HiFiForum.nu
Home | Forums | Profile | Register | Active Topics | Links | Members | Articles | PM | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Private Messages
You must log in to check messages
 All Forums
 HiFiForum.nu - Mångfaldens forum
 Nyheter och HiFi-kalendern
 Arcam MS250 - Den kompletta musikspelaren
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Ljudtema
Member

100 Posts

Posted - 2007/08/30 :  14:24:35  Show Profile  Visit Ljudtema's Homepage Send Ljudtema a Private Message

Premiär för Arcams nya musikserver MS250

Arcam MS250 är den kompletta musikspelaren! För det första är den en riktig high end CD-spelare, men det är också bara början. MS250 har en inbyggd hårddisk på 400Gb där man kan lagra runt 640 CD-skivor helt okomprimerat för maximal ljudkvalitet, eller uppemot 80.000 låtar i ett komprimerat format. Behöver man ännu mer är det bara att expandera lagringsutrymmet i all oändlighet genom att helt enkelt ansluta en extern hårddisk av valfri storlek via någon av USB-kontakterna. Det är dessutom möjligt att göra sina egna skivor tack vare den inbyggda brännaren.

Men när man kopplar Arcam MS250 till ett nätverk kan den verkligen visa vad den går för. MS250 kan nämligen spela upp musik som är lagrad på de anslutna datorerna och det går även att lyssna till internetradio som nu låter bättre än någonsin.

Egentligen är Arcam MS250 faktiskt fyra spelare i en, eftersom den har fyra helt separata utgångar med individuell volymreglering. Det gör att man kan lyssna till vilken musik som helst, på vilken plats som helst i hemmet, närhelst man önskar #8211; klassiskt i arbetsrummet, hårdrock i vardagsrummet och valfri radiokanal direkt streamad från internet till köket. Som om inte detta vore nog finns slutligen också två analoga ingångar för att koppla in ytterligare källor som också blir tillgängliga i alla zoner.

Tack vare ett mycket smidigt interface, samt möjligheten att ansluta både skärm och tangentbord för enklast möjliga navigation eller för att namnge låtar eller spellistor, är Arcam MS250 både en dröm att lyssna till och att använda. För custom installation har Arcam dessutom ett mycket gott stöd genom färdiga styrmoduler för de mest populära systemen.



www.ljudtema.se

snakeman666
Member

454 Posts

Posted - 2007/08/30 :  19:18:51  Show Profile Send snakeman666 a Private Message
Vad kostar den?
Go to Top of Page

Ljudtema
Member

100 Posts

Posted - 2007/08/31 :  11:47:10  Show Profile  Visit Ljudtema's Homepage Send Ljudtema a Private Message
Priset på MS250 är 44.000 kr. Då skall man ha i minnet att den ingår i Arcams FMJ-serie och därför är en äkta high end-produkt med en oerhört genomarbetad konstruktion som ämnar ge en fullblodig musikupplevelse från allt från CD-skivor till såväl komprimerade som okomprimerade ljudfiler.

www.ljudtema.se

Edited by - Ljudtema on 2007/08/31 11:48:43
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
HiFiForum.nu © HiFiForum.nu except: Logos and Trademarks are property of their owners, Comments are property of their posters Go To Top Of Page
Denna sida genererades på 0.38 sekunder. Snitz Forums 2000