HiFiForum.nu
Home | Forums | Profile | Register | Active Topics | Links | Members | Articles | PM | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Private Messages
You must log in to check messages
 All Forums
 Diverse
 HiFi Off Topic - Fritt Forum
 Liverpool!
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Nitram
Medlem i AÖ

1171 Posts

Posted - 2005/05/26 :  08:13:31  Show Profile Send Nitram a Private Message
Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!
Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!Liverpool!...

6-5 visst är det härligt...

Min anläggning
När jag köper en ny bumerang... hur blir jag av med den gamla?

matte76
100.000-klubben

6570 Posts

Posted - 2005/05/26 :  08:23:48  Show Profile Send matte76 a Private Message
quote:
visst är det härligt


Nej! Absolut inte!

Usch att det tråklaget vann, Milan försökte i alla fall avgöra i förlängningen till skillnad från Liverpool som bara gnetade som de brukar i väntan på straffar. Men Milan gav bort matchen, bägge Liverpools spelmål var gåvor av försvaret och av målvakten Dida. Sen filmade Gerrard till sig årets billigaste straff, som missades men turknutten Alonso fick returen rakt på fötterna och 3-3 var ett faktum. Nej, detta var en förlust för positiv och ärlig anfallsfotboll, något dagens Liverpool-lag inte står för. De kan spela offensivt, som mot Juve i 1:sta halvlek på Anfield, men oftast gnetar de tack vare en dödgrävare till tränare. 1-0, 0-0, 0-0, 1-0 osv. Hoppas verkligen inte de får vara med i CL nästa säsong!

Dock får jag ge de en eloge för att de kämpade sig in i matchen, vilket dock Milan borde satt stopp för men de tänkte väl bara på att försvara sin pausledning. Sen Dudek, den mannen måste vara Jesus återuppstånden, sån tur han hade vid Shevchenkos chans kan man inte ha om man är dödlig. Som Schevchenko sa efteråt: Får han 10.000 chanser till tar han inte det sista skottet. Sen räddade Liverpool på mållinjen 2 gånger! Lyckan log åter mot de tråkiga röda. Milan var det klart bästa laget i första havlek och i förlängningen, vad de höll på med i andra halvlek lär nog tränaren få svara på inför Berlusconi (dvs han sparkas säkert). Usch och fy för denna final! Spänning fanns, men inte rättvisa.

PS: Jag är absolut ingen supporter till Milan, jag håller på MFF i allsvenskan och medelmåttiga Aston Villa i Premier league.

- Blått ett lag - Malmö FF!
- Min anläggning: DH Labs Silversonic Power Plus (nätkablar) - Marantz SA-11S2 (CD/SACD) -> Xindak FA-1 XLR -> Marantz PM-11S1 -> Audioquest CV-8 (DBS, biwire) -> Canton Ergo 609 DC (Med Soundcare Superspikes)
- Alla MÅSTE se "En obekväm sanning" (An inconvenient truth)!
- Löjligt korta bilresor i Malmö - http://www.ingalojligabilresor.nu/

Edited by - matte76 on 2005/05/26 08:36:56
Go to Top of Page

jonasz
Member

2542 Posts

Posted - 2005/05/26 :  09:58:26  Show Profile Send jonasz a Private Message
Matte76: Orkar inte ens bli arg och irriterad en underbar morgon som denna. Hoppas lyckan ler mot dig och underbart spelskickliga publikfriande Aston Villa vinner ligan nästa år. Aston Villa men inte kunna...

YNWA

Jonas


You'll Never Walk Alone...
Go to Top of Page

lindome
Member

1054 Posts

Posted - 2005/05/26 :  10:19:18  Show Profile Send lindome a Private Message

Helt jävla underbart!!!!!
Jag kan förstå matte76 synpunkter, men det spelar ingen roll.

Milan spelade fantastisk fotboll första halvlek, då de röda knappt hade satt ut skorna. Men det gäller ju 90 minuter.
Att Rafa låter Traore vara kvar på plan är ju en gåta! Varje gång han får bollen är man ju livrädd. Har aldrig sett någon med så taskig kontroll på sina långa ben.

Jag hade redan gett upp men satt ändå kvar och tittade på andra halvlek. Det ångrar jag inte idag. Steven Gerrard är helt underbar när han jagar upp spelare och fans efter sitt mål

Milans spel faller ihop totalt under ca 30 minuter.
Förlängningen var klart Milans, Liverpools spelare såg trötta ut.

Men kan man inte sätta ett skott från 3 meter med öppet mål så skall man inte vinna heller.

"You´ll never walk alone"

Bäst på plan? Kaka i Milan.

I Liverpool stavas namnet JAMIE CARRAGHER !!!
Go to Top of Page

m_persson79
100.000-klubben

787 Posts

Posted - 2005/05/26 :  10:39:09  Show Profile Send m_persson79 a Private Message
WUNDERBAAAAAHR.
Go to Top of Page

matte76
100.000-klubben

6570 Posts

Posted - 2005/05/26 :  10:47:23  Show Profile Send matte76 a Private Message
quote:
Orkar inte ens bli arg och irriterad en underbar morgon som denna. Hoppas lyckan ler mot dig och underbart spelskickliga publikfriande Aston Villa vinner ligan nästa år. Aston Villa men inte kunna


jonasz: Sanningen är tydligen illa hörd, men den "glöms" väl i glädjen...jag har aldrig påstått att Aston Villa spelar publikfriande osv, de har ju inte i närheten av Liverpools resurser, varken spelarmässigt eller ekonomiskt. Villa är ett medellag i England, Liverpool ett topplag så jämförelsen kan inte göras. Men jag håller på dem ändå.

Sen står jag fast vid att Liverpool är ett av de tråkigaste av Europas topplag, i konkurrens med Juve. Juve-Liverpool 0-0
Men men, fotboll går ut på att vinna och det gjorde Liverpool med en helvetes massa tur och flyt, men även med skicklighet givetvis (till 90 % försvarsspelets förtjänst). Men bäst i Europa? Nja, de är ju inte ens bäst i staden Liverpool, för att inte snacka om i England, där minst tre lag vinner 7 av 10 matcher mot dem...bäst försvarsspel i Europa har de nog, men med 10 spelare i försvaret och Baros eller Cisse med det "coola" håret på topp så..lång ifrån bäst anfallsspel i alla fall. Att sen Dudek suger nästan jämt med sina misstag och osäkra spel räddas inte av att han har en massa tur med sig. Visst har han bra reflexer, men Schevchenkos skott hade han inte tagit om det hänt igen. Sen sköt han i princip på hans hand, så var det överhuvudtaget en räddning?

Synd, för Liverpool spelade underbar fotboll på 80-talet med Ian Rush, John Barnes och grabbarna, men det var då och nu är nu. Dagens lags spel är ett exempel på varför vissa hävdar att hockey är roligare än fotboll.

quote:
Steven Gerrard är helt underbar när han jagar upp spelare och fans efter sitt mål


Gerrard är suverän på alla sätt det håller jag med om, en av Europas bästa mittfältare. Synd bara att han faller så lätt och filmar till sig en straff han absolut inte skulle ha. Tack vare det blev det 3-3. Sen hade Alonso en jävla tur att returen på hans straff hamnade på hans fötter efter en illa slagen straff, men vem blev förvånad. The gods smiled on Liverpool this game...

Såja, det minskade irritationen lite att skriva av sig angående sanningen om the reds...


- Blått ett lag - Malmö FF!
- Min anläggning: DH Labs Silversonic Power Plus (nätkablar) - Marantz SA-11S2 (CD/SACD) -> Xindak FA-1 XLR -> Marantz PM-11S1 -> Audioquest CV-8 (DBS, biwire) -> Canton Ergo 609 DC (Med Soundcare Superspikes)
- Alla MÅSTE se "En obekväm sanning" (An inconvenient truth)!
- Löjligt korta bilresor i Malmö - http://www.ingalojligabilresor.nu/

Edited by - matte76 on 2005/05/26 14:23:28
Go to Top of Page

Snoddas
Member

920 Posts

Posted - 2005/05/26 :  13:29:25  Show Profile Send Snoddas a Private Message
quote:
efter en usel straff


Förlå´t
Mycket tur hade Liverpool men en usel straff var det dock inte
Däremot en grym räddning av Dida. Bollen är ända nere vid stolpen
och ändå tar Dida den. Mycket bra räddning........

Sanslös match var det iallafall.

PS. Håller INTE på Milan eller Liverpool.
Arsenal och Lazio skall det vara.
Här hemma....håll i dig matte76. Alla lag
utom Malmö FF.
Tråkigare fotboll än vad Malmö spelade under sin storhetstid
på slutet av 70-talet och början av 80-talet får man leta
efter. Har aldrig kunnat skaka av mej dessa deprimerande
matcher som man va och såg. 10-manna backlinje, fy f*n!!

Bor ändå i Lund och håller klart på Mif Redhawks men MFF,
nä aldrig

"And if you ever come across us don't give us your sympathy
You can buy us a drink and just shake our hands
And you'll recognise by the reflection in our eyes
That deep down inside we're all one and the same"

-Derek William Dick aka Fish-
Go to Top of Page

matte76
100.000-klubben

6570 Posts

Posted - 2005/05/26 :  13:45:02  Show Profile Send matte76 a Private Message
Snoddas: Hmm du ogillar MFF pga matcher på 70-talet och början av 80-talet? Du är medveten om att det är 2005 nu va? Och att MFF vann SM-guld 2004 med det mest underhållande spelet tillsammans med HBK i allavenskan? Välkommen till nuet!!

Och hålla på Redhawks...haha, snacka om misskött klubb med en skojare till fängelsekund till ordförande! Publiksnittet lär hamna på max 2000 nu i den näst högsta serien.

OCH: I nuet spelar Liverpool destruktiv fotboll anser jag! Och ok, straffen var inte usel men bättre har jag sett. Det spelade iofs ingen roll eftersom den räddande ängeln slog till igen för de röda.

- Blått ett lag - Malmö FF!
- Min anläggning: DH Labs Silversonic Power Plus (nätkablar) - Marantz SA-11S2 (CD/SACD) -> Xindak FA-1 XLR -> Marantz PM-11S1 -> Audioquest CV-8 (DBS, biwire) -> Canton Ergo 609 DC (Med Soundcare Superspikes)
- Alla MÅSTE se "En obekväm sanning" (An inconvenient truth)!
- Löjligt korta bilresor i Malmö - http://www.ingalojligabilresor.nu/
Go to Top of Page

Wibbe
Starting Member

38 Posts

Posted - 2005/05/26 :  18:06:15  Show Profile Send Wibbe a Private Message
Go Liverpool!
Jag har alltid vetat att ni är bäst i Europa!!!!!!!!!!!

Att Matte76 skulle ha synpunkter var ju förvånande...

/Wibbe
Go to Top of Page

matte76
100.000-klubben

6570 Posts

Posted - 2005/05/26 :  22:02:32  Show Profile Send matte76 a Private Message
quote:
Att Matte76 skulle ha synpunkter var ju förvånande...


Wibbe: Jaså? Du visste att jag skulle kolla på matchen och inte håller på Liverpool? Där ser man! Kan inte minnas att jag skrivit på forumet vilket engelskt lag jag håller eller inte håller på. Du kanske är synsk!!

Liverpool bäst i Europa? Knappast, finns minst 5-6 lag som är klart bättre, även om nu Liverpool hade det rätta flytet och turen och vann denna turneringen, vilket det är tveksamt om de förtjänade.

- Blått ett lag - Malmö FF!
- Min anläggning: DH Labs Silversonic Power Plus (nätkablar) - Marantz SA-11S2 (CD/SACD) -> Xindak FA-1 XLR -> Marantz PM-11S1 -> Audioquest CV-8 (DBS, biwire) -> Canton Ergo 609 DC (Med Soundcare Superspikes)
- Alla MÅSTE se "En obekväm sanning" (An inconvenient truth)!
- Löjligt korta bilresor i Malmö - http://www.ingalojligabilresor.nu/

Edited by - matte76 on 2005/05/26 22:06:33
Go to Top of Page

Wibbe
Starting Member

38 Posts

Posted - 2005/05/26 :  22:12:59  Show Profile Send Wibbe a Private Message
Klart jag är synsk!!!
JAg kan spå att jag ska spy skit i tråden du startar så fort MFF vinner nått...
Go to Top of Page

matte76
100.000-klubben

6570 Posts

Posted - 2005/05/26 :  22:16:57  Show Profile Send matte76 a Private Message
quote:
JAg kan spå att jag ska spy skit i tråden du startar så fort MFF vinner nått...


Wibbe: Haha, vinner MFF på det sättet Liverpool gjorde lovar jag att vara kritisk då också...för jag vet att det är tråkfotboll när jag ser den. Och MFF spelar inte på det sättet, vilket du hade vetat om du sett dem spela nån gång. Du verkar inte så fotbollskunnig precis.

Så spy du då (det blir förhoppningsvis redan till hösten), hoppas bara du har kött på benen då till skillnad från nu, och inte behöver köra ner en kavel i strupen för att ha anledning att spy.

- Blått ett lag - Malmö FF!
- Min anläggning: DH Labs Silversonic Power Plus (nätkablar) - Marantz SA-11S2 (CD/SACD) -> Xindak FA-1 XLR -> Marantz PM-11S1 -> Audioquest CV-8 (DBS, biwire) -> Canton Ergo 609 DC (Med Soundcare Superspikes)
- Alla MÅSTE se "En obekväm sanning" (An inconvenient truth)!
- Löjligt korta bilresor i Malmö - http://www.ingalojligabilresor.nu/

Edited by - matte76 on 2005/05/26 22:25:37
Go to Top of Page

jonasz
Member

2542 Posts

Posted - 2005/05/26 :  22:27:05  Show Profile Send jonasz a Private Message
Matte76: Det kanske är så att den som har mest pengar är värd att vinna? Den som genom att smart utnyttja sin förmåga (och resurser) till max och dessutom ha lite "tur" är de inte värda att vinna då? Liverpool har ju faktiskt slagit bl a Juventus, Chelsea och Milan. Antar att det bara är tur...

Kan du inte glädjas lite med oss istället? Liverpool var bättre för, det skall erkännas, men nu har vi genomlidit 15 år utan en ligatitel och "bara" en (turlig?) UEFA-cup vinst att glädjas åt.

Jonas

You'll Never Walk Alone...
Go to Top of Page

matte76
100.000-klubben

6570 Posts

Posted - 2005/05/26 :  22:38:24  Show Profile Send matte76 a Private Message
jonasz: Jag har inte sagt att det bara var tur, då vore jag helt okunnig om jag ansåg det. Liverpool var mycket bra i första halvlek mot Juve hemma, bland det bästa jag någonsin sett i anfallsväg faktiskt! Så de kan ju spela så, det som stör mig är att de nästan aldrig gör det...mot Juve borta var tråkigare än att se målarfärg torka, liksom förlängningen mot Milan, Chelsea borta etc. Men, grattis ändå! Suverän defensiv insats i turneringen, även om Milan helt klart borde vunnit finalen! De skänkte er titeln.

- Blått ett lag - Malmö FF!
- Min anläggning: DH Labs Silversonic Power Plus (nätkablar) - Marantz SA-11S2 (CD/SACD) -> Xindak FA-1 XLR -> Marantz PM-11S1 -> Audioquest CV-8 (DBS, biwire) -> Canton Ergo 609 DC (Med Soundcare Superspikes)
- Alla MÅSTE se "En obekväm sanning" (An inconvenient truth)!
- Löjligt korta bilresor i Malmö - http://www.ingalojligabilresor.nu/

Edited by - matte76 on 2005/05/26 22:43:23
Go to Top of Page

m_persson79
100.000-klubben

787 Posts

Posted - 2005/05/26 :  23:42:58  Show Profile Send m_persson79 a Private Message
Hihi..

"Sport är en primitiv form av krig"





Go to Top of Page

matte76
100.000-klubben

6570 Posts

Posted - 2005/05/27 :  10:06:58  Show Profile Send matte76 a Private Message
quote:
Sport är en primitiv form av krig


Det kan nog stämma men med lite mindre lidande och bra för välbefinnandet! Och roligare!

- Blått ett lag - Malmö FF!
- Min anläggning: DH Labs Silversonic Power Plus (nätkablar) - Marantz SA-11S2 (CD/SACD) -> Xindak FA-1 XLR -> Marantz PM-11S1 -> Audioquest CV-8 (DBS, biwire) -> Canton Ergo 609 DC (Med Soundcare Superspikes)
- Alla MÅSTE se "En obekväm sanning" (An inconvenient truth)!
- Löjligt korta bilresor i Malmö - http://www.ingalojligabilresor.nu/
Go to Top of Page

matte76
100.000-klubben

6570 Posts

Posted - 2005/05/27 :  10:56:22  Show Profile Send matte76 a Private Message
Yeeehaaa, Liverpool kommer inte spela i Champions League till hösten! Se länk

http://www.sportal.nu/nyheder.asp?nyheder_id=40643&sportsgren=Fotboll

Däremot glädjande att Benitez säger att laget bara är klart till 70 %, resterande 30 % får vi hoppas han satsar på offensiva mittfältare och anfallare.

- Blått ett lag - Malmö FF!
- Min anläggning: DH Labs Silversonic Power Plus (nätkablar) - Marantz SA-11S2 (CD/SACD) -> Xindak FA-1 XLR -> Marantz PM-11S1 -> Audioquest CV-8 (DBS, biwire) -> Canton Ergo 609 DC (Med Soundcare Superspikes)
- Alla MÅSTE se "En obekväm sanning" (An inconvenient truth)!
- Löjligt korta bilresor i Malmö - http://www.ingalojligabilresor.nu/

Edited by - matte76 on 2005/05/27 10:56:46
Go to Top of Page

jonasz
Member

2542 Posts

Posted - 2005/05/27 :  11:46:53  Show Profile Send jonasz a Private Message
Skadeglädjen är den enda sanna glädjen heter det ju. Grattis!!

Samma regler gällde ju tydligen inte Real Madrid för några år sedan, men det kanske är en helt annan sak?

Jonas

You'll Never Walk Alone...
Go to Top of Page

matte76
100.000-klubben

6570 Posts

Posted - 2005/05/27 :  12:58:00  Show Profile Send matte76 a Private Message
Du, om Liverpool hade spelat roligare fotboll (som de gjorde förr och fortfarande KAN) så hade jag velat att mästarna ska få försvara sin titel, absolut.

Uppdatera mig; Vad hände med Real för några år sedan? Minnet sviker..

- Blått ett lag - Malmö FF!
- Min anläggning: DH Labs Silversonic Power Plus (nätkablar) - Marantz SA-11S2 (CD/SACD) -> Xindak FA-1 XLR -> Marantz PM-11S1 -> Audioquest CV-8 (DBS, biwire) -> Canton Ergo 609 DC (Med Soundcare Superspikes)
- Alla MÅSTE se "En obekväm sanning" (An inconvenient truth)!
- Löjligt korta bilresor i Malmö - http://www.ingalojligabilresor.nu/
Go to Top of Page

jonasz
Member

2542 Posts

Posted - 2005/05/27 :  14:31:32  Show Profile Send jonasz a Private Message
Kommer inte ihåg vilket år det var men Real Madrid slutade utanför kvalifikationsplatserna i Spanien men fick ändå vara med i CL nästa år på bekostnad av Real Zaragoza (som fick nöja sig med UEFA-cupen).

Läs förövrigt kvalificeringsreglerna här. Speciellt sista stycket under Qualification: http://www.answers.com/topic/uefa-champions-league

"There is one exception to this rule; the current Champions League titleholder automatically qualifies for the group stage, regardless of where it finished in its domestic league."

Jonas

You'll Never Walk Alone...

Edited by - jonasz on 2005/05/27 14:35:04
Go to Top of Page

Nitram
Medlem i AÖ

1171 Posts

Posted - 2005/05/27 :  15:32:10  Show Profile Send Nitram a Private Message
Så så, ta det lugnt grabbar...

Låt nu oss på framgång svältfödda Liverpoolanhängare få glädjas lite

F**n... 500 000 pers... där skulle man varit

Min anläggning
När jag köper en ny bumerang... hur blir jag av med den gamla?
Go to Top of Page

Snoddas
Member

920 Posts

Posted - 2005/05/27 :  16:27:19  Show Profile Send Snoddas a Private Message
quote:
Kommer inte ihåg vilket år det var men Real Madrid slutade utanför kvalifikationsplatserna i Spanien men fick ändå vara med i CL nästa år på bekostnad av Real Zaragoza (som fick nöja sig med UEFA-cupen).


Japp, så var det, men och ett stort sådant.
Samma sak kan ske nu OM det brittiska fotbollsförbundet
vill. Det som hände i Spanien var att Zaragoza skickades ner en
plats efter ligan var slut. Otroligt sportsligt, eller hur
Real Madrid har mycket makt bakom kulisserna i Spanien.

Brittiska fotbollsförbundet kan skicka ner laget som ligger
före Liverpool och på så vis ge Liverpool Champions Leagueplatsen.
Om det blir så, då gissar jag på ett lokalt inbördeskrig i Liverpool
eftersom laget på 4:de plats är.......................Everton

Fotboll England, Premier League

1 Chelsea 38 29 8 1 72-15 95
2 Arsenal 38 25 8 5 87-36 83
3 Man United 38 22 11 5 58-26 77
4 Everton 38 18 7 13 45-46 61
5 Liverpool 38 17 7 14 52-41 58


Alla vet väl vilken stad dom kommer ifrån.
Tror aldrig att Brittiska fotbollsförbundet vågar. Sportsligt är
det också rent åt hefvete.

Nä, Liverpool får suga på denna karamellen ett par år och se till
att placera sig bland dom 4 första nästa år........

PS. Hade gärna varit i Liverpool när laget kom hem





"And if you ever come across us don't give us your sympathy
You can buy us a drink and just shake our hands
And you'll recognise by the reflection in our eyes
That deep down inside we're all one and the same"

-Derek William Dick aka Fish-
Go to Top of Page

matte76
100.000-klubben

6570 Posts

Posted - 2005/05/28 :  15:27:35  Show Profile Send matte76 a Private Message
Slutar de gnetspela och börjar spela en icke spelförstörande fotboll med mer anfallsspel, vilket jag vet de kan, är de välkomna i CL. Spelar de som i år är de det inte, då blir det nya tråkmatcher.

- Blått ett lag - Malmö FF!
- Min anläggning: DH Labs Silversonic Power Plus (nätkablar) - Marantz SA-11S2 (CD/SACD) -> Xindak FA-1 XLR -> Marantz PM-11S1 -> Audioquest CV-8 (DBS, biwire) -> Canton Ergo 609 DC (Med Soundcare Superspikes)
- Alla MÅSTE se "En obekväm sanning" (An inconvenient truth)!
- Löjligt korta bilresor i Malmö - http://www.ingalojligabilresor.nu/

Edited by - matte76 on 2005/05/28 15:28:32
Go to Top of Page

jonasz
Member

2542 Posts

Posted - 2005/05/28 :  21:01:18  Show Profile Send jonasz a Private Message
Liverpools vara eller icke vara i nästa års Champions League är visst inte helt klart än.

http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,651749,00.html

You'll Never Walk Alone...
Go to Top of Page

matte76
100.000-klubben

6570 Posts

Posted - 2005/05/29 :  09:17:49  Show Profile Send matte76 a Private Message
Ja, det verkar alltid finnas genvägar! Om Liverpool kan vara med utan att Evertons plats hotas så gärna för mig, så några lag kan tvåla till dem ordentligt i nästa års turnering!

- Blått ett lag - Malmö FF!
- Min anläggning: DH Labs Silversonic Power Plus (nätkablar) - Marantz SA-11S2 (CD/SACD) -> Xindak FA-1 XLR -> Marantz PM-11S1 -> Audioquest CV-8 (DBS, biwire) -> Canton Ergo 609 DC (Med Soundcare Superspikes)
- Alla MÅSTE se "En obekväm sanning" (An inconvenient truth)!
- Löjligt korta bilresor i Malmö - http://www.ingalojligabilresor.nu/
Go to Top of Page

Wibbe
Starting Member

38 Posts

Posted - 2005/05/29 :  10:36:38  Show Profile Send Wibbe a Private Message
Matte76 fick du för lite uppmärksamhet när du var liten?
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
HiFiForum.nu © HiFiForum.nu except: Logos and Trademarks are property of their owners, Comments are property of their posters Go To Top Of Page
Denna sida genererades på 0.62 sekunder. Snitz Forums 2000