HiFiForum.nu
Home | Forums | Profile | Register | Active Topics | Links | Members | Articles | PM | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Private Messages
You must log in to check messages
 All Forums
 HiFiForum.nu - Mångfaldens forum
 Nyheter och HiFi-kalendern
 Höstnyheter hos www.klubben.net
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

robban
Audio Concept

491 Posts

Posted - 2002/08/11 :  20:39:29  Show Profile  Visit robban's Homepage Send robban a Private Message
Hej,
För alla hifi-entusiaster hoppas jag att följande kan vara intressant läsning. Tag gärna kontakt för provlyssning, tester etc. PS. Vår hemsida är inte uppdaterad än med dessa produkter.

Efter success med försäljning av skivor under några år utökar nu www.klubben.net utbudet och kommer under hösten med fler intressanta produkter för distribution och försäljning i Skandinavien. Dessa kommer både att säljas via klubbens hemsida men även via butiker i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Tester finns på de flesta av produkterna och alla förfrågningar kan riktas till info@klubben.net eller tel/fax. 08 58810900.

NEAT, högtalare från England. Neat har uppmärksammats för deras förmåga att i större grad lyssna än mäta sig fram till mycket fina produkter. Kännetecknande är precision i ljudbilden och scenisk realism. Lättlyssnad med fokus på mellanregisteråtergivningen. Kan försvinna och låta musiken komma fram. Modellerna finns tillgängliga för provlyssning i Stockholm. Dessa är Petite, Elite, Vito och Center.

Länk för bilder/info: www.neat.co.uk


REFERENCE 3A, högtalarklassiker från USA med handbyggda element och inga delningsfilter. Deras monitorer räknas allmänt som världens i särklass bästa. Tidigare produktion i liten skala gick till USA och Asien. Idag finns produktionen i Canada i större skala, vilket ger möjlighet till att även andra länder kan få leveranser. Modellerna för leverans är MM DeCapo och Royal Virtuoso.

Länk för bilder/info: www.reference3a.com


ANALYSIS PLUS, har varit med oss ett tag nu och är kablar i världsklass från USA. Folket hos Analysis Plus har sin bakgrund från olika elektronik- och elektromagnetiska analys och simuleringsuppdrag för större företag som Motorola etc. Kunskapen gav upphov till en oval geometrisk form som den mest gynnsamma för kabelns musikförmedlande kvaliteter, vilket har lett till toppbetyg i världspressen under flera år nu. Alla kablar finns för leverans, Analogt, digitalt, ljud och bild.

Länk för bilder/info: www.analysis-plus.com


DYNAVECTOR SUPERSTEREO, baserad på de mer avancerade fysiska lagarna om Fas- och Grupp-hastighet som enligt Dynavector till stor del har ignorerats i dagens existerande audiosystem, har Dr. Tominari och Dynavector patenterad en metod för återgivning av musik med hittills oöverträffad realism. Processorn Adp-2 innehåller även ett tvåkanals slutsteg och kopplas via linje eller högtalaranslutningarna och ansluts två mindre högtalare. Dessa adderas till din existerande anläggning, placeras framför din lyssningsposition och spelar 180 grader direkt mot dina fronthögtalare. Systemet är främst framtagen för musik men fungerar även för bio-surround. Det är dock inte en "traditionell" surround processor.

Länk för bilder/info: www.dynavector.co.jp/english/essp/index.html


ANTIQUE SUND LABS, rörförstärkare från Kina som specats I USA. Kommer från Divergent Audio som även levererar Reference 3A högtalarna. Alla produkterna är mycket prisvärda, håller mycket hög teknisk och musikalisk klass. Modellerna kommer omfatta KI22Fox, AQ1010 SE Integrated och Dove DT SE Mono Amplifiers.
Länk för bilder/info: http://www.divertech.com/antiquesl.html


mvh, klubben.net




Less is Mor

10
Member

732 Posts

Posted - 2002/08/12 :  18:48:47  Show Profile Send 10 a Private Message
Äntligen finns Neat i Sverige! Alla Naim-ägare som hänger på Naim-forumet måste vara sugna på att höra dem ihop. Tack för det Klubben!

Go to Top of Page

robban
Audio Concept

491 Posts

Posted - 2002/08/13 :  11:48:01  Show Profile  Visit robban's Homepage Send robban a Private Message
Hej 10,

(och alla andra intresserade). Givetvis är det roliga nyheter för alla Naim entusiaster, och vi från klubben.net’s sida är säkra på att NEAT även kommer glädja alla andra som är ute efter seriösa och musikaliska högtalare. Anledningen till att Naim och NEAT har kopplats ihop har varit mycket positiva recensioner av bl.a. Paul Messenger och Malcolm Stewart med flera i UK och USA var kombinationen har varit mycket populär. De har generellt tyckt att Naims kvaliteter kommer bättre fram via NEAT högtalarna.

Vi uppmanar som sagt alla som är ute efter ”musik framför ljud”, givetvis oberoende av förstärkarval att kontakta oss och provlyssna NEAT. I Stockholmsområdet kan vi för tillfället även arrangera lyssning hemma hos seriöst intresserade köpare om man vill prova i sitt eget lyssningsrum.

Som en kul invit till alla HIFI Forums medlemmar kan vi även ge 10% introduktionsrabatt på NEAT under Augusti, oberoende om det är Naim eller annan förstärkare du använder.


mvh, klubben.net
info@klubben.net


Less is Mor
Go to Top of Page

10
Member

732 Posts

Posted - 2002/08/15 :  19:36:02  Show Profile Send 10 a Private Message
Mycket intressant! Du råkar inte ha lite priser på Neats modeller till hands? Jag hittade ingen info på era sidor.

Go to Top of Page

matson
formerly known as...

1617 Posts

Posted - 2002/08/15 :  19:46:49  Show Profile Send matson a Private Message
Jag undrar hur ASL priserna kommer se ut, jämfört med dom på Divertech?

Mvh/Mats
"The lack of imagination, as well as the lack of experience, is the road to mediocrity and stagnation
Go to Top of Page

robban
Audio Concept

491 Posts

Posted - 2002/08/16 :  14:35:33  Show Profile  Visit robban's Homepage Send robban a Private Message
Hej,

Vi på klubben.net provar alltid hålla priserna till kundernas fördel, men alla som har provat importera från tex. USA och sälja i Sverige vet att det är en dyr process. Som sagt, vi gör vad vi kan.

Här är de svenska priserna på NEAT högtalarna, vilka är lägre än vad de med dagens växelkurser är både i England och USA.

PETITE: 10 900.-
ELITE: 17 900.-
VITO: 39 500.-
CENTRUM: 6 800.-

PS. Provlyssning möjligt i Stockholmsområdet.


Vad gäller priserna på ASL produkterna från Divertech får vi komma tillbaka till det under nästa vecka, men målsättningen är att även de skall vara så låga som möjligt.


mvh, robban
klubben.net


Less is Mor
Go to Top of Page

10
Member

732 Posts

Posted - 2002/08/16 :  17:26:57  Show Profile Send 10 a Private Message
Usch, det var otäckt billigt...speciellt om man drar av ytterligare 10 %! Hmm, jag som hade tänkt vänta med att köpa nya högtalare, men nu är man ju inte lika säker längre. Fast innan september är nog lite för kort tid, men det är ju fortfarande lite pengar...hmm...

Go to Top of Page

robban
Audio Concept

491 Posts

Posted - 2002/08/19 :  10:45:43  Show Profile  Visit robban's Homepage Send robban a Private Message
quote:

Usch, det var otäckt billigt...speciellt om man drar av ytterligare 10 %! Hmm, jag som hade tänkt vänta med att köpa nya högtalare, men nu är man ju inte lika säker längre. Fast innan september är nog lite för kort tid, men det är ju fortfarande lite pengar...hmm...





Hej 10,

du fär börja med en provlyssning om du är i Stockholmsområdet....

mvh, klubben.net

Less is Mor
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
HiFiForum.nu © HiFiForum.nu except: Logos and Trademarks are property of their owners, Comments are property of their posters Go To Top Of Page
Denna sida genererades på 0.34 sekunder. Snitz Forums 2000