HiFiForum.nu
Home | Forums | Profile | Register | Active Topics | Links | Members | Articles | PM | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Private Messages
You must log in to check messages
 All Forums
 HiFiForum.nu - Mångfaldens forum
 Nyheter och HiFi-kalendern
 ProAc D Two uppe för demo i butiken
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Bestsound
Starting Member

17 Posts

Posted - 2009/12/15 :  16:44:33  Show Profile  Visit Bestsound's Homepage Send Bestsound a Private Message


ProAc har ett rykte om sig om exeptionell ljud och byggkvalitet. Lådorna må se konventionella ut, men på insidan döljer sig den avancerade teknologin som behövs för att bygga ett stadigt och väldämpat kabinett. Högtalarna byggs i fabriken i Brackley, England. De är smala och eleganta, med vacker träfanér.

Du kommer vara nöjd med det förstklassiga ljudet från ett par ProAc högtalare långt efter att du hade tröttnat på ett mer fashionabelt men tristare låtande alternatic. ProAc är kända och erkända för att producera kompakta high end-högtalare, som både Tablette och Response 1SC visar, då båda har nått ikonstatus genom åren.

Response D Two är en högtalare i den här traditionen, designad för den bästa musik-kvaliteten och för att ge en sann monitor prestation. Kabinettet är byggt från ett tungt dämpat, stabilt björkplywood-skelett, med en 25mm tjock bakpanel. Baselementet är nytt och använder samma teknologi som D15, men med en ombyggd spole och magnet. Diskanten är av samma silkesdome-typ som är satt i bruk i andra ProAc modeller, och baselementet är sömlöst integrerat med ett egendesignat delningsfilter av mycket hög kvalitet. Ljudkvaliteten från den här högtalaren är präglad av extrem transparens, en rik och potent bas och en silkeslen och mycket detaljerad diskantåtergivning. Du får även en gigantisk ljudbild med en extremt precis placering.

Priset kommer ligga på 25.000 kr.

Har ni några frågor eller om ni vill ha en demo så är ni hjärtligt välkommna att slå en signal eller titta in i våran butik vid Odenplan.

MVH // Viktor Olsson
Best Sound AB

Odengatan 62
113 22 Stockholm
08 - 30 99 08
www.bestsound.se - info@bestsound.se
Öppettider:
Vardagar 11.00 - 18.00, Lördag 11.00 - 15.00
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
HiFiForum.nu © HiFiForum.nu except: Logos and Trademarks are property of their owners, Comments are property of their posters Go To Top Of Page
Denna sida genererades på 0.28 sekunder. Snitz Forums 2000