HiFiForum.nu
Home | Forums | Profile | Register | Active Topics | Links | Members | Articles | PM | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Private Messages
You must log in to check messages
 All Forums
 Om HiFiForum
 Forummjukvara och buggar
 Visa bilder från Google Photos

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

T O P I C    R E V I E W
solhaga Posted - 2015/08/19 : 07:54:37
Google Photos har ändrat sina URL. De ser nu ut så här:
https://lh3.googleusercontent.com/rk0l1DQph1LK8Y2n2ua1DH9HmHF2w6etGstx13M5tOP7=w393-h629-no

Förr såg de ut så här:
https://lh5.googleusercontent.com/-1izkSpGMAHU/VR0RBZmwEqI/AAAAAAAAFGU/fPI_Sh8x8ao/w321-h204-no/AMT%2B2015-04-02%2C%2B11_48_24.jpg

Namnet på själva fotot är alltså med. Google Photo har ändrat för att öka säkerheten; URL:en är nu ju helt anonymiserad.

Jag har experimenterat med lite olika varianter på img- och urltaggarna men inte lyckats.

De nya sättet fungerar på faktiskt och diyaudio.


Får förresten inga bevakningsmail sedan 2015-01-06, någon som har ett tips? Har redan varit i kontakt med admin om detta, men vi lyckades inte lösa det då.
2   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
solhaga Posted - 2015/08/19 : 08:25:13
Anade att det var så .
Jag har ej heller den kompetens som krävs .
Pac Posted - 2015/08/19 : 08:13:42
Lösningen på det här är att uppgradera mjukvaran. Tyvärr överstiger det Ztenlund, Nikwin och mina kunskaper och tillgänglig tid. Jag har heller inte lyckats få den supporten som behöver för att genomföra det:
- http://www.hififorum.nu/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73547
- http://www.hififorum.nu/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91877&whichpage=1

Det här är ju ett ypperligt tillfälle att fråga om hjälp igen!

Vi har:
- En "sandlåda" att testa nya mjukvaran i.
- Konverterat våra databaser till den nya mjukvaran och vet att det funkar.
- Ett glatt men slitet gäng som inte har mer än 24h/dygn för att leva och leka.

Vi behöver:
- Någon som kan hjälpa oss att konfigurera gränssnittet och behörighetsnivåerna i nya mjukvaran så att det blir HiFiForum-likt.

Finns det någon som kan tänka sig att hjälpa oss

I så fall PM'a mig, maila mig(pac@hififorum.nu eller admin@hififorum.nu) eller ge ifrån dig någon typ av ljud/signaler på något annat sätt.


HiFiForum.nu © HiFiForum.nu except: Logos and Trademarks are property of their owners, Comments are property of their posters Go To Top Of Page
Denna sida genererades på 0.14 sekunder. Snitz Forums 2000