Author |
Topic |
Zalve
Nerikes Audiofiler
18938 Posts |
Posted - 2005/05/28 : 18:46:37
|
Skall du förstöra den genom att göra den helt PAJ eller !? |
"Vänner är de där ovanliga människorna som frågar dig hur det är och sen väntar på svaret. / Okänd" |
|
|
Vee-Eight
Member
1015 Posts |
Posted - 2005/05/28 : 19:12:33
|
Zalve:
Ja, antingen det eller så blir jag paj i kistan! |
- Carlsson Illuminati - "Frågetecknet är hur många det är som vet hur man njuter av livet." - Sista Ordet Admin www.Faktiskt.se |
|
|
Llönnblom
Brutal-"Harry" 2005
787 Posts |
Posted - 2005/05/28 : 20:19:58
|
Nån efterlyste grillbilder
Varsågoda
Den här grillen är suverän.
Hotdogs i förgrunden sedan burgare,kycklingbröst och kycklingkorv.
Till vänster i bakgrunden ser ni katastrofplatsen från alugjutningen.
Färdiggrillad burgare Bara nötfärs och Santa maria vitlöksgrillolja.Godaste burgaren i småland
|
Edited by - Llönnblom on 2005/05/28 20:59:18 |
|
|
johan.björklund
Reportage-Harry -05 & -07, 100.000-klubben!
20859 Posts |
Posted - 2005/05/28 : 21:41:13
|
quote: Den här grillen är suverän.
Det första jag såg var vedlagret o tänka , den där e ju inte riktigt klok !
|
>musik förmedlingen< Medlem av det Skånska välljuds sällskapet eoJEUD
|
|
|
Llönnblom
Brutal-"Harry" 2005
787 Posts |
Posted - 2005/05/28 : 23:38:39
|
Veden värmer gott när hösten kommer.Det går åt en jäkla massa när man ska värma ett helt hus.Har plockat hem det mesta gratis efter stormen.Några tallar,några björkar och en Mega ask är finfördelade(för hand,inget fegande med hydralklyv).
Men nu ska vi inte tjata mer om ved,in med fler matbilder istället
|
Edited by - Llönnblom on 2005/05/29 07:50:28 |
|
|
Blue
Member
2120 Posts |
Posted - 2005/05/29 : 16:03:30
|
Sjukt rolig tråd!
: ) |
Ett kungarike för en vevgrammofon. |
|
|
mayday
350.000-klubben
8338 Posts |
Posted - 2005/05/29 : 16:55:48
|
Hyffsat soligt, gott på balkongen......och:
|
DIY:are som håller på att dras ned i rör-träsket Mayday DIY Blogg http://maydaydiy.wordpress.com/
|
|
|
Zalve
Nerikes Audiofiler
18938 Posts |
Posted - 2005/05/29 : 19:00:59
|
Mayday: När man väl ätiti sig igenom aluminiumen, så finns det ett gott innehåll (Kolla trådens namn) |
"Vänner är de där ovanliga människorna som frågar dig hur det är och sen väntar på svaret. / Okänd" |
|
|
vemsom
Member
6618 Posts |
Posted - 2005/05/30 : 00:47:07
|
Okej.. håll i hatten!
Jag är stark anhängare av teorin att två goda saker (eller fler) kombinerat måste bli dubbelt (eller flerdubbelt) så gott. Så vad händer?
Jo. En vacker dag kom Gud ner från sitt lilla moln och tog sig formen av mig och min vän David. Och genom våra händer skapade han det mest underbara världen någon sin skådat!
och gott blev det! Synd bara ingen vågade smaka.
Recept: 1 Vetekrans (kanelsmak) 4 stora kanelbullar 3 dl vispgrädde med mald kardemumma 6 pepparkakor som dekoration
Och Gud sade! VARDE KANELBULLE-TÅRTA!! http://www.algonet.se/~mgranath/ljud/frasse1.wav
obeservera att bilden har något år på nacken.
(om någon undrar så skadades vi av barnprogrammet "tårtan" som barn)
http://www.algonet.se/~mgranath/ |
// fd. Klubbmästare och grundare av eoJeud // fredrik@vemsom.se / www.vemsom.se - - - DIY or DIE! - - - // Min "läggning" |
Edited by - vemsom on 2005/05/30 01:00:27 |
|
|
m_persson79
100.000-klubben
787 Posts |
Posted - 2005/05/30 : 00:52:34
|
vemsomhelst:
HAHA...
Varför smakade ingen?
|
|
|
vemsom
Member
6618 Posts |
Posted - 2005/05/30 : 00:54:50
|
Ingen vågade. De trodde det skulle smaka *host* skit *host* Ingen insåg att det inte var jag, utan Gud som skapat den ;D
Jag har bakat den en gång till och gett bort en i 29år-present till en kompis. Då smakade fler. Dock bara tjejer, och de verkade gilla den. Tyvärr gillade de tårtan mer än mig, men det är en annan historia. |
// fd. Klubbmästare och grundare av eoJeud // fredrik@vemsom.se / www.vemsom.se - - - DIY or DIE! - - - // Min "läggning" |
|
|
johan.björklund
Reportage-Harry -05 & -07, 100.000-klubben!
20859 Posts |
Posted - 2005/05/30 : 01:23:45
|
Tårta e gott Även den där , alla tårters moder |
>musik förmedlingen< Medlem av det Skånska välljuds sällskapet eoJEUD
|
|
|
Llönnblom
Brutal-"Harry" 2005
787 Posts |
Posted - 2005/05/30 : 12:51:54
|
Vilken speciell tårta
Är nog också skadad av Tårtan-serien
För att inte tala om På kurs med kurt,när dom sprängde ugnen med hjälp av en nötfylld(eller vad tusan det var) kyckling
|
|
|
Loopen
Member
621 Posts |
Posted - 2005/05/31 : 18:01:12
|
Får väl bidra med vad jag tycker bland det godaste som finns.
Panerade harrfileér med råstekt potatis tillagat vid älven. Fisken skall vara färsk. Inte mer än 30 minuter sedan fångst. Längtar....
|
|
|
datar
Member
657 Posts |
Posted - 2005/06/03 : 00:10:48
|
Jag tycker fisk är mycket underskattat. Det är min uppfattning. Fick är faktiskt jättegott! Färskare fisk går inte att få |
Vänligen Johan Linnarsson |
|
|
planetaryice
600.000-klubben
477 Posts |
|
Andrén
Medlem i AÖ
557 Posts |
Posted - 2005/06/03 : 16:09:21
|
Kan som utomstående intyga att kakan på zalves bild smakade ypperligt.
Tack för den MangaX! |
Akustikchef på Sounds of Science
|
|
|
vemsom
Member
6618 Posts |
Posted - 2005/06/09 : 13:45:19
|
Ett av mina andra intressen är kaffe. Ett annat är sushi.
Här kommer en av veckans mål (åt inte alla själv.. men nästan)
Sushi i sweetspot.. *dregel*
|
// fd. Klubbmästare och grundare av eoJeud // fredrik@vemsom.se / www.vemsom.se - - - DIY or DIE! - - - // Min "läggning" |
|
|
patst577
Member
409 Posts |
Posted - 2005/06/10 : 10:17:26
|
sushi... usch! |
/Patrik
|
|
|
Bernt Jansson
400.000-klubben
19763 Posts |
Posted - 2005/06/10 : 11:07:59
|
Goa grejer!
Tårtan är ett av de bästa barnprogram som gjorts. KULT!!! |
MVH Bernt Mitt system
"Det enda man kan vara praktiskt taget säker på är att en rak tonkurva alltid är fel." - Ingvar Öhman
Jobbar för Jorma Design och gillar bashorn
|
|
|
Llönnblom
Brutal-"Harry" 2005
787 Posts |
Posted - 2005/06/17 : 18:31:44
|
Dom här har jag gjort
100gram smör 3dl havregryn 1dl strösocker 2msk kakao 1 tsk vaniljsocker 1 msk kaffe
Det på bilden är tre satser,receptet är på en sats.Mycket smaskigt. |
|
|
Zalve
Nerikes Audiofiler
18938 Posts |
Posted - 2005/06/23 : 20:16:03
|
Så nice med .,,...,,,,.,,,, bruna bollar med pärlsocker på ´
Efter en tuff städdag är det skönt att pusta ut på trappen i lite kvällssol.
Grillad med bröd och ett svalt vitt vin, som lagom avslutning |
"Vänner är de där ovanliga människorna som frågar dig hur det är och sen väntar på svaret. / Okänd" |
|
|
ohmega
Member
4651 Posts |
Posted - 2005/06/23 : 21:14:25
|
Just det ja.."PÅ kurs med Kurt".....ja det var väl mycket riktigt nån hasselnötfylld kyckling eller kalkon...som därefter virades rikligt med eltejp...lite DIY-käsla över det hela kanske? |
Medlem i klubbstugan SVAVEL - "Vi kör så det ryker" Mitt Hifi-intresse är ingen prylhobby - det är en materialsport :) Anläggning: DVD-Denver + Naim Nait2 + Epos ES11 OCH FT-1600 MkII + 200 CD-skivor |
|
|
Llönnblom
Brutal-"Harry" 2005
787 Posts |
Posted - 2005/06/26 : 19:49:58
|
Zalve:
Jo bruna bollar är gott.Bra att du nämnde pärlsockret,glömde det.
ohmega:
Kul att nån annan minns det.Jag var rätt liten när jag såg det och fick lite mardrömmar tror jag
Så till dagens rätt "Smaskig soyakyckling"
Stek kycklingbitar i en panna och gör såsen i en kastrull brevid.Ris i den andra kastrullen:
När såsen ser färdig ut och kycklingen har fått färg så hälls såsen över i pannan.Låt det puttra en stund.Det är först nu som magin sker.Ser rätt så läskigt ut på bilden men den ljuger.
Resultatet:
Recept till 2 personer:
2 kycklingfileer 2,5 dl vispgrädde 1 burk Creme fraiche 1/2 dl mrs Chengs soya eller liknande. 1 msk sambal oelek
Detta måste ni bara prova nån gång.Kom ihåg bara att smaken blir ganska kraftig.
Jag rekommenderar inte användning av lättprodukter men det går naturligtvis på bekostnad av njutningen.
|
Edited by - Llönnblom on 2005/06/26 19:54:08 |
|
|
m_persson79
100.000-klubben
787 Posts |
Posted - 2005/06/30 : 01:15:57
|
Llönnblom:
De dära hamburgarna såg mäkta smarriga ut!! Hur länge i marinad?
För två timmar sen åts:
Men oväntat och förbannat gott! Tillagades naturligt vis i ugn. Grymt pris i den nätliggande jour-butiken, ~50% dyrare än Willy's
|
|
|
Topic |
|