HiFiForum.nu
Home | Forums | Profile | Register | Active Topics | Links | Members | Articles | PM | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Private Messages
You must log in to check messages
 All Forums
 HiFiForum.nu - Mångfaldens forum
 Nyheter och HiFi-kalendern
 RADIOMUSEET i Göteborg ÖPPET HUS 17 september!
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Transient Design
Member

287 Posts

Posted - 2016/09/14 :  09:09:00  Show Profile  Visit Transient Design's Homepage Send Transient Design a Private Message  Reply
Hej!

Den 17 september kl 12-17 slår vi på stort och slår upp dörrarna för Radiomuseet för stora och små, radiokunniga och noviser, nyfikna och avvaktande, gamla och unga, medlemmar och andra!

Du kommer att kunna:
Se hela Radiomuseet
- Rundradio, Fartygsradio,
Ljudteknik,
Amatörradio,
TV-avdelning,
Militärradio,
Mobiltelefoni,
Mätinstrument,
Bibliotek mm

Kika på de nydaningar vi gjort för att locka fler oinvigda att förstå mer om radio. Delta i aktiviteter för barn med poängpromenad och experiment. Köpa apparater på loppmarknad och i vår affär. Lyssna till intressanta korta föredrag som riktar sig till alla som #8220;Vad är radio??#8221;, #8220;Var finns radio idag?#8221;, #8220;Mitt liv som gnist#8221; m fl. Dricka kaffe och radiokaka i vårt café och köpa smörgåsar och glass. Träffa ordföranden och alla områdesansvariga och ta chansen att komma med idéer och erbjudanden om punktinsatser.

Bjud in alla du känner - inträdet är gratis! släkt och vänner, föreningskompisar, arbetskamrater, grannar. Alla är välkomna - fotbollslaget, pensionärsföreningen, kolonilottsföreningen, biodlarna, kören, bandet, arbetslaget, företaget, klasskamrater, dagisgänget m.fl. Vi vill gärna visa och sprida ryktet om det fina och intressanta radiomuseet!

Vi har lagt upp allt på Facebook om du vill använda det för att #8220;lika#8221;. Om du har frågor kan du kontakta Jeanette Nilsson jeanette62373@hotmail.com eller sänd ett mail till Radiomuseet info@radiomuseet.se Hjärtligt välkomna!



För er som inte varit på besök på museet ännu så vill jag bara meddela att det är ett mycket trevlig besök med en närmast enorm samling produkter, även gammal tung hifi! Och de har mängder av elektronrör till salu för den sugne till låga priser. Det ligger beläget på övre plan i ett stort gammalt hus på Lindholmen. Kan vara lite klurigt att hitta första gången då man går in från en bakgata.


http://wordpress.radiomuseet.se/

Mvh Lasse

www.transientdesign.se Distributör för AMR, iFi-Audio, Acoustic Revive, Leben, Line Magnetic, LAB12, Okki Nokki, Bryston, Kora, HANA och HiFimans hörlurar.
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
HiFiForum.nu © HiFiForum.nu except: Logos and Trademarks are property of their owners, Comments are property of their posters Go To Top Of Page
Denna sida genererades på 0.12 sekunder. Snitz Forums 2000