HiFiForum.nu
Home | Forums | Profile | Register | Active Topics | Links | Members | Articles | PM | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Private Messages
You must log in to check messages
 All Forums
 HiFiForum.nu - Mångfaldens forum
 HiFi-diskussion
 HiFiConsult informerar angående LTS medverkan på A
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

sladd
Member

3028 Posts

Posted - 2002/08/20 :  11:17:21  Show Profile  Visit sladd's Homepage Send sladd a Private Message
Har pratat med Olle i telefon och han säger ungefär så här:

1. LTS var på mässan år 2000 erbjuden en monter i stora hallen. Av olika anledningar ville de inte vara där utan valde med hjälp av en vaktmästare att flytta ut till en av korridorerna.

2. Sedan förra mässan har det varit minst ett allvarligt tillbud vilket fått brandmyndigheterna att skärpa reglerna för denna typ av arrangemang. Det är alltså ej tillåtet längre att boka sig en plats i en korridor. Rent formellt var det inte möjligt för 2 år sedan heller men HifiConsult ville inte protestera. Dessutom fick man ju in en betalande utställare till.

3. När man efter söndagens mässdag packar ihop och åker hem kan man kontakta Olle och säga att "vi tar samma plats nästa mässa igen". Då är man garanterad plats. Arkenmässan är idag en av de mest "tunga" arrangemangen som finns inom hifi i vår del av världen och kön på platser är ganska lång. De som inte anmält intresse att förnya sin plats mister den i princip i samma ögonblick. är man intresserad igen så hamnar man i en kö. Det är i den kön som LTS nu befinner sig eftersom man tackade nej till en monter i stora hallen år 2000. Flera andra ganska namnkunniga mindre tillverkare befinner sig i samma kö och det ligger i HifiConsults intresse att ta in så många som möjligt. Under ett besök i veckan när jag (Sladd) tittade in hos Olle ägnade han flera timmar i telefon med brandmyndigheterna för att fixa till en liten plats extra vilket lät sig göras om personal med stegar och inhyrda tekniker plockade ned tyg och gardiner på några ställen. För EN liten plats. Detta är åtgärder som knappast lönar sig utan det hanslar om en genuin vilja att göra ett bra och trevligt arrangemang för så många som möjligt.

4. Det är i nuläget 52 utställare som är inbokade, allt från de stora drakarna till de små enmansföretagen. HiFiConsult gör allt för att minska kön och i den mån som någon utställare hoppar av kontaktas de i kön omedelbart för att platsen skall fyllas.

Så långt Olle.

Inte så mycket konspiration tycker jag, bara att boka, betala och sprida sitt budskap oavsett vad det är man vill torgföra inom hifi:n. Populära mässor måste alltid bokas åratal i förväg.

- - Den som jämför med något sämre kommer aldrig framåt - -
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
HiFiForum.nu © HiFiForum.nu except: Logos and Trademarks are property of their owners, Comments are property of their posters Go To Top Of Page
Denna sida genererades på 0.52 sekunder. Snitz Forums 2000