HiFiForum.nu
Home | Forums | Profile | Register | Active Topics | Links | Members | Articles | PM | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Private Messages
You must log in to check messages
 All Forums
 HiFiForum.nu - Mångfaldens forum
 Nyheter och HiFi-kalendern
 Händelse: Öppet hus hos Akkelis Audio 17-18:e september
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Akkelis Audio
Member

1026 Posts

Posted - 2016/09/06 :  09:51:01  Show Profile  Visit Akkelis Audio's Homepage Send Akkelis Audio a Private Message  Reply
Öppet hus hos Akkelis Audio 17-18:e september

2016 September 17, 18


www.akkelisaudio.com

Akkelis Audio
Member

1026 Posts

Posted - 2016/09/08 :  09:03:11  Show Profile  Visit Akkelis Audio's Homepage Send Akkelis Audio a Private Message  Reply
Akkelis Audio har valt att ha öppet hus under hifihelgen den 17-18:e september. Orsaken är att vi med våra nya lokaler kan erbjuda fem rum med spännande hifi.
Som butik ska vi i första hand få besökare till vår butik, inte lyfta fram ett specifikt varumärke som distributörer gör då de ställer ut på en mässa. Med detta upplägg hoppas vi att många hifientusiaster, nya som gamla, som besöker Göteborg under helgen passar på att besöka vår butik och kanske blir nya kunder.

Detta kan vi locka med denna helg.

Avantgarde Acoustics kommer att vara representerade av Armin Krauss och Peter Gabriel. De kommer att spela på Uno XD och Duo XD med egen elektronik och med något rörbaserat. De kommer också att kunna berätta om varför Avantgarde Acoustics anser att hornhögtalare är vägen att gå om man vill uppnå det perfekta ljudet.

AVID Hifi i samarbete med Audoactive kommer att representeras av Conrad Mas, grundare av AVID. Givetvis kommer Conrad att berätta om sina skivspelare, varför han konstruerat dem som han gör men han kommer också att spela på de senaste tillskotten i AVIDS sortiment, förstärkare och högtalare.

Audionord kommer till butiken med Thierry Massoubre från Devialet. Alla frågor du kan ha om Devialet kan Thierry besvara och det kommer att spelas på Devialets nya Pro serie. Som högtalare kommer Vivid Audio att användas.

Transient Design och Stylus Audio delar rum och vi kommer att få se och höra rörelektronik från Line Magnetic Audio ihop med marknadens kanske mest kompromisslösa högtalare, YG Acoustics. Vi vet att denna kombination skapar hifimagi.

VälLjud kommer att ha Sverigepremiär på sitt senaste tillskott i elektronikväg, Amerikanska CODA. De är extremt entusiastiska över detta och kommer att kombinera elektroniken med högtalare från Rockport Technologies och givetvis skivspelare, denna gång från DrFeickert.

Sonus Concordia kommer att finnas i butiken under helgen. Joakim kommer att prata kablar, visa geometrier och material och demonstrera vad en nätkabel kan göra med en hörlursförstärkare.

Vi är väldigt nöjda med detta "startfält" och tror att det kan vara värt en tur till Akkelis butiken då ni är i Göteborg denna hifi helg.
Det finns gott om parkeringsplatser, gratis, för den som åker bil. Det går kollektivtrafik där man tar spårvagn till hållplatsen "Gamlestadstorget" och går 600 meter till butiken och sist men inte minst, vi kommer att köra en minibuss (8 platser) mellan Akkelisbutiken och hotell Opalen (bussen stannar mittemot). Denna buss går fram och tillbaks, 2-3 ggr/timme och kostar givetvis ingenting.

Välkomna till Göteborg på hifisafari!

www.akkelisaudio.com

Edited by - Akkelis Audio on 2016/09/08 11:18:57
Go to Top of Page

AlfaGTV
600.000-klubben

4819 Posts

Posted - 2016/09/08 :  09:57:55  Show Profile  Visit AlfaGTV's Homepage Send AlfaGTV a Private Message  Reply
Oh, Peter Gabriel på plats!
Ja, jag skojar lite! Hoppas få möjlighet att besöka er!

Junepes uttryck "mindlessness" beskriver ett underskattat tillstånd

Edited by - AlfaGTV on 2016/09/08 09:59:13
Go to Top of Page

Akkelis Audio
Member

1026 Posts

Posted - 2016/09/15 :  12:41:28  Show Profile  Visit Akkelis Audio's Homepage Send Akkelis Audio a Private Message  Reply
Nu snackar vi bandspelare!



/Lasse

www.akkelisaudio.com

Edited by - Akkelis Audio on 2016/09/15 12:47:55
Go to Top of Page

Akkelis Audio
Member

1026 Posts

Posted - 2016/09/16 :  14:32:34  Show Profile  Visit Akkelis Audio's Homepage Send Akkelis Audio a Private Message  Reply
Det riggas för fullt, lite teasers av vad som kan förväntas här i helgen.







www.akkelisaudio.com
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
HiFiForum.nu © HiFiForum.nu except: Logos and Trademarks are property of their owners, Comments are property of their posters Go To Top Of Page
Denna sida genererades på 0.27 sekunder. Snitz Forums 2000