HiFiForum.nu
Home | Forums | Profile | Register | Active Topics | Links | Members | Articles | PM | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Private Messages
You must log in to check messages
 All Forums
 HiFiForum.nu - Mångfaldens forum
 Bildreportage - HiFi
 "LA mayro" gör entre.
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 28

mayro
Lämnat på egen begäran

10984 Posts

Posted - 2007/09/09 :  20:53:06  Show Profile Send mayro a Private Message


Jaha.. Nu har även jag funderat en stund här. Vilket jag iofs gjort en tid innan samt flera ggr tidigare.. Och mitt beslut blir nu att jag inte heller kan se någon framtid här. Då man helt enkelt inte är uppskattad och ej önskvärd så måste man inse detta även om det svider och gör ont att ge upp alla vänner här..

Så även jag tackar nu för mig på detta forum och lämnar här nu forumet.

Jag vill tacka er alla som följt mina resor och uppskattat mina bilder fast dom ofta inte hållt proffsklass... jag vill tacka er som släppt in mig i era system och fotat. rotat och haft hifiskoj.

Och Lena och jag samt min familj vill till sist tacka för en enastående stöd vi fått under den tid som förevarit. Utan denna platsen hade jag ärligt inte klarat att sitta här ensam... För det har varit ett inferno..

MVH
Tobbe och min bisittare Lena.


Driver Mayros hifidagis
Go to Top of Page

Karnaa
Member

614 Posts

Posted - 2007/09/09 :  21:02:31  Show Profile  Visit Karnaa's Homepage Send Karnaa a Private Message
NEJ NEJ NEJ! INTE DU MED!
Det är ju dina trådar som är de roligaste här!!!

Nybliven husägare :O)

Integra Research RDC-7,AAD Q-40,Q-20C,Q-10,Q-1000 samt SUBMASTER 11,Vincent SAV-P200 och SP-997 och Marantz DV-9500,Marantz TT-15S1,Electrocompaniet ECP-1 riaa,LG 42PX5R,Audioquest Vulcano,Caldera,Anaconda,King Cobra,Eagle Eye,HDMI-3,Supra m.m.
http://www.minhembio.com/Karnaa

http://www.hififorum.nu/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40942&SearchTerms=karnaa
Go to Top of Page

ulfsan
Member

921 Posts

Posted - 2007/09/09 :  21:03:42  Show Profile Send ulfsan a Private Message
quote:
Tråkigt, tråkigt!!

Jag beundrar denne ödmjuke Lenn Art och hoppas han en dag återvänder hit när tramset bannlysts från forumet. Varför har folk blivit så stingsliga och irriterade på varann här på sista tiden?

Hoppas inte att detta forsätter för då lever inte forumet länge till.
Håller med Eddie och förstår inte vad som hänt; bl a med (i alla fall tidigare) byggentusiasten Bernt Jansson (mer än att han blivit admin)!

Eddie och jag känner inte varandra och vi bor i olika delar av landet. Ändå hade vi ett väldigt trevligt samtal över mobilerna i somras då han köpte lite kabel av mig... Vi pratade musik, Frank Zappa och allt möjligt... Så ska ju forumet fungera... Entusiaster möter entusiaster på olika sätt och olika plan. Nog fasen ska det kunna finnas plats för någon som inte är sä strömlinjeformat smart (och kan uttrycka sig så väl) som vissa yrkesmässiga "konsulter" inom detta område...

Är ni nöjda nu, moderatorer/administratörer?

Lyra Argo i -> Continuo/Cantus -> EAR834P -> Lavardin IT <- Auralic Vega <- SqueezeBox Touch <- Mac med Roon/Tidal
JMLab MiniUtopior/2 st Rel Storm III
Ihopkablat med Nordost Valhalla/Thor
Integrerat med Denon AVR-X4100W/JMLab Electra hemmabiosystem
Go to Top of Page

Pac
200.000-klubben

22003 Posts

Posted - 2007/09/09 :  21:07:52  Show Profile  Visit Pac's Homepage Send Pac a Private Message
quote:
Att det fortfarande inte har kommit en enda kommentar från någon av moderatorerna är för mig märkligt när en av de mest uppskattade lämnar forumet. Att Bernt har agerat ensam i denna tråd har jag svårt att tro, han är ju en av moderatorerna och eftersom det har varit en så pass hetsig debatt så borde de har haft samtal sinsemellan om vad som händer. Det i sin tur betyder ju att de har varit överens om att låta Bernt forsätta på sitt inslagna spår, eller? Om de, moderatorerna, inte kan komma med en rimlig kommentar till detta så känns det som att det är dags att ta sig en funderare på framtiden.

/Anders


Nyss hemkommen från Stockholm försöker jag skapa mig en uppfattning om vad som skett och om det framkommit några nya fakta sedan jag senast postade här. Vi drar i handbromsen här för att ge mig en stund att läsa. Jag återkommer senare i kväll.

// Per Adelsson, pac(a)hififorum.nu, Admin och ägare HiFiForum.nu
// HiFiForum.nu's regler, Artikelregister

Go to Top of Page

Pac
200.000-klubben

22003 Posts

Posted - 2007/09/09 :  22:58:28  Show Profile  Visit Pac's Homepage Send Pac a Private Message
Ja, vad skall man säga? Det var fruktansvärt vad tråkig stämning det var här, inte alls det vi vill med HiFiForum.nu.

Ända sedan den 24/1 har vi kunnat följa denna tråden om när "La Mayro gör entre". Den har tagit oss runt om kring i vårat avlånga land och vi har fått se en ny konstruktion besöka diverse HiFi-entusiaster och deras anläggningar. Det har varit roligt att följa tråden.
Nu har det uppkommit ett antal låsningar som verkar vara väldigt svåra att lösa.

Att förlora två värderade och viktiga medlemmar pågrund av bristande kommunikation inom ett område där våra regler är tydliga känns skittråkigt. Det är oerhört trist att tråden tagit en sådan vändning som den gjort.


Att utnyttja använda en medlem för lanseringen av en ny produkt istället för att tillverkaren gör det själv gör att medlemmen riskerar hamna i en jävsits. Jäv är besvärligt och inget att ta lätt på. Om vi tog lätt på jävsproblemet kunde man inte lita på att det som skrivs hos oss var baserat på HiFi-entusiasm. Tack vare att vi försöker hålla på våra reklamregler så kan man det.

Nu står vi här med två av våra mest värderade medlemmar på utsidan.

Lenn Art, verkligen tråkigt att du gjorde det här valet. Jag kommer att sakna dig. Min dörr står alltid öppen och säger du till en stund innan så är kaffemaskinen igång också.

Mayro, det känns riktigt trist att du valt att inte hjälpa mig att sprida lite ljus runt jävssituationen du hamnat i. Du är inte den första som hamnat i en sådan situation och har själv anklagat andra för att ha varit i dem.
Vi har inte alltid sett samma saker och haft samma mål men jag trodde att vi var på väg över/förbi våra meningsskiljaktigheter efter våra senaste PM-växlingar.. Ditt agerande gör tyvärr att jag inte kan göra något annat än att hålla din tråd och användare stängd.

En trött och mycket ledsen Per.

Edit: Efter påpekande från "Ulf" angående "Utnyttja" ändras det. Jag vet absolut inget om det inbördes förhållandet mellan Lenn Art och Mayro och menade utnyttja i form av begagna sig av, använda.

// Per Adelsson, pac(a)hififorum.nu, Admin och ägare HiFiForum.nu
// HiFiForum.nu's regler, Artikelregister

Go to Top of Page
Page: of 28 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
HiFiForum.nu © HiFiForum.nu except: Logos and Trademarks are property of their owners, Comments are property of their posters Go To Top Of Page
Denna sida genererades på 0.11 sekunder. Snitz Forums 2000