HiFiForum.nu
Home | Forums | Profile | Register | Active Topics | Links | Members | Articles | PM | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Private Messages
You must log in to check messages
 All Forums
 HiFiForum.nu - Mångfaldens forum
 Nyheter och HiFi-kalendern
 JungSon & Bona Cables
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

dB
Member

425 Posts

Posted - 2007/03/17 :  21:14:47  Show Profile Send dB a Private Message
Nortux Audio är glada att meddela er att vi har blivit sverigeagent för JungSon och Bona Cables.

JungSon är en hifi tllverkare som inte behöver en längre introduktion. Sedan JungSon etablerades 1993 har deras produkter varit extremt uppskattade av HiFi entusiaster jorden runt..JungSon's produkter erbjuder en svårslagen kombination av High End ljud,hög byggkvalitet och finish till konkurrenskraftiga priser.

Nortux Audio erbjuder ett urval av högvalitativa förstärkare (klass A & AB) , högtalare, CD/HDCD spelare, SACD samt DVD spelare.

Några tester på våra produkter:

HiFi World
http://www.mfl-importexport.com.au/content/reviews/jungson.pdf

Blid & Ljud hemma:
Kinesiska JungSon kan det där med byggkvalitet. Den här specialbeställningen för den skandinaviska marknaden är inget undantag, och ljudmässigt har den mer än man kan förvänta sig av en förstärkare för tiotusen kronor. DA-200IA är ett veritabelt kraftverk som driver alla högtalare med lätthet. Den har en imponerande kontroll i djupbasen och följer upp med fina kvaliteter rakt igenom hela frekvensregistret..
... Men i slutändan finns det inte många förstärkare som kan skryta med DA-200IA:s kvaliteter, särskilt när man tar hänsyn till dess våldsamma kraft. Vi rekommenderar JungSons förstärkare till alla som har stora högtalare och ett stort rum. De som sitter med ett par små stativhögtalare kan också tjäna på mer kraft

Bona Cables är ett nytt märke på den svenska marknaden. Bona har ett brett produktutbud som omfattar högtalar, ström, signal (RCA och XLR) - kablar samt komponentkabel, S-Video, Coaxial,optiska digitalkablar och nyligen lanserade HDMI & DVI kablar.

Vi rekommenderar Bona kablar till alla audiofiler som bygger sin anlägning enligt " value for money " principen.


Nortux Audio finns i Göteborg och Lund. För er som är intresserade av demo eller har övriga frågor kontakta sales@nortux.se. För mer information vänligen besök www.jungson.se (hemsidan är under uppbyggnad.)

Ni kan även vända er till oss om ni har direktimporterade JungSon produkter som behöver service. Tillsammans kan vi hitta en lösning.

Med vänlig hälsning
Nortux Audio


Hifiberry digi+/Volumio, Thorens TD125 MKII, Harmony Design V9 RIAA, Schiit Audio Gungnir DAC, DIY Rörförsteg,Bob Latino VTA ST-120, Piega Premium 50

Edited by - dB on 2007/03/19 08:59:28
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
HiFiForum.nu © HiFiForum.nu except: Logos and Trademarks are property of their owners, Comments are property of their posters Go To Top Of Page
Denna sida genererades på 0.17 sekunder. Snitz Forums 2000