum.nu
Home | Forums | Profile | Register | Active Topics | Links | Members | Articles | PM | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Private Messages
You must log in to check messages
 All Forums
 HiFiForum.nu - Mångfaldens forum
 HiFi-diskussion
 Stockholmsmässan, snackis!
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Pac
200.000-klubben

21714 Posts

Posted - 2009/02/14 :  08:10:27  Show Profile  Visit Pac's Homepage Send Pac a Private Message

Hej forumkompisar!

Jag sitter hemma idag och missar mässan. Så kan det gå ibland. Det hade varit skoj att höra vad ni som går tycker om den.

Vilka grejor visades och vilka rum gjorde intryck?


// Per Adelsson, pac(a)hififorum.nu, Admin och ägare HiFiForum.nu
// HiFiForum.nu's regler, Artikelregister

byZan
200.000-klubben

4435 Posts

Posted - 2009/02/14 :  08:26:09  Show Profile Send byZan a Private Message
Godmorgon Pac.
quote:
Jag sitter hemma idag och missar mässan.

tråkigt, men sitta? ska inte du hjälpa till och dra kabel?
Det hade varit roligt att få träffa dig i den stora staden, men det går fler tåg, eller hur?

Nu tror jag iofs att det kommer komma en och annan bra (ja inte från mig dock) bild ifrån mässan samt en del kommentarer, så håll ut


"Att lyssna är berikande - att berika är att dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper"

Mina system...

Huvudsystem
Dan D#8217;Agostino S250 / Dan D#8217;Agostino HD Preamp / Lumin X1 / Clearaudio Master Reference, Absolute Inside, Goldfinger v2 / Roon Nucleus / PS Audio P20 / TAD Reference One / Stillpoint Ultra 5
Andrasystem
Absolare Signature Integrerad / Lumin S1 / Nucleus - Roon / TAD CR 1 /PS Audio P10

Hemma hos reportage...

HiFiForum Magazine
Go to Top of Page

MasterChief
Member

259 Posts

Posted - 2009/02/14 :  08:38:44  Show Profile Send MasterChief a Private Message
Åker snart dit. Ska bli skoj.
Go to Top of Page

Pac
200.000-klubben

21714 Posts

Posted - 2009/02/14 :  08:47:56  Show Profile  Visit Pac's Homepage Send Pac a Private Message

Det skall bli kul att höra om era intryck.

// Per Adelsson, pac(a)hififorum.nu, Admin och ägare HiFiForum.nu
// HiFiForum.nu's regler, Artikelregister

Go to Top of Page

Ledzepp
200.000-klubben

2640 Posts

Posted - 2009/02/14 :  10:40:57  Show Profile Send Ledzepp a Private Message
På väg till tåget strax....High End...mums...

Dont look back. Something might be gaining on you...
Go to Top of Page

MasterChief
Member

259 Posts

Posted - 2009/02/14 :  13:48:26  Show Profile Send MasterChief a Private Message
Nyss hemkommen.

Det var mycket folk och med få utställare blev det rätt trångt i alla rum. Jag riktade in mig på tre rum som jag lyssnade ordentligt på. Först ut var AudioNord med Sonus Faber Elipsa, Moon-elektronik och skivspelare från Brinkman. Allt var inkopplat med Nordost Odin och en del strömrenare också från Nordost. Det lät mycket bra och demon var trevlig (som vanligt hos Audionord), dock gick jag tyvärr innan Nordost körde igång sin kabeldemo. En sak reagerade jag på. Högtalarna kändes som den "svagare" komponenten i anläggningarna. Audionords rum var gigantiskt och all kringutrustning var riktigt dyr (högtalarkablarna kostade 100.000kr mer än högtalarna) och att då köra på en mellanmodell kändes lite "begränsade".

Sen efter ca 30 minuters köande kom jag in i Ultimate:s rum. Det var som att träda in i en kyrka. I de flesta rummen var de väldigt stökigt, men här var det lugnt och stilla. De körde på TAD och Mark Levinsons nya monoblock. Även SACD-spelaren och försteget var från Mark Levinson. DAC:en var från Berkeley Audio Design. TAD:s konstruktör Andrew Jones höll i demon. Han var en mycket trevlig och charmig herre som spelade musik från sin dator. Jörgen på Ultimate berättade att musiken hade han fått direkt av de olika studios han arbetar med runt om i världen. Det var alltså bästa tänkbara inspelningar. Ljudet då? Otroligt bra. Jag grät nästan och det gjorde ont i själen att jag inte kommer att kunna köpa en liknande anläggning själv. Musiken släppte helt från högtalarna och hela rummet fylldes av riktiga musiker. Helt outstanding.

Sen satt jag en stund i Audiotrades rum. De körde en "mellanmodell" från Kharma som drevs av referenselektronik från Karan. Signalkällan var en Caliburn och det var första gången jag såg den. Snacka om kvalitetsbygge! Det lät bra, men rummet var litet och proppfyllt med folk så tyvärr fick det väl aldrig en chans att spela ut riktigt.

Sen lyssnade jag även ordenligt på Denons nya referenshörlurar. De lät riktigt bra, men jag behåller nog mina Stax.

Överlag en trevlig mässa, men tyvärr lite för stökigt. Sen kunde man ju önska att inga gick dit med sina "polare" så ljudnivån från människorna skulle bli lite lägre. Nu stod folk och snackade i "pub-nivå" precis bredvid högtalare. Lite störande.

Ett tack till Gignos. Bra jobbat :-)
Go to Top of Page

Schulze
Member

102 Posts

Posted - 2009/02/14 :  15:32:10  Show Profile Send Schulze a Private Message
MasterChief skrev: "Överlag en trevlig mässa, men tyvärr lite för stökigt."

Håller med. Det var ju lite överraskande att det var så mycket folk. Jag menar att inte lågkonjunkturen har dämpat intresset för "dyr-fi" mer. Trend: visa upp fina skivspelare i montrarna men sen spela CD.
Att det är dålig akustik, konstigt musikval mm så att man inte kan bedöma kvaliteten är man ju så van vid numera så man väntar sig inget annat. Trots allt kul att se riktigt fina, dyra apparater/högtalare och en del nyheter.
Jag blir fortfarande förvånad att det är nästan bara killar på hifi-mässorna. Ett och annat fruntimmer är det, i en del fall kanske ditsläpade av sina fästmän. Att könsskillnader är reella är inget nytt men varför är kvinnor så ointresserade av bra ljud??
Go to Top of Page

Smackman
Member

967 Posts

Posted - 2009/02/14 :  16:10:59  Show Profile Send Smackman a Private Message
Håller med , för mkt folk i förhållande till antalet rum ..
Ett rum som imponera på mig va Hegel med högtalarna Wilson nått.. riktigt öppet och rent ljud , mumms .
Nått som inte imponera va Naim /audiovector det lät riktigt trist..


Go to Top of Page

FBK
600.000-klubben, Klubbmästare i AÖ & UA

6829 Posts

Posted - 2009/02/14 :  18:12:56  Show Profile Send FBK a Private Message
quote:
MasterChief skrev: "Överlag en trevlig mässa, men tyvärr lite för stökigt."

Håller med. Det var ju lite överraskande att det var så mycket folk. Jag menar att inte lågkonjunkturen har dämpat intresset för "dyr-fi" mer.

Visst har lågkonjunkturen dämpat, men det var väl inte så hemskt många rum och då behövs det inte så jätte mycket folk för att det ska bli trångt. Skulle vara intressant och se hur många besökare det var i år jämfört emot tidigare Stockholms mässor. Förra årets mässa såg jag inga siffror på och jag upplevde den som glesare än tidigare, innan dess så steg antalet besökare för varje år som mässan har arrangerats om jag minns rätt.

Mvh Per
Bästa ljud dokumentärer som gjorts, super kul.
https://vimeo.com/115987582
Go to Top of Page

Anjin
Member

158 Posts

Posted - 2009/02/14 :  19:52:27  Show Profile Send Anjin a Private Message
Kan väl inleda med att hålla med de innan om folkmängden. Det kombinerat med dålig information om tider för demo osv gjorde det lite svårplanerat tyckte jag.
På grund av det så missade jag rummen på entréplanet, vilket jag ångrar en del då jag ville höra TAD med tillbehör. Men att stå i kö på obestämd tid är jag inte allt för sugen på.

För att inte erfarna lyssnare ska bli bestörta av vad jag skriver nedan så måste jag upplysa er om att det är ur en relativ nybörjares ögon (eller snarare öron) följande intryck är upplevda genom.

Jag tycker att Sonus faber-rummet var trevligt med en lagom underhållande presentation och ett imponerande ljud från storanläggningen. Även jag missade kabeldemon.

Meridian var lite av en besvikelse för mig, de körde lite klipp från olika filmer och visade upp sin mediaspelare men det... kändes inget. Känsla är något ett system på 330kkr (enligt utställarens utsago) borde kunna förmedla. Dock så var nog rummet helt fel för dem då det lät betydligt mer inne hos Naim/Audiovector när Meridian spelade än hos Meridian (nästan iaf )

Naim/Audiovector tyckte jag var kul. Jag är inte den som gillar studiomusik speciellt mycket, vilket leder till att jag är relativt ointresserad av den mesta musiken som spelades på mässan, men här (och hos meridian förresten) spelades iaf någon lite mer kommersiell (om nu Josh Rouse kan kallas det) låt.
Representanten från Naim hade en fantastisk dialekt vilket också var underhållande. (Någon mer än jag som tyckte att S-ljuden blev lite väl vassa när killen från Naim gjorde sista uppgraderingen med kabeln?)

Hos SA var det defenitivt ingen bumlig bas, men de var, för mig, ganska intetsägande.

Amphion led av för tråkig och intetsägande musik för att jag skulle få något bestående intryck. Tyvärr spelades inte the Lars när jag var där, de ser ju så spännande ut!

Kef lät väl bra men jag tycker de är så fula så att jag tyvärr aldrig skulle tänka mig att köpa dem. Där fick jag faktiskt höra lite annorlunda musik i form av metallica! Great! Tyvärr var det från någon platta från 2000-talet.

Multirummet med IS/Larsen/Harbeth var ganska kul. Olika filosofier om högtalarbyggen kan man väl säga? IS spelade med sina nya "double 12" tills förstärkaren blev överhettad och ena kanalen dog. Inte heller de var högtalare som tilltalade mina tappar och stavar. Larsen var intressant. Harbeth missade jag.

Hmm. Där slutar nog mina intryck.
Blev nog lite långt och bildlöst, men jag litar på att det finns flitiga fotografer på forumet.
Tyvärr missade jag forumfikat då jag var där med två som inte var medlemmar.

Nog från mig!
Go to Top of Page

gcs
Member

5245 Posts

Posted - 2009/02/14 :  19:55:23  Show Profile Send gcs a Private Message
Ja borde kanske ha varit hemma istället för det var inte mycket att se och höra. The best in show var nog högtalarna från TAD "Reference one". Det kändes som att musikerna satt framför oss som lyssnade. Det var maffigt med andra ord. Hos Hifiklubben vägg i vägg spelade man bl.a en DVD som var rätt så intressant, i alla fall för mig. Live from Abbey road som ska inhandlas med det snaraste. Hos Hifiklubben spelades det på en ny golvare från B&W CM 9 tror jag den heter, men subwoofer till lät förfärligt. Ja det var allt som jag tycker var något. Mässan var väldigt mycket mindre än vanligt och jag tycker att det var tveksamt att betala 100 spänn för att komma in. Man kunde gå igenom mässan på en timme varav den mesta tiden var väntan att få komma in hos vissa utställare.
Go to Top of Page

bearwik
200.000-klubben

4289 Posts

Posted - 2009/02/14 :  20:09:04  Show Profile Send bearwik a Private Message
TAD hade jag ingen möjlighet att lyssna till, tyvärr, så dagens höjdpunkt blev Focals stativare Diablo tillsammans med cDS och ASR, det lät MYCKET bra (i mina öron). Dagens besvikelse var Amphion med The Lars, det lät vasst , tunnt och tråkigt , hade förväntat mig mer av The Lars, kanske hade den fel högtalare.

Jävligt nöjd Tannoyägare!
Mer membranyta åt folket!
Min rigg: http://www.hififorum.nu/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70066


Go to Top of Page

huzze
RödaTråden-vinnare, 200.000 klubben

10180 Posts

Posted - 2009/02/14 :  21:47:16  Show Profile Send huzze a Private Message
Tyvärr så måste jag också sjunga i moll...

Men lite snabba intryck (skriver inte om de rum jag hoppade över):

Skivor fanns det en hel del av, köpte dock inget pga ekonomin

Audionord med Moon/SF levde inte upp till prislappen. Var mer imponerande förra året med Guarneri Memento.

Primare/SA hade ingen magpumparbas och det lät hårt och påträngande.

KEF var fruktansvärt. Basen var omöjlig pga rummet. En frekvenskurva måste sett ut som en bergochdalbana. Även här var det HÅRT och påträngande.

Larsen gjorde inte bort sig, de lyckades fylla det stora rummet, även om högtalarna kanske spelades på gränsen av sin förmåga? Dock har de aldrig tilltalat mig. Intelligent Sound lät som de brukar - för ljusa för mina öron.

Hegel/Wilson Bennesch (stavas det så?) var suveränt! Fylligt med otrolig botten ur ett par små golvare. Inte ljusa eller påträngande utan bara behagligt. Kul låtval med ett ryskt experimentband (432?) och låten Shish Kebab!

Focals Diablo lät också kanon. Spelades med barbershop så det blev bara mansröster, men basstämman var ju bara . Kul! Mjukt och behagligt hela vägen. Hur de var i toppen är ju svårare att avgöra, men det borde väl bli som toppmodellen...

...som jag lyssnade på före mässan hos Audioconcept. Där var det naturligtvis optimala förhållanden, dock var högtalarna lite för basiga för min smak.


Kom ihåg nu grabbar, det är mina intryck efter mina ljudideal och under rådande förhållanden (rum, placering av mig själv) samt okänt musikval.

Huzzes musikanläggningar

Bildreportage: Surround från 90-talet AÖ hos Intelligent Sound Sheraton 2010 AÖ hos huzze Rum hos Audio Concept

Edited by - huzze on 2009/02/14 21:49:07
Go to Top of Page

Angberg
Starting Member

39 Posts

Posted - 2009/02/14 :  22:21:33  Show Profile Send Angberg a Private Message
papegojvarning, men precis som föregående skribenter så var det ganska trångt i alla rum, och det gjorde att man ganska ofta hamnade "på sidan om" när det demades och det gjorde ju inte direkt underverk för intrycket.
Tycker precis som MasterChief att Audiotrade hade trevlig demo, men tyvärr för litet rum.

Det som jag tycker var bäst var Audioconcepts hemma-mässa där de demade bl.a. Focal, MBL samt Electrocompaniet. Grande Utopia från Focal låter som en dröm. När man får gåshud av musik man egentligen inte gillar så vet man att man hittat rätt =).


Min anläggning: http://www.hififorum.nu/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78793
Go to Top of Page

Marina Jansson
Member

2328 Posts

Posted - 2009/02/14 :  22:29:30  Show Profile Send Marina Jansson a Private Message
quote:
Ett och annat fruntimmer är det, i en del fall kanske ditsläpade av sina fästmän. Att könsskillnader är reella är inget nytt men varför är kvinnor så ointresserade av bra ljud??

Kanske för att vi blir kallade ointresserade fruntimmer?
Fantastiskt korkad kommentar! Jag hoppas du skäms.

Waf, Waf!

Go to Top of Page

huzze
RödaTråden-vinnare, 200.000 klubben

10180 Posts

Posted - 2009/02/14 :  22:29:33  Show Profile Send huzze a Private Message
quote:
När man får gåshud av musik man egentligen inte gillar så
Jag fick ståpäls, så... men för 3 mille ska väl en anläggning spela skapligt
Go to Top of Page

Henmyr
Starting Member

48 Posts

Posted - 2009/02/14 :  23:44:29  Show Profile Send Henmyr a Private Message
Någon som kommer ihåg artisten som spelade på live-dvdn inne på HiFi-klubbens visning?

Moddat Xfi -> Gamma2 dac -> CK2III / CTH / Leben CS300 -> Grado RS1 / Sennheiser HD600 / AKG K501 / Audio-Technica W5000
Go to Top of Page

ryst
Medlem i AÖ

1470 Posts

Posted - 2009/02/15 :  00:36:10  Show Profile Send ryst a Private Message
Henmy: Är nog "John Mayer" du är ute efter. Satt och lirade gitarr.

Tycker Hifiklubbens rum imponerade väldigt mycket med tanke på att de körde med "budgethögtalare".

TAD hann jag tyvärr inte med att lyssna på, annars var det inget som gav någon speciell wow-känsla. Blev dock ännu mer sugen på vinyl.

______________________________________________
Sonos -> Classé Delta SSP-800 -> Classé Delta CA-M400 -> B&W 802D
Go to Top of Page

Neon Park
Member

1008 Posts

Posted - 2009/02/15 :  08:43:59  Show Profile Send Neon Park a Private Message
Pac:Du missade nog inte så mycket annat än oänligt mycket folk i varje rum,tyvärr var nog detta den sämsta mässa Gignos har anordnat,bara ett plan det räcker tyvärr inte det blir väldigt mycket folk just där man är.AudioNord rummet i mitt tycke lät bäst och även i Audiotrade rummet lät det bra men åt h-e för mycket folk på för liten yta
Go to Top of Page

Erik Andersson
Member

1840 Posts

Posted - 2009/02/15 :  09:25:29  Show Profile  Visit Erik Andersson's Homepage Send Erik Andersson a Private Message
När det gäller Hi-Fi mässor i allmänhet vilket jag har erfarenhet av både som arrangör och utställare ställs man alltid inför problemet vilken musik man skall spela. Det är fullständigt omöjligt att dema med ett musikurval som passar alla. Därför väljs ofta neutral och ofta intesägande musik för att på det sättet försöka tillfredställa så många besökare som möjligt. Denna mässa var enligt min uppfattning inget undantag. Dessutom var väl inte lokalerna lämpade för finlyssning utan passade nog bättre med PA-system. Men man får ta det som det är och mer eller mindre betrakta mässan som en utställning, där det även ges tllfälle att träffa folket bakom produkterna. Vilket kan vara värdefullt.

Medverkade till den nya "rörvågen" på 1980 talet
erikasson@telia.com

Go to Top of Page

Ledzepp
200.000-klubben

2640 Posts

Posted - 2009/02/15 :  10:11:56  Show Profile Send Ledzepp a Private Message
Wilson Benesch Curve med Hegel elektronik imponerade stort på mej, kan ha funnit något där....även Moon och underbara Sonus Faber var riktigt bra hos Audionord.

Gillade även Audiovectors nya Avantgarde Arreté, synd att man bara kunde lyssna på dom via Naimprylar...

Synd att man bara använde Gallo Nucleus Reference 5LS som en Loungehögtalare på nedre plan, spelade lite cool Sinatra på den när jag var nere och svepte en Samuel Adams...
Hade varit intressant att lyssnat på dom i en seriös uppställning...

Men mässan i det hela kändes lite "jaha...?" saknade att få trängas i smårummen en trappa upp...

Sämst var Audiotrades rum. Ljudet ur Kharmahögtalarna var rena köksradion......

Dont look back. Something might be gaining on you...

Edited by - Ledzepp on 2009/02/15 12:05:10
Go to Top of Page

Sceptic
Member

746 Posts

Posted - 2009/02/15 :  11:24:42  Show Profile Send Sceptic a Private Message
Hade tänkt bege mig till mässan i dag men tror jag skippar det efter det jag läser här. Redan den förra mässan var ju ett klart nerköp jämfört med tidigare

quote:
Högtalarna kändes som den "svagare" komponenten i anläggningarna. Audionords rum var gigantiskt och all kringutrustning var riktigt dyr (högtalarkablarna kostade 100.000kr mer än högtalarna) och att då köra på en mellanmodell kändes lite "begränsade".


Jag har minst sagt mycket svårt att förstå varför man kopplar upp ett system med kablar som vida överstiger priset på komponenterna.
Go to Top of Page

gcs
Member

5245 Posts

Posted - 2009/02/15 :  11:44:55  Show Profile Send gcs a Private Message
Jag var inne hos Audionord och lyssnade. Men jag gick ganska snart ut igen. Det jag hörde var mest bas med mycket lite diskant. Det lät mjukt och ulligt tyckte jag, då enligt min smak. Jag saknade också godisskålarna som brukar vara vanligt på mässor.
Go to Top of Page

RotelPower
Member

524 Posts

Posted - 2009/02/15 :  12:06:05  Show Profile Send RotelPower a Private Message
Här är mina personliga intryck från mässan.

Focal lät bra när det lirades från CD. Sen att spela musik via dator och sånt går bort. Det blev något strul så det inte gick att spela så vi gick. Imponerande! ..men var fanns Grande modellen?

KEF lät inte bra när dom spelade musik trådlöst via en mobil (som också var lite struligt), men via CD lät det bättre iaf men prislappen på elektroniken och högtalarna så imponerade det verkligen inte. Var var Muon?

Hos Intelligent Sound var väl det sådär. Stort minus är att högtalarna var verkligen inte är snygga, vilka det nu var? Var fanns IS815 Pro? Dom hade jag velat höra.

Naim/Audiovector hade jag hoppats på men det var inte så bra där heller. På Hårddiskspelaren stod det "System Error" efter ett tag, så även här strulade det med den nya tekniken. Han startade om den och så att det skulle ta ett par minuter innan den kom igång igen. Vi gick!

Sonus Faber högtalarna tyckte jag lät väldigt bra när det spelades från CD. Jag har föreställt mig att vinyl ska vara så bra men jag störde mig som fn skivknaster, nä tacka vet jag CD (sticker ut hakan lite). Tyvärr fick man inte känslan av att högtalarna försvann utan kunde väldigt lätt peka ut dom om man blundade.

SA/Primare tyckte jag lät väldigt bra när det lirades rock, jag tyckte om det skarpt, men när vi gick tillbaka en andra gång lite senare så var jag inte lika övertygad längre. Delade meningar här..

Hifiklubben var sådär. Alldeles för mycket bas när det lirades 2-kanal (2.2), hade gärna bara hört högtalarna utan subbar. Låten "We are the robots" från Kraftwerkkonserten i surround var däremot grymt!

Bäst på mässan tyckte jag var Hegel/Wilson Benesch. Lät väldigt bra trots att det bara var ett par små golvare. Diskanten satt inte ens i öronhöjd men det spelade ingen roll för ljudet bara svepte om en. Röster var liksom lite ovanför högtalarna lite som att lyssna med hörlurar. Jag satt iofs i sweetspot så det berodde nog på det det för min kompis bredvid upplevde inte alls samma sak.


Den här mässsan var inte så mycket highend som jag hade hoppats på. Borde man inte haft det bästa av det bästa då?

Synd att det inte fanns tillfälle att komma in hos Ultimate, det hade nog varit grymt.

Nä, Kista 08 var klart en roligare mässa. (Muon)

Edit: Menade inte Moon utan Muon.

Advance Acoustic MCD-403 --> Digisnake2 --> Panasonic SA-XR25 --> Ixos Gamma 6003 --> Quad 11L2

Edited by - RotelPower on 2009/02/15 15:55:03
Go to Top of Page

Sceptic
Member

746 Posts

Posted - 2009/02/15 :  12:25:07  Show Profile Send Sceptic a Private Message
quote:
KEF lät inte bra när dom spelade musik trådlöst via en mobil (som också var lite struligt),


Vad i hela friden har sånt på en high-end mässa att göra???

Någon som var med på Audionords kabeldemo?
Go to Top of Page

huzze
RödaTråden-vinnare, 200.000 klubben

10180 Posts

Posted - 2009/02/15 :  12:35:48  Show Profile Send huzze a Private Message
quote:
men var fanns Grande modellen?
Hos Audioconcept. De har "mässa" i butiken. 220kg/st så jag förstår att de gör så. Mycket Highend att dregla över i butiken. MBL's stora monoblock är just - STORA!!!
quote:
Var var Moon?
Spelades med SF. Var det så mycket folk att du inte såg dem?
quote:
Hos Intelligent Sound var väl det sådär. Stort minus är att högtalarna var verkligen inte är snygga, vilka det nu var? Var fanns IS815 Pro? Dom hade jag velat höra.
Det var en helt ny modell som blev klar i veckan och stått på inspelning fram till mässan. Ska väl lira i samma division som 815Pro, priset var inte satt än men gissninigsvis skulle de hamna under 200'.

Edited by - huzze on 2009/02/15 12:42:13
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
HiFiForum.nu © HiFiForum.nu except: Logos and Trademarks are property of their owners, Comments are property of their posters Go To Top Of Page
Denna sida genererades på 0.45 sekunder. Snitz Forums 2000