HiFiForum.nu
Home | Forums | Profile | Register | Active Topics | Links | Members | Articles | PM | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Private Messages
You must log in to check messages
 All Forums
 HiFiForum.nu - Mångfaldens forum
 Teknik och DIY
 ICEPower bygg och konstruktionstips
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Blackhawk
Member

112 Posts

Posted - 2005/08/11 :  22:16:07  Show Profile Send Blackhawk a Private Message
Jag måste bara inflika att 50-913-50 med lillebröder hos Elfa faktiskt inte är helt fel den heller. Visserligen långt ifrån lika läcker som lådorna som föreslås i ovan länkar och kanske dyrare också, men ändå ett alternativ och nära till hands dessutom...

The truth is out there. You just have to find it!
Go to Top of Page

ART
Member

145 Posts

Posted - 2005/08/11 :  22:19:46  Show Profile Send ART a Private Message
Bara ett demystifieringsinlägg... B&O säger att informationen inte får spridas när de ger en tillgång till den. Iallafall till mig. Vilket innebär att jag inte anser att jag kan diskutera teknik kring deras moduler. Tänkte att det var så för fler här, möjligen...
Go to Top of Page

Blackhawk
Member

112 Posts

Posted - 2005/08/12 :  01:20:51  Show Profile Send Blackhawk a Private Message
Jag håller med, B&O säger det säkert.

Däremot har dom ingen möjlighet att förhindra att det pratas.

Det finns inget som säger att det skulle vara förbjudet att diskutera ICEPower eller att något i modulerna skulle vara hemligt. Inga papper som följer med produkterna, inte heller vare sig deras webbsida eller intranet säger annorlunda. Inga separata handlingar har heller måst undertecknas för sekretess. Dessutom är tekniken patenterad. Patent är fria för var och en att läsa.

Enda haken är att det företag som vill handla moduler hos B&O också måste vara godkända av dom innan dom släpper iväg något. Vilka kriterier dom har för att godkänna företagen vet jag inte men en god gissning ligger väl i trakten runt företag dedikerade till audio och att kreditupplysningen går igenom.

Om jag skulle ha fel i något eller om tvetydigheter finns får ni gärna rätta mig eftersom jag förstått att ämnet tydligen är brännbart, vilket ju självklart kräver att rätt ska vara rätt. Om jag har fel lägger vi ner diskutionen i denna tråd. Man är ju inte sämre än att man kan ändra sig. Bråk med tillverkare vinner ingen på, inte forumet heller.

Å andra sidan, dyker inget upp anser jag heller inte att det skulle vara fel att fortsätta diskutionen. Vem domare ska vara vet jag inte, sunt förnuft kanske räcker.

The truth is out there. You just have to find it!
Go to Top of Page

ART
Member

145 Posts

Posted - 2005/08/12 :  07:26:16  Show Profile Send ART a Private Message
Nejdå för 17, inte tror jag det är fel att fortsätta diskussionen. Tror inte heller att det finns särskilt mycket info om modulerna som inte kan hittas med lite letande av vem som helst som har en dator och en Internetkopplng, så...
Vill inte alls påföra någon annan några begränsningar, bara mig. Vi kör med 100% sekretess om kund/affärspartner/leverantör så önskar, vilket de denna gång gjorde (som jag förstod dem).
Go to Top of Page

Blackhawk
Member

112 Posts

Posted - 2005/08/12 :  10:34:23  Show Profile Send Blackhawk a Private Message
All respekt ART, man ska hålla på sina principer.

The truth is out there. You just have to find it!
Go to Top of Page

CarrotMan
Member

198 Posts

Posted - 2005/08/12 :  18:00:24  Show Profile Send CarrotMan a Private Message
quote:
Det finns inget som säger att det skulle vara förbjudet att diskutera ICEPower eller att något i modulerna skulle vara hemligt. Inga papper som följer med produkterna, inte heller vare sig deras webbsida eller intranet säger annorlunda. Inga separata handlingar har heller måst undertecknas för sekretess.


Inte korrekt. På baksidan av min sista faktura från ICEpower står:

6. Confidentiality
6.1 All information, which is not publicly known, has to be considered confidential by the Customer, and accordingly the Customer is not allowed to pass on this information to a third party.


Dessa konditioner accepterer man när man beställer från ICEpower.Det får vel betyda att den information som finns på extranettet inte får publiceras da detta inte är åbent för alle?

Endvidere står bl.a.:
7. Resale (prohibition)
7.1 The Customer’s purpose is to incorporate the Products of ICEpower in his own products, and the Customer is not entitled to resell the products of ICEpower as components.




/U.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
HiFiForum.nu © HiFiForum.nu except: Logos and Trademarks are property of their owners, Comments are property of their posters Go To Top Of Page
Denna sida genererades på 0.56 sekunder. Snitz Forums 2000