HiFiForum.nu
Home | Forums | Profile | Register | Active Topics | Links | Members | Articles | PM | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Private Messages
You must log in to check messages
 All Forums
 HiFiForum.nu - Mångfaldens forum
 Nyheter och HiFi-kalendern
 Premiär för Audiovectors bästa högtalare någonsin!
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Ljudtema
Member

100 Posts

Posted - 2007/09/27 :  16:25:24  Show Profile  Visit Ljudtema's Homepage Send Ljudtema a Private Message
Audiovector Si6 Signature SE, Avantgarde SE och Avantgarde Arreté SE

- Audiovectors bästa högtalare någonsin!





Audiovector arbetar ständigt på nya sätt att förbättra sina högtalare, och tack vare de unika uppgraderingsmöjligheterna har alla ägare till modellerna i M-, Mi-, S- eller Si-serien alltid kunnat följa med i utvecklingen.

En av de allra viktigaste konstruktionsprinciperna bakom Audiovectors högtalare är att inte lösa problem genom onödig dämpning för då tar man samtidigt också bort detaljer, dynamik och tydlighet; kort och gott livet i musiken. Istället konstruerar man för att problemen inte skall uppstå i första hand, med specialutvecklade och enormt reaktionssnabba element, effektiv filterteknik, precist anpassade kabinett samt vibrationshanterande interface i både elementinfästning och genom högtalarfoten Superstand.

Si6-högtalarna representerar Audiovectors samlade tekniska expertis och använder därför deras mest avancerade konstruktionsprinciper, som den extrema egenutvecklade Avantgarde-diskanten i Avantgarde-modellerna samt NCS-frysbehandling av kablar och alla koppardelar i Avantgarde Arreté.

Med de nya SE-modellerna har man tagit ytterligare ett stort kliv framåt i utvecklingen genom ett helt nytt dämpmaterial med mikroskopiskt små s.k. nanoporer vilket möjliggjort stora internakustiska förbättringar samt optimering av både filter och basreflexavstämning.

Det hela visar sig i ett ännu renare, mer tydligt och dynamiskt ljud som när det gäller Si6-högtalarna tål att jämföras med vad som helst. Den nya Si6 SE-serien är helt enkelt de bästa högtalarna någonsin från Audiovector!

Välkommen in till din Audiovector-återförsäljare för en oförglömlig musikupplevelse!



www.ljudtema.se

Edited by - Ljudtema on 2007/09/27 16:37:34
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
HiFiForum.nu © HiFiForum.nu except: Logos and Trademarks are property of their owners, Comments are property of their posters Go To Top Of Page
Denna sida genererades på 0.38 sekunder. Snitz Forums 2000