HiFiForum.nu
Home | Forums | Profile | Register | Active Topics | Links | Members | Articles | PM | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Private Messages
You must log in to check messages
 All Forums
 HiFiForum.nu - Mångfaldens forum
 HiFi-diskussion
 Hur många tror att pip vinner 4 av 5 VS dessa...
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

mayro
Lämnat på egen begäran

10984 Posts

Posted - 2005/03/16 :  23:24:08  Show Profile Send mayro a Private Message
men tråden handlar inte om nolltaxering eller så.. lite väl snett ändå ser jag vi hamnade här.. smile...

Och IÖ är nog en herdersman ..så ingen smutts skall hamna på IÖ denna gång. INTE något.. markerar detta så detta står helt klart här.... så denna del lämnar vi direkt här.. farligt nära ett omräde här där jag absolut inte vill ha tråden även om det skall va högt i tak på denna tråd.. Så skattetekninska saker osv kan vi lämna därhän..

Driver Mayros hifidagis
Go to Top of Page

Mr Ekan
Member

825 Posts

Posted - 2005/03/16 :  23:25:22  Show Profile Send Mr Ekan a Private Message
quote:
Nollresultat försöker alla företagare få ju. slipper ju skatt då.


Ja just det! "Tänkte inte på det"...

MVH

Erik Andersson for president!

Edited by - Mr Ekan on 2005/03/16 23:26:16
Go to Top of Page

niklas
Member

393 Posts

Posted - 2005/03/16 :  23:45:31  Show Profile Send niklas a Private Message
Hej Mayro!

Att reda ut något här blir inte helt enkelt. Några av problemen tror jag är att:

* Du saknar kunskap om ljudåtergivning.
* Du saknar kunskap om Ino, dess syfte, verksamhet och produkter.

Inget konstigt med det egentligen, det gör nog dom allra flesta. Vad som är lite märkligare är att försöka föra en diskussion kring dessa ämnen när man saknar den mest basala kunskapen.

Du skriver om en högtalare att "..för botten är sub. sedan sitter ju toppen mer som en stativare". Hur t.ex. en "sub" låter är det nog ingen annan än du som kan föreställa sig. Inte heller "en stativare". Menar du att låga frekvenser låter annorlunda bara för att det kommer ur en separat låda? Eller att de normalt går lägre ner i frekvens? Vad åsyftas? Är det ens något bra eller dåligt?
Och att diskanter i allmänhet låter annorlunda i stativare jämfört med i golvhögtalare?
OM nu högtalare du lyssnat på låter åtskilja sig på detta märkliga sätt så kan de ju knappast anses vara "bra" högtalare. Helst vill man (jag i alla fall) ju inte märka av högtalarna alls, ännu mindre vill jag fundera på om de är stativare eller golvstående jag lyssnar på. De ska ju klara att återge "allt". (Vilket piP inte gör med sina 34Hz. Dock bättre än de flesta i samma pris/storlek. Minst en punkt som Epsilon är bättre på alltså. )

"4 av 5 saker". Vilka "saker"? Får jag välja 5 själv, eller ska du välja 5? Det blir lite svårt att svara på detta om man inte vet vad som åsyftas.

"så man sitter som man gör vid sativare". Sitter du annorlunda när du lyssnar på högtalare som står på stativ jämfört med ett par golvstående högtalare, eller hur menar du? Den "'gyllene' trialngeln" förstår jag inte heller vad du syftar på.

En annan sak som du fått lite om bakfoten är "pip med en sub". Ino säljer inga "subbar". Framförallt inte en. Basmoduler däremot går bra att köpa, dock minst två stycken.

==

Du har problem att skriva på ett sådant sätt att någon annan förstår hur (eller ens vad) du menar. Jag har verkligen försökt, men det är inte lätt. Detta är naturligtvis väldigt synd och jag är uppriktigt ledsen för din skull.

Du verkar också ha problem med läsförståelsen. Att läsa andras inlägg och tolka dessa utan att blanda in sådant som du tror/vill/misstänkte att det står.

När du vet med dig att du har dessa problem, vilket du uppenbarligen gör enl. din signatur, kanske inte ett forum på internet är bästa sättet för dig att söka svar på dina frågor. Detta eftersom det normalt sett inbegriper båda momenten beskrivna ovan. Du kanske skulle slå en signal till Ino istället? När jag tänker efter kan det kanske vara lämpligt att beställa tid för telefonsamtalet för det lär ju ta en stund...

Mvh Niklas

P.S. Det skulle kunna vara så att det faktiskt är jag som har problem med läsförståelsen. Fast att döma av de övriga svar du fått samt "mina papper" tyder på min läsförståelse är alldeles i ordning. D.S.

PPS. Dina kommentarer om marknadsföring är ju bara för mycket. Tycker du vi ska, på ett hififorum, vara förbjudna att nämna vilka produkter vi pratar om? Hur skulle det annars inte kunna tolkas som marknadsföring? DS.

Every once in a while you've gotta roll the potato...

Edited by - niklas on 2005/03/17 00:08:04
Go to Top of Page

T.A. Edison
Member

559 Posts

Posted - 2005/03/16 :  23:59:23  Show Profile Send T.A. Edison a Private Message
Mayro,

vart vill du komma? Ljudkvalitet från en högtalare beror bl a på:

Distorsion orsakad av överbelastning/ljudtryck
Övriga distorsion, resonanser
Frekvensgång on axis
Frekvensgång off axis, spridning
Anpassning till rum, energikurva
Bandbredd

Detta kräver att de som ska kunna ha en åsikt har lyssnat på båda, helst vid samma tillfälle och helst blint för att inte få någon förutfattad mening.

Eller vill du att man ska titta på bilderna av piP och IRS och se vilken högtalare som är bättre på någon ovanstående parameter? Menar du allvar?





Go to Top of Page

FBK
700.000-klubben

7378 Posts

Posted - 2005/03/17 :  00:14:27  Show Profile Send FBK a Private Message
Herre min gud, vad är detta mayro! Det är ingen ide att gå i diskusion med piP gänget. aldrig skådat något liknande. Om någon skriver: Jag tycker att #### låter dåligt, så reagerar ingen, men skriver du att en Ino modell inte låter något vidare eller ifrågasätter något kring Ino så har du genast en hel skock inlägg där man blir mer eller mindre idiotförklarad. Så lägg ner detta nu....

Jag har nu inte lyssnat på några Ino modeller förutom piP som inte övertygade på High end pga olika orsaker som jag till viss del köper, så jag vill inte dömma detta märke ännu. Men av det lilla jag hörde så skulle jag mycket hellre äga ett par Sigma för de låter mycket bra med rätt drivning!

Lever på samhällets botten.
Knappt aktiv forummedlem längre, men jag tittar in ibland.
Go to Top of Page

m_persson79
100.000-klubben

787 Posts

Posted - 2005/03/17 :  01:22:22  Show Profile Send m_persson79 a Private Message
mayro:

Vad är syftet med tråden?

samt:

Varför undviker du att svara på David_A:s frågor?



FBK:
Det handlar inte om en skock, det handlar kanske om ett försök att förstå sig på en högtalarskapares "ideologi" och vad !"ideologin" innebär, vem som helst är välkommen att ifrågasätta konstruktionen. Vem som helst! Öhman förklarar mer än gärna till skillnad från många highend-aktörer (? Osäker på hur många företag som fläker ut hela konstruktionsfilosofin)

Rydberg (vars medlemstråd jag läst med stort nöje), har "tvärvänt precis som jag". Precis som i princip alla som hört INO under rätta omständigheter (piP mot dämpad bakvägg, osv... Öhman idiotförklarade veteranhifi:s uppställning!!)... innan du (som kanske ser lyssningsintryck som bevis) ens uttalar dig om Ino Audio borde verkligen ta en hör på pi60s eller liknande!

I all välmening FBK. Dessa skapelser lämnar ingen oberörd.


Go to Top of Page

fidelityn
Member

870 Posts

Posted - 2005/03/17 :  01:49:02  Show Profile Send fidelityn a Private Message
Lås tråden då trådskaparen gått från en fråga till ett pådyvlande tyckande om en sak vederbörande inte vet något om.
Go to Top of Page

mayro
Lämnat på egen begäran

10984 Posts

Posted - 2005/03/17 :  02:16:09  Show Profile Send mayro a Private Message
jag skrattar gott här.. En hårt pressad "inoklubb" försöker göra allt dom kan för att som vanligt gå åt sidorna.. Rätt skoj läsning faktist...

roligt blir det då man börjar ta mitt svar på där jag FÖRSÖKER beskriva varför jag gillar infintity sätt att spela.. rätt skoj....



Men jag ska svara på en sak direkt här svart på vitt så har vi rett ut direkt här vem som har svårt att läsa och förstå text osv...

Nicklas
du bad om detta själv med ditt inlägg. bit i äpplet här.. är det surt?
Jag tycker det står massor med ggr att dom på tråden angav att pip med bas spelar skitet ur epsilon.. Med siffror som angavs som 4 av 5..

Jag har markerat att jag inte vet hur dom menade samt att jag inte vet vad den 5é saken var o är.. Så där har du svar på läsförståelse och skrivteknik.
du säger jag inte skall finnas på ett forum med mina problem ??..

Och detta lågvattenmärke som här påvisas är helt ok.. Så ingen moderator nu går in här o modererar.

jag vill verkligen att ALLA på forumet ser detta betende då man pressar dessa "Inoister"....att man till o med går på ett handikapp.. Och säger rent ut att man kanske inte bör via ett forum få svar..??

Jag behöver inga svar. Jag bad er andra om era svar...Jag vet nog redan svaret. för jag kan tänka ut en del saker rätt enkelt...

och att antyda bilderna skulle utgöra min grund för vad JAG tror påvisar igen hur man "sliter i bultarna"..Men tro mig.. Jag bara garvar gott här.
Jag ställde en enkel fråga här. om man tror påståendet att pip med sub spelar ut med 4 av 5 en epsilon...som andra sa pip gör.

Lättfattad fråga. samt inte speciellt besvärlig att besvara anser jag. Detta har man ju sagt redan på annan tråd. Och detta gjorde jag frågar om detta kan vara sant. jag pekade inte ut vem eller nåt som sa detta. Utan endast frågan om detta kan anses trovärdigt...

Så härliga tider att se denna stora grupp få sådana problem här...

av en enkel fråga baserad på påstående av DOM själva. JAG har aldrig ens sagt detta 4 av 5.. Jag tog ord som användes på andra tråden bara.. Så med denna uppgift så ber jag den som sa så titta vem denna kritik gäller.. Menar eftersom den inte gäller mig som tydligen troddes här..
Jag ska själv titta vem som dryftade 4 av 5..

Ja det var DavidA som skrev så och använde detta sätt att beskriva sakerna...menar 4 av 5..
Så nicklas du får fråga din vän DavidA hur han kan vara så "vad du nu tycker" han är nu då han sa på så sätt...

Han vet nog svaret. Jag har ingen aning varför folk säger så..men kan tycka det är en rätt underligt beskrivning som även du tydligen gör. I alla fall så länge du tror jag sa så.. kanske inte nu då det var en av er. ....då kanske du mer förstår saken kanske...

Ja ja.. Jag står pall. Ni framstår inte såsom så duktiga så jag ens bryr mig om att besvara angående mina ljudkunskaper..

Detta av det enkla skälet att det tydligen föreligger en del andra problem här än mitt ljudkunskapsområde..samt läs och skrivkunskapsområde..........

Allt som sas av er här visar sig ju endast vara problem som föreligger hos er på "inosidan" som jag ser saken.. Läs själva pojkar...

Jo en sak till Nicklas o er andra.. det är inte mitt problem att en del tar upp pip o en sub som klart bättre än epsilon.. Jag förstår själv att epsilon är så klart bättre samt även mer fullrange osv.. Så berätta gärna för varann skillnaderna mellan en högtalare i dessa nivåer så slipper jag visa er det så här bryskt med bild o allt...

Ja denna gång kommer ni endast skada er själva i debatten här. samt ju mer ni försöker VINNA detta i stället för att inse detta påstående var rätt dumt och lite väl överskattat så kommer det bli än mer tydligt för alla att det inte står helt rätt till med marketingen runt inos.. för då påståenden av detta slag synas så ser envar överdriften. samt inser nog att man sedan självklart överdriver även om andra modeller...

Fattar inte varför stoltheten fick er till att IGEN gå in så hårt i en förlorad kamp där det klart varit bättre som rydberg denna gång gjorde.. deklarera att detta inte var jämbördiga saker o sedan bara lämnat det. Detta gjorde Rydberg till en nästa gång trovärdig inokille där man vet det finns ett mått av sjävdistans samt realism...

Så mina herrar.. Tror inte vi kommer så mycket längre här Utan jag för min del lämnar nu tråden och hoppar in om något känns spännande att besvara eller lägga inlägg om..
Svaret är nog rätt tydligt som vanligt..
Ni pallar inte att bli synade. Samt tål inte då man påvisar då ni går för långt, Då som vanligt kommer alla i flock. Samma oftast också.. Och samma sätt o stil.. Men nedlåtande och överlägsenhet...

Men tro mig jag enbart ler åt detta. Och bryr mig inte om ni så skriver tio sidor nedsättande om mitt handikapp...

Jag hade tagit illa upp om jag känt minsta respekt. men detta upphör direkt då man tar till metoder som detta...

Snacka om att kasta sten o ha blöta fötter här....ojojoj..

Topic står kvar.. Så kanske kommer flera med svar på topic.. Vi har ju helt spungit ifrån i alla fall här ser jag....

Så baxar mig lite mot topic igen här...

Driver Mayros hifidagis
Go to Top of Page

fidelityn
Member

870 Posts

Posted - 2005/03/17 :  02:36:36  Show Profile Send fidelityn a Private Message
Sök hjälp
Go to Top of Page

mayro
Lämnat på egen begäran

10984 Posts

Posted - 2005/03/17 :  02:45:36  Show Profile Send mayro a Private Message



OCH TRÅDENS TOPIC STÅR HELT KLART PÅ SIDAN 1......
Och skrika på låsta tråden???

Varför det?? fattar noll..

Och fråga syftet.. Ja läs sidan 1.. Där framagår syftet....

Och pådyvlande tyckande..?? ja mycket ska man se då haspen är av....

Detta blev faktriskt rätt roligt.. Vilka reaktioner!!!!!

Bara för man ställer en enkel fråga.. OJOJOJ

Men jag tycker det är ärligt talat roligt att se era reaktioner.

Jag har inte ens sagt att en Ino i rätta nivåer skulle va sämmre eller bättre.. Vakna här lite...
Jag har enbart frågat om den billigaste mista av dessa som jag fattar det model pip med tillhörande subar skulle kunna verkligen vara bättre än dom som dom påstogs vara bättre än.. Sedan dristade jag mig till att ge MIN tro att dom inte hade skuggan ens att kunna jämföras. sedan så drog det igång.. Men självklart visste jag det innan..så ingen blir förvånad....


Ser ni inte själva hur ni reagerar här????


Driver Mayros hifidagis
Go to Top of Page

mayro
Lämnat på egen begäran

10984 Posts

Posted - 2005/03/17 :  02:49:29  Show Profile Send mayro a Private Message
fidelityn

Imponerande inlägg...

Driver Mayros hifidagis
Go to Top of Page

m_persson79
100.000-klubben

787 Posts

Posted - 2005/03/17 :  02:58:04  Show Profile Send m_persson79 a Private Message
mayro:

Jag ställer frågan igen:

Har du lyssnat på piP, aktivt delade (vanligen 80Hz) med basmoduler? Har du lyssnat på i56 eller några andra modeller i toppskiktet? Du är j-vligt duktig på att välja vilka frågor du vill svara på (i form av en halv uppsats) och de du inte kan - strunta i.


Detta är det sjukaste tråden jag läst sen jag blev medlem på HiFiForum.nu


quote:
Ser ni inte själva hur ni reagerar här????

Nu förstår jag syftet.


Go to Top of Page

mayro
Lämnat på egen begäran

10984 Posts

Posted - 2005/03/17 :  03:04:49  Show Profile Send mayro a Private Message
jag har för länge sedan hört en pip ensam. och jag har inte komenterat denna såsom dålig eller nåt. MEN jag har sagt jag inte anser att en pip med bas kan spela 4 av 5 saker bättre.. än infinity epsilon..

Men min topic har inte någonsin innehållit mer än denna fråga...som där ställs...
Och fatta att frågan är helt baserad på PÅSTÅENDEn som sagts. Och jag vill veta vad folk tror om detta. Kan verkligen detta vara sant...
sedan att rekationerna är som vanligt då det gäller inos produkter kan jag inte hjälpa. det är inte mitt problem...

rättade fel...

Driver Mayros hifidagis

Edited by - mayro on 2005/03/17 03:06:24
Go to Top of Page

m_persson79
100.000-klubben

787 Posts

Posted - 2005/03/17 :  03:14:02  Show Profile Send m_persson79 a Private Message
mayro:

Du har editerat ditt ursprungsinlägg ganska kraftigt. Något mer diplomatisk ton nu. Tack för det, sandlådementalitet leder sällan nånstans.. förutom för dem som dömt ut Ino Audio utan att lyssnat på dem. Man måste lyssna på dessa för att uttala sig, även om det inte alltid är så enkelt.

quote:
Och vid larv så kommer jag direkt be om att moderatorer går in och stoppar puckade larviga inlägg här...jag vill se en trevlig ton samt sansad diskution...

Om du verkligen vore intresserad om hurvida piP+basmoduler (annars blir ju ljudtryckskapaciteten, distorsionen icke rättvis) står sig mot dessa Infinity så hade du efterlyst ett test mellan dessa två kombatanter.. inte "hallåja, vilken idiot som helst fattar väl att små högtalare inte har en suck mot dessa mega-högtalare".

Eller är jag helt fel ute?

Go to Top of Page

mayro
Lämnat på egen begäran

10984 Posts

Posted - 2005/03/17 :  03:15:10  Show Profile Send mayro a Private Message
men som sagt. jag avaktar intresset här om det kommer nån mer som uppfattar topic och enbart sänder svar på topic så får ni ha så skoj.. ni var ju rätt väntade faktiskt... ingen överaskning direkt....Men nu har jag haft mitt lilla skoj med er här. Och drar mig ur som sagt och tittar.. Det kan ju komma intresanta releventa svar också.. Man vet ju inte..

Så ha en fin kväll/morgon.. Här blir det natti nu...

Driver Mayros hifidagis
Go to Top of Page

m_persson79
100.000-klubben

787 Posts

Posted - 2005/03/17 :  03:23:16  Show Profile Send m_persson79 a Private Message
Eller är det möjligen så att INO-förespråkare ofta dissar nätkablar och diverse "underliga" tweaks, så de som förespråkar dessa tweaks automatiskt dissar INO? För att man har blivit "indoktrinerad" av Öhmans, till synes, smått fantastiska konstruktioner, så blir man hjärntvättad att förakta alla "skumma" tweaks?

Vad har hänt inom fysiken bakom dynamiska högtalare de senaste 30 åren som defacto ger bättre ljudåtergivning??

mayro, du skrev i en annan tråd som jag författade att dina speakers var kontruerade på 70-talet. (-78?)

pi60, anno 1978, hur f-n i h-lvete kan de låta bra?





Go to Top of Page

m_persson79
100.000-klubben

787 Posts

Posted - 2005/03/17 :  03:24:12  Show Profile Send m_persson79 a Private Message
quote:
ni var ju rätt väntade faktiskt


Vilka är vi!?

Fyfan vilken hopplös diskussion.


Måste jag OCKSÅ deklarera att jag inte har något med LTS & Öhman att göra!?


Fyfan vad trist.





Edited by - m_persson79 on 2005/03/17 03:30:56
Go to Top of Page

matte76
100.000-klubben

6570 Posts

Posted - 2005/03/17 :  06:53:15  Show Profile Send matte76 a Private Message
quote:
Det är ingen ide att gå i diskusion med piP gänget. aldrig skådat något liknande. Om någon skriver: Jag tycker att #### låter dåligt, så reagerar ingen, men skriver du att en Ino modell inte låter något vidare eller ifrågasätter något kring Ino så har du genast en hel skock inlägg där man blir mer eller mindre idiotförklarad


FBK: Detta har bland andra jag märkt, så det har jag lagt ner nu...jag har dock inte hört några Ino-modeller (vilket jag alltid framhävt), vilket jag gärna hade gjort som sagts tidigare.

- Blått ett lag - Malmö FF!
- Min anläggning: DH Labs Silversonic Power Plus (nätkablar) - Marantz SA-11S2 (CD/SACD) -> Xindak FA-1 XLR -> Marantz PM-11S1 -> Audioquest CV-8 (DBS, biwire) -> Canton Ergo 609 DC (Med Soundcare Superspikes)
- Alla MÅSTE se "En obekväm sanning" (An inconvenient truth)!
- Löjligt korta bilresor i Malmö - http://www.ingalojligabilresor.nu/

Edited by - matte76 on 2005/03/17 06:59:38
Go to Top of Page

T.A. Edison
Member

559 Posts

Posted - 2005/03/17 :  07:40:23  Show Profile Send T.A. Edison a Private Message
Mayro,

varför svarar du inte på frågor? Om du kan uppvisa mätdata (frekvensgång, spridning, rumsenergikurva, resonanser, distorsion mm) så kan man lättare över internet avgöra vilka parametrar som vilken högtalare briljerar. Du pratat mest om en parameter, ljudtryck, så vitt jag kan se.





Go to Top of Page

matson
formerly known as...

1617 Posts

Posted - 2005/03/17 :  08:09:13  Show Profile Send matson a Private Message
Jag tror Ingemar Stenmark uttryckte det bäst i en radiointervju på sjuttiotalet med Tommy Engstrand(efter att T frågat hur det kändes eller liknande):

De går int å förklar för en som int begrip nå.



Mvh

Edited by - matson on 2005/03/17 08:39:58
Go to Top of Page

Jonas Nilsson
Semester på egen begäran

1032 Posts

Posted - 2005/03/17 :  08:36:39  Show Profile Send Jonas Nilsson a Private Message
quote:
Herre min gud, vad är detta mayro! Det är ingen ide att gå i diskusion med piP gänget. aldrig skådat något liknande. Om någon skriver: Jag tycker att #### låter dåligt, så reagerar ingen, men skriver du att en Ino modell inte låter något vidare eller ifrågasätter något kring Ino så har du genast en hel skock inlägg där man blir mer eller mindre idiotförklarad. Så lägg ner detta nu....


quote:
FBK: Detta har bland andra jag märkt, så det har jag lagt ner nu...jag har dock inte hört några Ino-modeller (vilket jag alltid framhävt), vilket jag gärna hade gjort som sagts tidigare.


Är det så svårt att förstå att det inte finns ett piP-gäng. Även om det kan vara svårt att förstå för "jag-försvarar-mayro-oavsett-vad-han-skriver-för-han-är-en-kul-kille-gänget-flocken",och/eller "är-medlem-i-denver-klubben-som-spelar-skiten-ur-vilken-cd-spelare-som-helst-under-20000:-klubben"

En Denver DVD kan uppenbarligen sopa mattan med det mesta upp till 20000:-, varför kan inte högtalare göra det med samma pris/prestandaförhållande
Go to Top of Page

Dan Brickman
Member

1179 Posts

Posted - 2005/03/17 :  08:44:44  Show Profile Send Dan Brickman a Private Message
Jonas: Nej, en Denver dvd kan inte sopa banan med cdspelare från 5 tusen och uppåt. Jag har en hemma nu som är ganska trevlig men som är sämre på musik än min Pinoeer dvd575 i mitt rum, med mina öron. Morsan får den när hon kommer på besök nästa gång
Fast jag förstår vad du menar med ditt inlägg. Själv har jag hört pip och gillar dom skarpt och har en svaghet för gamla Infinity högtalare också. Gamla Kappaserien hade sina klara fördelar men också en hel del sk färgningar i topp och botten. Hursomhelst var dom kul att lyssna på med framförallt pop och rock.

Varför denna pajkastning?? Vi lyssnar ju kanske helt olika och prioriterar musiken olika så varför banka in den ena "sanningen" efter den andra. Vill också påpeka att det går att ta debatten via PM.

"My mistress eyes is nothing like the sun
Go to Top of Page

johan.björklund
Reportage-Harry -05 & -07, 100.000-klubben!

20859 Posts

Posted - 2005/03/17 :  09:16:10  Show Profile  Visit johan.björklund's Homepage Send johan.björklund a Private Message
quote:
Varför denna pajkastning?? Vi lyssnar ju kanske helt olika och prioriterar musiken olika så varför banka in den ena "sanningen"


Vettigt sagt !

>musik förmedlingen<
Medlem av det Skånska välljuds sällskapet eoJEUD
Go to Top of Page

J. Consul
Member

100 Posts

Posted - 2005/03/17 :  10:08:30  Show Profile Send J. Consul a Private Message

Jag kan inte förstå hur Mayro får fortsätta med att snacka så mycket skit om andra forummedlemmar när Lasselite blev "bannad" för det här: http://www2.hififorum.nu/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37576
Helt obegripligt!

Sen Mayro, så kan jag heller inte förstå hur du kan tro att du har övertalat alla människor här om att Infinity är bättre bara genom att visa en bild på dem och när du heller inte har lyssnat på hatobjekten/INO/största-skäcken. Löjlig är det bara en som är i den här tråden iaf.

Jag kanske inte har rätt, men det är iaf mina åsikter i saken.
Go to Top of Page

gromit
Member

731 Posts

Posted - 2005/03/17 :  10:16:43  Show Profile Send gromit a Private Message
Patetisk tråd.

Tråden är uppenbarligen skapad för att bidra till dålig stämning på forumet.

Trist.

/Gr.

Mark Levinson No 39 -> Krell FPB-200c -> Ino Audio pi60s
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
HiFiForum.nu © HiFiForum.nu except: Logos and Trademarks are property of their owners, Comments are property of their posters Go To Top Of Page
Denna sida genererades på 0.7 sekunder. Snitz Forums 2000