HiFiForum.nu
Home | Forums | Profile | Register | Active Topics | Links | Members | Articles | PM | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Private Messages
You must log in to check messages
 All Forums
 Diverse
 HiFi Off Topic - Fritt Forum
 Vad gör man?? Dumpad... :'(
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Manga X
Donator: Bildserver

3083 Posts

Posted - 2006/05/30 :  18:05:10  Show Profile Send Manga X a Private Message
De gånger detta har drabbat mig har det bara blivit tok när man försöker hålla kontakten.
Det slutar (alltid) i sängen som KK med värre smärta som följd!

Nej så ta tjuren vid hornen direkt och gå vidare utan kontakt!

Hoppas att det inte blir för jobbigt.
Vi finns här för dig!!!


Mvh Magnus Eriksson
Go to Top of Page

marcus_ec
Member

2396 Posts

Posted - 2006/05/30 :  19:45:29  Show Profile Send marcus_ec a Private Message
Har själv varit i samma situation som du men de flesta har nog sagt allt som går att säga. Men se på det ljusa, sommar säsongen härskar
Go to Top of Page

Stereo Audio
Member

674 Posts

Posted - 2006/05/30 :  19:53:05  Show Profile Send Stereo Audio a Private Message
Det kommer inte sluta i sängen iaf, men man kan väl bli nog så sårad ändå.. F*n vad svårt det är, har packat bort av hennes grejjer idag. Det sitter så djupt kärlek. Tur att det inte är höst el. vinter, jag blir deppig av mörker, skulle inte klarat båda två tror jag.

Stereo Audio
Go to Top of Page

LarsTokyo
100.000-klubben

776 Posts

Posted - 2006/05/31 :  12:22:03  Show Profile Send LarsTokyo a Private Message
Mina erfarenheter i samma ämne;
Glöm henne så fort som möjligt. Bryt kontakten, det drar bara ut på lidandet. Nu är det sommmar snart, dra ut med kompisarna och deppa inte ner dig henne. Sommaren är för kort för det, ut och ha kul istället.
Lycka till!

Nu i North Carolina, USA.
Go to Top of Page

guy gadbois
Member

2415 Posts

Posted - 2006/05/31 :  12:48:32  Show Profile Send guy gadbois a Private Message
En kompis till mig satte sig ner och skrev, skrev och skrev. Fick på så sätt "ur" sig allt och mådde mkt bättre sen. Kan tillägga att han inte brukar skriva normalt men såg detta som en utväg att släppa på trycket.

Min anläggningstråd
Go to Top of Page

Stickan
Member

1725 Posts

Posted - 2006/05/31 :  13:59:37  Show Profile Send Stickan a Private Message
Försök hålla näsan över vattenytan, jag vet det känns för j...igt!
Har själv varit knäckt, tappade mer än 20kg(hade varit bra idag), tog lång tid men en vacker dag mådde jag bara bra. Du kommer igenom detta starkare och en erfarenhet rikare, hur dåligt det än känns nu. Prata med vänner, försök umgås med människor, övriga råd har redan givits av medmänniskorna i de föregående svaren.
Ha det bra!!

Praktikant på "Radio TV Hörnan" i Malmö.
Go to Top of Page

kaffekoppen
Semesterfirare

1415 Posts

Posted - 2006/05/31 :  16:39:06  Show Profile Send kaffekoppen a Private Message
Du är inte ensam... häng in där...det kommer ett tillfälle framöver då du inser att hon hade rätt och du träffat någon som verkligen vill ha dig just som du är!

Ordförande LTS- bättre och informativare hemsida utlovas!
Jämför alltid själv - ingen annan har dina öron!
Go to Top of Page

Stereo Audio
Member

674 Posts

Posted - 2006/05/31 :  18:46:12  Show Profile Send Stereo Audio a Private Message
Tack för alla kommentarer! Det känns fortfarande jävligt, men annat är väl inte att förvänta sig.. jag försöker hålla ut. Tack.

Stereo Audio
Go to Top of Page

poppen
Member

1570 Posts

Posted - 2006/06/16 :  10:34:32  Show Profile Send poppen a Private Message
Håll ut !!!!
Ifall hon vill bryta var hon inte den rätta för dig.
Märkligt nog väljer de flesta fel partner. Man tänker kortskitigt. Med tiden blir man klokare.
Nästa gång hoppas jag att Du hittar någon som är villig att kämpa på att ni båda förändrar era svagheter.

Jag behöver bara titta på mig själv. Jag är tacksam varje dag för att jag inte är gift med mig själv.

Nyförälskelsen svalnar och förhoppningsvis växer den till något starkare.

Nästa gång - Lycka till. - Välj inte en ny på en gång.
Go to Top of Page

Mahler
Member

1782 Posts

Posted - 2006/06/16 :  12:55:45  Show Profile Send Mahler a Private Message
Hmmm mina tankar om det hela,

Än så länge kan ingen med säkerhet spå framtiden och på förhand veta om nya flickvännen kommer lessna på en eller om man själv för den delen lessnar.. Därför blir alla förhållanden/romanser/flirter på förhand en riskfylld aktion. Särskilt om man är känslosamt lagd.

I min värld har meningen "jobba på förhållandet" en central position.. Allt för många förhållanden tar slut pga "nycker" och småtjafs, som för all del tär på förhållandet, men som man med lite givande och tagande säkert kunde löst på ett konstruktivt sätt. Men allt för få människor idag HAR den viljan. Utbudet är för stort på marknaden och det är ack så enkelt att ragga upp en one-nighter på krogen och att leva ett liv utan förpliktelser och förhållande konflikter.. Ingen klandrar en för det heller!!

I mitt eget förhållande (och nu är jag lite ärligare än jag kanske vill) är jag den första att skriva under på att vi haft konflikter och gräl (inte bara hifirelaterade ). Tillräckligt många för att både JAG och min tjej hade haft tillräckligt med vatten på kvarnen för att packa väskan, och kuta i full fart på andra hållet!!

Men vi är fortfarande ihop efter drygt 3 år nu. Förvisso ingen garanti att vi stannar ihop resten av livet för det men en sak jag tänkt på en del är just det här med att "jobba" på förhållandet. Vi försöker iallafall alltid lösa våra konflikter innan dom exploderar. Det går inte alltid men vi ger inte upp heller. Vi har även som "regel" att aldrig avsluta en dag med att vi är ovänner. När huvudet slår i kudden ger vi alltid varann en kram och en puss och är vi ovänner försöker vi iallafall reda ut det värsta innan vi somnar...

Nå, det är inte alltid detta funkar förståss.. Mitt enda råd är att rida ut stormen i lugn och ro.. Ge det tid så kommer styrkan och självsäkerheten igen snart!!

Mvh

/D

-----------------------
Tabula Rasa!
Go to Top of Page

Stereo Audio
Member

674 Posts

Posted - 2006/06/16 :  15:00:35  Show Profile Send Stereo Audio a Private Message
Tack, jo, tror att prata och kommunicera är ett huvudnyckel till ett bra förhållande, att tjura ihop och gömma sig i sitt skal hjälper inte någon/t. Känner att jag och mitt ex ändå har varit bra på det, och vi pratar ju fortfarande, men som vänner. Vem vet, kanske fungerar det någon gång i framtiden, man kanske bara behöver en paus. Kanske funkar det inte, men det löser sig nog då också. Tack för din input!

Stereo Audio
Go to Top of Page

KingX
Member

586 Posts

Posted - 2006/06/20 :  00:37:27  Show Profile Send KingX a Private Message
Det här känner man igen.. har själv upplevt det här några ggr. jag såg du påpekade detta var din 1sta förälskelse..
visst blir det aldrig lätt när förhållanden bryts upp men enligt mig så tyckte jag ändå att den första var den värsta att gå igenom, då man aldrig förr upplevt det.

Det var mörkt, grått, gråtigt, misantropiskt.. ja jag gick nog igenom em otrolig mörk fas i mitt liv.. men jag kom ut så mkt starkare.
Idag är vi fortfarande vänner; och de funkar hur bra som helst. men som många andra sagt här.. bryta kontakten för att hjälpa sig själv är nödvändigt annars stampar man gärna kvar på ruta ett hela tiden.

Jag hade ingen kontakt med henne på säkert 4-6 månader, första veckan jag sa till mig själv att inte ta kontakt var det som att sluta med nikotin eller nått, kroppen (läs hjärnan) ville ringa henne ännu mer, man fick verkligen hålla fast sig vid NEJ JAG SKA INTE KONTAKTA HENNE. Succesivt gick det dock över och på den resan genom den tiden så tappade jag "lusten" för henne, jag började se henne som en vanlig tjej, och NÄR jag kände så då var jag redo att möta henne igen (ja det var hon som gjorde slut med mig den gången precis som i ditt fall)
Idag är vi vänner och står varandra riktigt nära UTAN att man för den sakens skull diskuterar allt men man har ändå ngn som känner en väl att vända sig till. Så även ur det dåliga fick jag ngt bra att ta med mig genom livet i slutändan.

you will survive!

//** To Listen Or Not To Listen.. that is the question **\\
Go to Top of Page

Stereo Audio
Member

674 Posts

Posted - 2006/06/20 :  01:05:26  Show Profile Send Stereo Audio a Private Message
Tack för stödet, jag känner redan nu att saker är lite bättre ju mer tid och distans man får.. Jag har gått igenom skit tidigare, och känner igen varningstecken på när det börjar gå åt ner djupt, oftast hinner jag häva det då, men inte alltid såklart.. Man lär känna andra sidor av sig själv iaf, även om jag är lite osäker på om mina kriser i livet gjort mig stark el. gjort att jag hålls tillbaka mer, med tanke på vad som kan hända. Varje mynt har två sidor. Tack!

Stereo Audio
Go to Top of Page

arghe
Starting Member

6 Posts

Posted - 2006/06/20 :  15:45:34  Show Profile Send arghe a Private Message
Hej! Vet inte om detta är första gången jag skriver här på forumet eller inte. Men iaf, jag har läst din tråd och gråter med dig. Sådana här saker är vidrigt.

Jag är i mer eller mindre samma situation som du. Min flickvän sen drygt 1,5 år, och sambo, gjorde slut på morgonen dagen innan valborg. Hela veckan innan var det "puss", "love", "darling" i diverse meddelanden. Och kvällen innan var vi på fest hos hennes syster - en bra kväll på alla sätt, och hon somnade med armarna runt mig som om jag skulle springa iväg under natten. Följande morgon gjorde hon slut. Sen dess har livet på alla sätt och vis varit ett helvete.
Jag analyserar varenda litet ord hon säger eller skriver, och anser att om detta verkligen är vad hon vill behöver hon inte säga t.ex "man vet aldrig i framtiden", utan istället "man vet aldrig i framtiden, MEN som det känns NU kommer det ALDRIG bli så". Man lägger ihop alla märkliga saker som inte går i hand med avslutet, och lägger det uppe på det faktum att hon själv mått väldigt dåligt pga jobb med sjukskrivning och terapi som följd.

Nu kanske jag tog över din tråd lite, Stereo Audio ... Sorry. Men det kanske kan underlätta något att veta att fler har liknande problem, jag vet inte.

Ett problem som jag känner av (utöver det faktiska helvete man "lever" i) är gemensamma kompisar, vilket jag hoppas du inte lider pga. Det trista i min situation är det känns som det bara är jag som backar från det sociala (då vi båda är bjudna), inte hon.

Ett tips från min sida är att om du funderar (om så bara litegranna) att söka hjälp, eller behöver prata med någon annan än familj och vänner - tveka inte!, ring en terapeut eller vad som helst. Jag tvekade, men efter ca 1,5 vecka gick det inte längre. Jag ringde företagshälsan och fick någon mer att prata med (förutom familj och vänner), har pratat med min terapeut varje vecka sen dess vilket oftast känns bra.

Jag hoppas innerligt det går åt rätt håll för dig, för det personliga helvete jag själv genomlider känner jag inte någon människa ska behöva. Aldrig i hela mitt liv trodde jag att jag skulle känna såhär (igen). Men kämpa på, ge inte upp (jag kanske inte är rätt person att skriva så - själv vill jag bara ge upp och släppa taget)

Som du skrev är nog tid och distans en hyfsad medicin.

Kämpa på!

Onkyo Seas
Go to Top of Page

Pac
200.000-klubben

22003 Posts

Posted - 2006/06/20 :  18:32:24  Show Profile  Visit Pac's Homepage Send Pac a Private Message

ja, jag vet inte riktigt vad jag skall säga mer än att jag känner med Er. Jag har själv suttit i Er situation och det är inte roligt när dygnets vakna timmar går till analys och de sovande kanske inte för så mycket sömn med sig som man önskar...

Att staka ut sin egen väg när hälften av det man är van vid är borta är inte lätt. Man hamnar snarare i cirkulerande tankar än att ta sikte framåt.

Men, "Kämpa på!" sammanfattar ganska bra det som måste göras.

Lycka till, vi är många som bryr oss...


// Per Adelsson, pac(a)hififorum.nu, Admin och ägare HiFiForum.nu
// HiFiForum.nu's regler, Artikelregister

Go to Top of Page

Stereo Audio
Member

674 Posts

Posted - 2006/06/20 :  20:56:09  Show Profile Send Stereo Audio a Private Message
arghe: Nej, du tar inte alls över... Usch, tråkigt att höra, verkligen.. vet ju vad det handlar om.
Pac: Tack..

Jag är lite av en romantiker, och känner att världen är så kall och planerad, tänker att kärlek inte finns längre.. men "skönt" att det finns fler som känner sånt här, betyder ju att kärlek (vad det nu är) finns, när det kommer till kritan så spelar inte så mycket roll när kärlek är inblandat. Tråden började ju med min break-up, men många har ju delat med sig och många kanske läst det med behållning, jag hoppas det. Ja, oj vad pompöst det lät, inte menat så.

Stereo Audio
Go to Top of Page

twostroke
Member

180 Posts

Posted - 2006/06/27 :  08:40:10  Show Profile Send twostroke a Private Message
livet är så, det kan aldrig vara bra för länge, det ska alltid krångla, och om det aldrig var riktigt dåligt skulle man inte uppskatta dom stunder det är bra!
Go to Top of Page

poppen
Member

1570 Posts

Posted - 2006/06/30 :  14:47:34  Show Profile Send poppen a Private Message
Analysera inte för mycket. Då blir man bara egotrippad. Blir man egotrippad blir man galen.
Glöm henne ! Ta ny tag. Hon var inte den med stort H då hadde hon inte stuckit.
Eller stort H för Han det finns ju tjer på detta forum.
Go to Top of Page

rovis
Member

274 Posts

Posted - 2006/07/01 :  00:28:06  Show Profile Send rovis a Private Message
Tja Poppen, om det inte finns ett mycket stort antal tjejer som mörkar med sin könstillhörighet bör det rent statistiskt sett vara betydligt fler homo- och bi-killar än kvinnor som läser det du skriver. Värt att tänka på vid utformning av antinormativa brasklappar... =)


Edit: stavfel

Edited by - rovis on 2006/07/01 11:25:25
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
HiFiForum.nu © HiFiForum.nu except: Logos and Trademarks are property of their owners, Comments are property of their posters Go To Top Of Page
Denna sida genererades på 0.56 sekunder. Snitz Forums 2000