HiFiForum.nu
Home | Forums | Profile | Register | Active Topics | Links | Members | Articles | PM | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Private Messages
You must log in to check messages
 All Forums
 Diverse
 HiFi Off Topic - Fritt Forum
 Åkte till London - litet bildreportage
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Jörgen_G
Medlem i AÖ RödaTråden vinnare

8011 Posts

Posted - 2006/08/04 :  16:43:22  Show Profile  Visit Jörgen_G's Homepage Send Jörgen_G a Private Message
Som framkommit i denna tråden http://www.hififorum.nu/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51942, har London besökts.

Besöket var mycket lyckat med promenader utmed både kända och okända delar av Themsen. Dessutom var vi på några litet mer kända turistmål.

Efter ankomst till London vid lunchtid började vi med att ta bussen ned till stan för att frugan, Inger - som var i London för första gången - skulle få sig en snabbtitt på mer kända byggnader och platser. Från vår bas uppe vid Euston passade linje 88 bra.



Utmed denna linje kunde vi raskt - nåja - få en titt på Regent Street, Oxford Street, Picadilly Circus, Trafalgar Square, Downing Street, Parlamantet och Westminster Abbey. Värmen var påfallande - knappt 30 grader, men det var ändå inte så illa som vi befarat.

Sedan var vi trötta efter en lång resdag och tog oss några pilsner...

Fortsättning följer...

Jörgen G

Mina grejor kan man läsa om i min tråd i Medlemmarnas system.

Hen är ett förvånansvärt praktiskt och användbart pronomen.

Edited by - Jörgen_G on 2006/08/04 21:35:55

Jörgen_G
Medlem i AÖ RödaTråden vinnare

8011 Posts

Posted - 2006/08/04 :  17:22:47  Show Profile  Visit Jörgen_G's Homepage Send Jörgen_G a Private Message
Den första hela dagen på plats kom att bli resans höjdpunkt för Inger.

Efter att ha promenerat ned till S:t Pauls och konstaterat att vi inte ville betala £9 (ca 125kr) per skalle för att titta in i kyrkan, fortsatte vi ned till Millenium Bridge där Shakesperas The Globe vaktar södra landfästet.



På hotellet hade Inger hittat en broschyr med spelprogrammet. Där framgick att hennes favortipjäs, The Comedy of Errors, spelades när vi var i London. Med viss förväntan, men med små förhoppningar, gick vi till biljettkontoret och kollade om det fanns några biljetter att få under vårt londonbesök - och det gjorde det!!! Till samma eftermiddags matinéföreställning!

Det var drygt tre timmar tills det var teaterdags så vi fortsatte vår promenad utmed södra sidan av Themsen förbi bland annat parlamentet.



brewitz föreslog denna promenad tillsammans med ett par andra när jag frågade om themsenpromenader. Som kommer att framgå av fortsättningen var det kanonförslag han kom med...

Nåväl - efter lunch åsågs teater à la Sheksperare. Inger njöt till 110 procent och har talat om denna upplevelse morgon, middag och kväll. Efter teatern tog bussen till våra hemtrakter för några pilsner. Välförtjänta, även om värmen hade vikit sig ytterligare någon grad.

/Jörgen G

Mina grejor kan man läsa om i min tråd i Medlemmarnas system.

Hen är ett förvånansvärt praktiskt och användbart pronomen.

Edited by - Jörgen_G on 2006/08/04 19:36:23
Go to Top of Page

Jörgen_G
Medlem i AÖ RödaTråden vinnare

8011 Posts

Posted - 2006/08/04 :  20:09:38  Show Profile  Visit Jörgen_G's Homepage Send Jörgen_G a Private Message
Nästa dag var lördag. Dagens Themsen-promenad skulle kombineras med besök på Portobello Road och därvarande gatumarknad.

Därför bar det av med tunnelbana till Putney Bridge en liten bit väster om centrala London enligt brewitz lummiga promenadtips. Väl där tog vi oss över till södra sidan av Themsen och letade oss fram till strandpromenaden västerut. Vårt mål var att gå så långt vi hade lust och sedan tillbaka över floden för att ta oss till Portobello Road.

Ånyo fick vi en kanonpromenad utefter ett avsnitt av Themsen som kan liknas vid Djurgårdsbrunnskanalan här i Stockholm. Lummigt, joggare, cyklister och en och annan flanör. Åtminstone på vår sida. På den norra var det mer varierat; litet kajer, parker, ett fotbollsstadium (Fulham FC hemmaarena) och bostäder. När vi gått ungefär en timme kom vi fram till en pampig bro.




Hammersmith Bridge ligger väldigt bra till för att ta sig över Themsen till Hammersmith och därifrån ta tunnelbanan till Ladbroke Grove och Portobello Road. Portobello Road är en typisk brittisk gatumarknad; en massa gammal och ny bråte säljes från gatustånd. Inger tröttnade efter en kvart i trängseln och värmen - som för dagen verkade ha tagit tillbaka någon grad - och vi tog oss snabbt till mer civiliserade trakter uppe vid Notting Hill Gate på parallellgator Där fick vi oss var sin välförtjänt pilsner!

Eftersom dagen ännu var ung spankulerade vi igenom Hyde Park och tog oss så småningom till National Gallery vid Trafalgar Square. Syftet var att titta på Holbeins tavla "Ambasadörerna". Det är en tavla med mycket symbolik som de lärde tvistar om tolkningen av. Bland annat ser man olika saker i tavlan beroende på vilket håll man betraktar den.


Bild från National Gallerys webbplats


När vi var i trakterna av Covent Garden kunde vi naturligtvis inte låta blia att knalla in på shopen till London Transport Museum. Inger kom ut med en bok om bakgrunden till tunnelbanestationernas namn. Efter att ha bläddrat i boken en kvart blev hon väldigt intresserad av London. Vid den välförtjänta kvällspilsnern tog söndagens program form utifrån detta nyvaknade intresse...

/Jörgen G

Mina grejor kan man läsa om i min tråd i Medlemmarnas system.

Hen är ett förvånansvärt praktiskt och användbart pronomen.

Edited by - Jörgen_G on 2006/08/04 23:01:25
Go to Top of Page

johan.björklund
Reportage-Harry -05 & -07, 100.000-klubben!

20859 Posts

Posted - 2006/08/04 :  20:56:00  Show Profile  Visit johan.björklund's Homepage Send johan.björklund a Private Message
quote:
Eftersom dagen ännu var ung spankulerade vi igenom Hyde Park och tog oss så småningom till National Gallery vid Trafalgar Square. Syftet var att titta på Holbeins tavla "Ambasadörerna". Det är en tavla med mycket symbolik som de lärde tvistar om tolkningen av. Bland annat ser man olika saker i tavlan beroende på vilket håll man betraktar den


Det finns mer om den tavlan att berätta , stod det nått mer ?

>musik förmedlingen<
Medlem av det Skånska välljuds sällskapet eoJEUD
Go to Top of Page

Jörgen_G
Medlem i AÖ RödaTråden vinnare

8011 Posts

Posted - 2006/08/04 :  21:20:15  Show Profile  Visit Jörgen_G's Homepage Send Jörgen_G a Private Message
Det stod litet mer på skylten bredvid - i skrivande stund är det enda jag kommer ihåg att den målades 1533.

På national Gallerys hemsida finns en del att läsa och se: http://www.nationalgallery.org.uk/cgi-bin/WebObjects.dll/CollectionPublisher.woa/wa/work?workNumber=NG1314

Man kan söka på the ambassadors holbein på Google, så kommer det upp en hel räcka med länkar (som jag inte har koll på).

The Ambassadors är in i minsta detalj beskriven i boken The Ambassadors' Secret av John North. Inger köpte den på Akademibokhandeln/Bokus och rekommenderar den varmt.

/Jörgen G

Mina grejor kan man läsa om i min tråd i Medlemmarnas system.

Hen är ett förvånansvärt praktiskt och användbart pronomen.

Edited by - Jörgen_G on 2006/08/04 21:33:23
Go to Top of Page

johan.björklund
Reportage-Harry -05 & -07, 100.000-klubben!

20859 Posts

Posted - 2006/08/04 :  22:01:18  Show Profile  Visit johan.björklund's Homepage Send johan.björklund a Private Message
Det speciella är att den har en otroligt hög detalj nivå , förhög för att "bara vara målad" Jag har glömt namnet på tekniken men det fungerar nästan som fotografering.

Objektet som ska målas måste belysas ganska rejält sen behövs en låda med lins o en ny duk. På duken kommer arr objektet att synas om man har gjort det hela rätt. Sen är det bara att kalkera.


quote:
Bland annat ser man olika saker i tavlan beroende på vilket håll man betraktar den.



Pga linsen

>musik förmedlingen<
Medlem av det Skånska välljuds sällskapet eoJEUD
Go to Top of Page

Jörgen_G
Medlem i AÖ RödaTråden vinnare

8011 Posts

Posted - 2006/08/04 :  22:33:52  Show Profile  Visit Jörgen_G's Homepage Send Jörgen_G a Private Message

Johan - nu är du inne på allt för djup nivå för att jag sk kunna kommentera det. Det är Inger som är familjens expert på Ambassadörerna




Söndagen var vigd för ett besök på The Tower.



Vi hade köpt biljetterna hemma och var på plats vid öppningsdags. Därför slapp vi alla köer och kunde klara av kronjuvelerna, lite murvandring och fika på en dryg timme.

Dagens Themsen-vandring påbörjades med att passera över Tower Bridge.



Eftersom jag gått över bron genom genom gallerierna mellan tornen vid tidigare londonbesök, tog vi gatuplanet denna gång. (Jodå - Inger var med på noterna. Hon tyckte inte att de £6 som ett besök uppe i bron betinagde var väl använda slantar)

Promenaden följde Themsen på södra sidan till Millenium Bridge där vi återvände till den norra. Där skulle Museum of London - Londons stadsmuseum - besökas. Det var tunnelbanenamnsboken som öppnat för detta besök. I vårt tycke var museet lite väl traditionellt. Stora salar med benbitar och krukskärvor inleder och tog liksom bort intresset. Det jag tyckte bäst om var det som handlade om kommunikationerna och sociala förhållanden under 1800 och tidiga 1900-talen. Brewitz konstaterade i JonasY:s vad-göra-i-London-tråd att museet kommer mer till sin rätt om man kan mer om sitt London. Vi fick med oss en mycket bra bok från museishopen som sammanfattar Londons utveckling från förhistorisk tid till idag. Så nästa gång kanske vi är tillräckligt pålästa...

Resten av dagen ägnades åt rekognosering inför måndagens utfärd till ytterligare turistmål kategori Standard 1A som skulle ske med buss från en avsides belägen busstation.

Sen var det dags för dagens välförtjänta pilsner - även om värmen åter hade börja ge sig litet.

/Jörgen G

Mina grejor kan man läsa om i min tråd i Medlemmarnas system.

Hen är ett förvånansvärt praktiskt och användbart pronomen.

Edited by - Jörgen_G on 2006/08/04 22:40:30
Go to Top of Page

short_cuts
Member

560 Posts

Posted - 2006/08/04 :  22:43:57  Show Profile Send short_cuts a Private Message
Fina bilder! Bott i London var 4:e vecka i 2½ år o bara älskar stan...
Mitt emot Towern (på citysidans del av Tower Bridge) ligger St Catherines Docks - En helt kringbyggd underbar marina som e såå himla fin - hoppas ni hittade dit!
Fina bilder
Gud va Guinness-sugen man blev nurå...

People shouldn't be treated like objects. They aren't that valuable.
P. J. O'Rourke
Go to Top of Page

Jörgen_G
Medlem i AÖ RödaTråden vinnare

8011 Posts

Posted - 2006/08/04 :  22:58:28  Show Profile  Visit Jörgen_G's Homepage Send Jörgen_G a Private Message
Jodå short_cuts vi hittade St Catherines - men var ändå aldrig där. Häng med under morgondagens fortsättning så får du veta ur det hänger ihop.

/Jörgen G

Mina grejor kan man läsa om i min tråd i Medlemmarnas system.

Hen är ett förvånansvärt praktiskt och användbart pronomen.

Edited by - Jörgen_G on 2006/08/04 22:59:00
Go to Top of Page

Jörgen_G
Medlem i AÖ RödaTråden vinnare

8011 Posts

Posted - 2006/08/05 :  14:48:20  Show Profile  Visit Jörgen_G's Homepage Send Jörgen_G a Private Message
Inger ville gärna se litet mer av England eftersom det var första gången hon var där. Samtidigt ville vi båda se Stonehenge. Måndagen ägnades därför åt bussåkning. Katedralen i Winchester besöktes. Dagens huvudmål var emellertid de gamala stenarna vid Stonehenge.



Här drabbades vi av veckans enda regn och blåst. Den lilla promenaden runt blev därför väldigt snabb. Stenarna såg annars ut som de brukar göra på bilder. Kanske litet lägre än jag förväntat mig. Men imponerande är det i vilket fall som helst.

Efter en fortsatt busstur - i strålande sol naturligtvis - med Hampshires underbara landskapssenerier avslutades dagen vid de romerska baden i Bath.



Rätt kul ställe. Det jag föll mest för var annars själva staden Bath. Den ligger väldigt vackert i en väldigt grön dalgång. Stan har många pampiga gator, platser och hus som man inte förväntar sig finna i en landsortsstad. Dessutom finns knappt några tegelhus alls. Ni som varit i England vet hur osannolikt det är.

Tillbaka i London hann vi med ett par välförtjänta pilsner, innan det var dags att knoppa binge inför den dag som skulle visa sig bära den mest intressanta Themsen-promanaden i sitt sköte...

/Jörgen G

Mina grejor kan man läsa om i min tråd i Medlemmarnas system.

Hen är ett förvånansvärt praktiskt och användbart pronomen.

Edited by - Jörgen_G on 2006/08/05 15:53:21
Go to Top of Page

Terminator
Moved on...

1124 Posts

Posted - 2006/08/05 :  21:56:32  Show Profile Send Terminator a Private Message
Kul reportage, länge sedan jag var i London men blir lite sugen av alla bilder och berättelser.
Go to Top of Page

Jörgen_G
Medlem i AÖ RödaTråden vinnare

8011 Posts

Posted - 2006/08/05 :  23:45:57  Show Profile  Visit Jörgen_G's Homepage Send Jörgen_G a Private Message
Hoppas du kommer att tycka om fortsättningen också Terminator.

Nästa dag var det alltså dags för veckans promenadclou.

Ännu en gång - Tack för tipset brewitz!

För denna promenad gillade vi!

Vi tar vi oss medelst buss 188 från Russel Square mot sydost och Greenwich för att fortsätta utefter Themsens södra sida österut till Thames Barrier. Detta är den vy vi möter när vi når stranden



Millenium Globe och gamla industrier. Efter någon kilometers gående var stranpromenden ersatt av långa gångar av korrugerad plåt.



Ljud och konstiga lukter avslöjade någon form av verksamhet pågick på andra sidan. Ibland kom man åter ut till vattnet och kunde konstatera att det denna gång handlade om en miljöinriktad verksamhet i återvinningsbranschen - en skrotnicke alltså.



Huruvida pråmarna tillhörde det som skulle skrotas eller enbart var till för transport av själva skrotet har jag ingen aning om.

Efter ytterligare några meter fick vi litet ombyte och var omslutna av betongväggar istället.



Som synes var vi inte bortglömda av turistmyndigheterna, vår gångväg utefter Themsen var hela tiden väl skyltad.

Vid nästa vattenkänning fick vi njuta av en siloanläggning av något slag



Den visade sig tillhöra någon form av kemigrossist. Här passade Inger på att norpa ett par björnbär som tittade fram i en glipa i muren. Hon konstaterade att det förmodligen var de giftigaste hon någonsin ätit.

Efter några kilometer blev promenaden mer normal. Vi genade över halvön med Millenium Globe och tog oss på mer normalt turistvänliga gångvägar utefter Themsen - även om vi emellanåt fick göra en del omvägar runt mer eller mindre suspekta anläggningar till Thames Barrier.



Thames Barrier ska skydda London för översvämning om vattenståndet blir för högt. Men det är för närvarande inte behövligt eftersom vattenståndet i Themsen är det lägsta sedan 1976. Är det dessutom ebb, vilket det var på förmiddagarna när vi gjorde våra promenader och bilderna i denna tråd är tagna, framstår floden som ett förvuxet dike fullt med dy.

Blickar man tillbaka in mot stan kan man åter igen se Millenium Globe med skyskraporna i Docklands i bakgrunden.



Tillbakavägen fortsatte vi gåendes en bit innan en buss tog oss till färjan som skulle ta oss över till norra sidan av Themsen. Där äntrade vi ett tåg som så småningom anslöt till den förarlösa Dockland Light Railway, DLR.

<Här skulle det funnits en bild på ovan nämnda trafikinrättning, men jag lyckades inte få till nån bild av den. Kanske kan någon av skribenterna bistå?>

Vi fick platser längst fram i tåget och kunde njuta till fullo av färden. Vi passerade skyskraporna och St Catherines som short_cut rekommenderar. Men närmare än så kom vi aldrig denna oas. Avslutningen går i en berg- och dalbaneliknande tunnel brant ned till tunnelbanestationen Bank.

Efter att ha åkt en extra vända med DLR äntrade vid sedan Central Line in till Oxford Street. Trots att tempraturen nått behagliga nivåer tog vi var sin välförtjänt pilsner, vartefter veckans shopping tog vid. Skivor, whisky och fem par strumpor var det som bars hem.

/Jörgen G

Mina grejor kan man läsa om i min tråd i Medlemmarnas system.

Hen är ett förvånansvärt praktiskt och användbart pronomen.

Edited by - Jörgen_G on 2006/08/06 00:19:33
Go to Top of Page

Zalve
Nerikes Audiofiler

18938 Posts

Posted - 2006/08/05 :  23:59:41  Show Profile  Visit Zalve's Homepage Send Zalve a Private Message


Kanske ?

"Vänner är de där ovanliga människorna som frågar dig hur det är och sen väntar på svaret. / Okänd"
Go to Top of Page

Jörgen_G
Medlem i AÖ RödaTråden vinnare

8011 Posts

Posted - 2006/08/06 :  00:08:15  Show Profile  Visit Jörgen_G's Homepage Send Jörgen_G a Private Message
Tack Zalve - att du alltid kommer som en räddande ängel när jag har bildproblem...

Det var alltså ett dylikt fordon som tog oss runt ett par vändor på DLR sittandes längst fram med kanonutsikt både över spåren och omgivningen. Här fotat nere på slutstationen Bank.

/Jörgen G

Mina grejor kan man läsa om i min tråd i Medlemmarnas system.

Hen är ett förvånansvärt praktiskt och användbart pronomen.

Edited by - Jörgen_G on 2006/08/06 00:17:19
Go to Top of Page

Jörgen_G
Medlem i AÖ RödaTråden vinnare

8011 Posts

Posted - 2006/08/06 :  12:05:23  Show Profile  Visit Jörgen_G's Homepage Send Jörgen_G a Private Message
Så var det dags för vår sista dag i London. Hela vårt planerade program var avklarat så dagen skulle ägnas åt ett av mina huvudintressen vid sidan om musiken. Spårtrafik!

Vi började med att ta oss till tunnelbanestationen Clapham Common på Nothern Lines södra gren till Morden. Anledningen var att stationerna på den sydligaste delen av banan är nyrenoverade till originalskick. De är rena, snygga och bär en härlig 20-talskänsla. Eftersom det inte är tillåtet att fotografera med blixt i tunnelbanan lyckades jag inte ta några publiceringsbara bilder.

Efter tunnelbanefärden var det dags att äntra nästa spårfordon - spårvagnen till Croydon. Där tog vi det som skulle visa sig bli vår sista värförtjänta pilsner för resan. När vi kom ut ur puben för fortsatt spårvagnsfärd nös jag - och sedan var det förkylt.

En bild på Spårvagnarna i Croydon lyckades jag i alla fall fånga



Spårvagnen tog oss till en underbar liten järnvägsstation, Beckenham Junction. Den ser precis ut som järnvägsstationen som förekommer i Lasse Åbergs Den ofrivillige golfaren. Tyvärr kom vårt tåg så snart att jag inte hann få upp kameran. Vi var tillbaka inne i London på en kvart.

Med raskt tilltagande förkylning försökte vi - med mycket begränsad framgång - oss på ytterligare litet shopping. Väl hemma på hotellet somnade jag och vaknade i ett eleändigt skick vid middagsdags. Att flygresan hem följande dag var allt annat än en njutning förstår ni säkert...

Nu har det gått några dagar sedan vi kom hem och förkylningen börjar ge sig. Vi ser tillbaka på en Londonvecka som uppfyllde alla våra förhoppningar med råge. Den sista dagens begynnande förkylning ändrar inte på det. Förkylningen gav mig ju tid att skriva detta bildreportage! Ett reportage som jag hoppas kan ge litet inspiration till andra inför deras londonbesök.

/Jörgen G

Mina grejor kan man läsa om i min tråd i Medlemmarnas system.

Hen är ett förvånansvärt praktiskt och användbart pronomen.

Edited by - Jörgen_G on 2006/08/06 12:22:15
Go to Top of Page

brewitz
SW-hantering

1624 Posts

Posted - 2006/08/06 :  14:24:44  Show Profile Send brewitz a Private Message
Ni vågade er på Greenwich-Woolwich, respekt!! Det är en annorlunda grej att göra och turister brukar vara lätträknade på det stråket, särskilt längre österut.
För den riktigt äventyrlige rekommenderas en fortsättning från Woolwich tillbaka till centrala London efter Greenway. Där går/cyklar man ovanpå en viktoriansk kloak som leder avloppsvatten österut mot Themsen (först orenat, senare till reningsverk innan floden). Det är en bitvis motbjudande och skrämmande omgivning med riktigt riktigt skumma personer som driver omkring. Jag cyklade där i torsdags och kände mig faktiskt lite rädd här och var. En pärla för en reality-turist.
Go to Top of Page

Jörgen_G
Medlem i AÖ RödaTråden vinnare

8011 Posts

Posted - 2006/08/06 :  16:38:21  Show Profile  Visit Jörgen_G's Homepage Send Jörgen_G a Private Message
Jo du brewitz - inte var det någon trängsel ute i Greenwich. Såg inga som kunde betraktas som turister. Ett par föräldrar som var ute med sina ungar på starndpromenaden närmast Greenwich. Nån cyklist, och nån enstaka jobbare hos näringsidkarna på trakten och någon teknisk förvaltning var vad vi mötte. Till och med på fiket ute vid Thames Barrier var vi enda besökarna.

Som trafikfreak är jag ju ganska van vid att hamna utanför de stora stråken vid mina resor. Med tiden har jag kommit att tycka att man bör bege sig lite off side för att verkligen känna att man varit på ett ställe. Och som tur är så är Inger litet av samma skrot och korn därvidlag; det är blandningen som ger de större perspektiven av resmålen.

/Jörgen G

Mina grejor kan man läsa om i min tråd i Medlemmarnas system.

Hen är ett förvånansvärt praktiskt och användbart pronomen.
Go to Top of Page

Fisherking
Member

351 Posts

Posted - 2006/08/06 :  20:25:27  Show Profile Send Fisherking a Private Message
Mycket trevlig läsning och lite inspiration inför nästa London tripp.

Hoppas att det är okej att posta några bilder på andra promenader att ta?
Vill man ha mycket turister omkring sig så är en kvällspromenad längs Victoria Embankment att rekomendera. Då kan man passa på att smyga med en kyss bakom Cleopatras Needle som Ingrid Bergman och Cary Grant gjorde i "Indescreet"


Cleopatras Needle

Vill man hellre vara lite mer ifred tar man sig västerut och promenerar mellan broarna Chelsea Bridge och Battersea Bridge



När man gått åt ena hållet tar man sig över Themsen via Albert Bridge (Där bla. delar av filmen Sliding Doors utspelar sig) och promenerar genom Battersea Park på vägen tillbaka. När man är på den norra sidan och är intresserad av mer filmhistoria tar man en 50 meters avstickare till Cheyne Gardens Nr9 där Ingrid Bergman bodde de sista åren av sitt liv och bakom något av fönstren också avled.


Cheyne Gardens Nr9

Förra året postade jag en tråd med bla bilder från promenaden längs Grand union canal från Kensal Green cementary till Little Venice. Hittar inte tråden men har några av bilderna kvar.


Kensal Green Cementary


Grand Union Canal

Go to Top of Page

Jörgen_G
Medlem i AÖ RödaTråden vinnare

8011 Posts

Posted - 2006/08/07 :  08:27:32  Show Profile  Visit Jörgen_G's Homepage Send Jörgen_G a Private Message
Åter på jobbet efter en som det känns litet väl kort semester...

Visst är dina tips välkomna Fisherking! Som du märker suger i alla fall vi åt oss promendtips som svampar när de är bra!

/Jörgen G

Mina grejor kan man läsa om i min tråd i Medlemmarnas system.

Hen är ett förvånansvärt praktiskt och användbart pronomen.
Go to Top of Page

short_cuts
Member

560 Posts

Posted - 2006/08/07 :  08:45:23  Show Profile Send short_cuts a Private Message
Hmmm, bra tråd o samtidigt -
= Jag fick så mkt London-längtan att jag bokat biljett till torsdag. På fredag skall jag äta frukost på Starbucks på St Catherines docks - dra till Tate o sen ut till East Croydon o äta löjligt mkt indisk mat m mango lassie till
Jag tänkte följa tipset o dra till Bath om tid finnes - verkar vara en mysig stad i min stil..

People shouldn't be treated like objects. They aren't that valuable.
P. J. O'Rourke
Go to Top of Page

brewitz
SW-hantering

1624 Posts

Posted - 2006/08/07 :  09:42:11  Show Profile Send brewitz a Private Message
quote:
På fredag skall jag äta frukost på Starbucks


Vad i hela friden?? Åker du hela vägen hit för att äta frukost på Starbucks!! Vad är det för fel på "Full English" på något caf??
Go to Top of Page

short_cuts
Member

560 Posts

Posted - 2006/08/07 :  10:05:48  Show Profile Send short_cuts a Private Message
Deras mozzarella/tomato/olive-panini och jag har ett gammalt stabilt förhållande

People shouldn't be treated like objects. They aren't that valuable.
P. J. O'Rourke
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
HiFiForum.nu © HiFiForum.nu except: Logos and Trademarks are property of their owners, Comments are property of their posters Go To Top Of Page
Denna sida genererades på 0.5 sekunder. Snitz Forums 2000