HiFiForum.nu
Home | Forums | Profile | Register | Active Topics | Links | Members | Articles | PM | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Private Messages
You must log in to check messages
 All Forums
 Diverse
 HiFi Off Topic - Fritt Forum
 Vad gjorde dig grinig idag? Aka gnälltråden.

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

T O P I C    R E V I E W
mayday Posted - 2012/02/25 : 16:54:52
Att jag ska åka redan 05:25 på måndag för att vara hos ortopeden 10:50, lång väntan.

Och relaterat till samma ämne, min fotled tar livet av mig idag, trots citodon mot värken.

Nere från 20cigg per dag till 2cigg per dag. detta gör mig grinig men stolt.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Ryssen Posted - 2023/09/02 : 19:38:05
Skulle gå på toa mitt i natten och råkade snubbla över laptoppen,provade att starta den efter toabesöket...
Och halva skärmen är vit...
Har beställt en ny skärm.Tur att det finns reservdelar till datorer som är över 10 år.Jag gillar min Acer Aspire 7745G...
Micke Y Posted - 2022/11/22 : 15:37:04
Sömnpiller på burk - fotbolls vm

Nederländerna igår, 84 minuter utan en enda boll på mål

Micke
Micke Y Posted - 2022/09/29 : 09:38:43
Dagens väderprognos säger - möjligen någon regnskur under dagen. Det har nu regnat konstant sedan minst 5 i morse - då jag vaknade - men det kanske inte är dag ännu, vad vet jag.

Micke
Micke Y Posted - 2022/08/15 : 07:41:47
vaknade 0430 o kunde inte somna om

Micke
ztenlund Posted - 2022/06/25 : 23:11:28
@Rolfen

Trist! Det är väl en S/V70 och luckan är ju i plast (haft en S70). Inte särskilt svårt att bryta upp... Vi hade en tidig 850 och de hade lucka i plåt, vilket även de S80 vi hade var beskaffasmed, så det är lite mystiskt att just S/V70 hade plast. Inte för att det hade hindrat somliga...

Jag kan väl "trösta" dig med att det i alla fall fanns någon tänkt mening. Fick bilen repad på högersidans båda dörrar ikväll i helt uppenbar "nyckling". Den som repar en helt ordinär flera år gammal småbil måste ha någon sorts grundläggande defekt. Fullständigt meningslöst och kommer kosta mig minst självrisken på 3000 kr. Just skadegörelse är enda anledningen till att den bilen är helförsäkrad, men jag hade inte riktigt räknat med att någon specifikt skulle sikta in sig på bilen och repa den på en matbutiks parkering. Det är tydligt utifrån var den stod att någon verkligen siktat på bilen och repat den, för det stod inga andra bilar just där och det är inte mot en trottoar, övergångsställe eller liknande. Helt otroligt!

Och så här års kan man ju glömma att få något fixat, så jag lär få ha ett nästan självlysande streck över en stor del av sidan ett bra tag... Det enda postitiva är att jag i bästa fall kanske kan få (på egen bekostnad) en lite skada framtill på förardörren fixad. Tillverkaren har monterad en för lång plastmojäng på en skruv som skavt av lacken där, vilket i längden lär leda till en onödig rostskada. På andra sidan finns även "skav" på stötfångaren som en av de två tidigare ägarna (en släkting+nybilsköparen) orsakat. Beror ju lite på vad de vill ha för att fixa det, men dörren borde åtgärdas.
Rolfen Posted - 2022/05/31 : 17:20:31
I morse upptäckte jag att någon jävla lågpanna brutit upp min tanklucka Som tur var har jag även ett låsbart tanklock som han inte hade fått upp, han lyckades dock sabba det. Tyvärr får man nog förvänta sig mer sådant här nu när vi har höga priser sossepriser på bensinen


ztenlund was here... Jag vet att det är frestande, men undvik de politiskt laddade benämningarna, tack.
soundbrigade Posted - 2022/05/01 : 10:52:06
Jag såg att det ärkesviniga, falska lögnaktiga skitinlägg Håkan64 lade in i Ukrainatråden och som fick mig och säkert andra som DEFINITIVT INTE stöder RyZZlands diktator ligger kvar.
Jag tar det som en tyst erkännande från forumledningen av Putins folkmord i Ukraina..

Det bästa sätt att två sina händer nu är att helt radera den rimligt vettiga och sansade tråd som en putinkramare och våldsälskare bestämde sig för att sabotera.

Nä Soundbrigade, nu är det flera veckor sedan jag satte ner foten och du kommer i efterhand och försöker trigga fram komplotter och antagonister med dina beskyllningar. Det här funkar inte.

Eftersom jag bad dig läsa reglerna för några veckor sedan vet du också att här på HiFIForum så raderas inget som modereras just därför att om vi hade gjort det hade det försökts skapas komplotter av det, precis som du gör av att vi inte radera nu.
Den tråden, och denna, ligger kvar och visar hur dåligt vuxna människor kan bete sig emot varandra.

Jag som hade hoppats att du kanaliserat ditt internet-trollande till något konstruktivt nu när du lade in bilder på hur du supportade och hjälpte flyktingar istället. Men av det inlägget du just gjorde så var det uppenbarligen fel.

Nu har jag redan bett dig läsa reglerna och uppenbarligen så håller du inte med dem. Det är synd, för de gäller för alla användare på HiFiForum, så det är nog bäst om vi går skilda vägar från och med nu. Synd.

Mvh,
Per
peterh Posted - 2022/04/05 : 13:29:08
Väl formulerat !
soundbrigade Posted - 2022/04/05 : 12:57:42
Det gör mig grinig att folk slutar och ännu grinigare blir jag när folk försöker lägga skulden på sina egna tråkiga beslut på andra (mig).

Du vet OERHÖRT VÄL varför tråden som skulle kunna bli ett ställe där vi kunde prata av oss om våra känslor omkring ett krig i vår närhet, men när det drogs in svenska putinazister, blev det droppen för mig. Att trolla enbart för att spåra ur diskussioner man inte är bekväm med och "inte vill delta i" är osjysst.

Det finns mycket skit härinne men jag försöker oftast (numera) låta bli eftersom jag vet att ovetenskap liksom har företräde ... och jag vet att vad som skrivs bedöms olika från gång till gång.

Mitt senaste utfall handlade om ordet PROPAGANDA, när det handlade om FAKTA. Att kalla information, fakta och sanningar för propaganda är att gå över gränsen, när man samtidigt tillåter Ppropaganda, lögner och desinformation är helt obegripligt och oacceptabelt för mig.
Jag har uppenbart varit alldeles för lös-släppt med modererandet eftersom du anser dig kunna ta i princip vilka friheter som helst här på HiFiForum.
Det är dags för dig att läsa regler igen och när du är igång kolla vad det står i Paragraf 11 för det är den jag modererar efter här.

Mvh,
Pac/Per


Jag tycker du ska borsta av gruset från knäna, tvätta bort sand från skrapsåren du fick på händerna och visa vem du är - en sjysst lirtare som gillar HiFi.
Du kan också acceptera att vi är alla olika och har olika bild på världen och att vi är en hel del som föredrar sanning före lögn.

Om du lämnar HF är det en loose/loose-situation.Håkan64 Posted - 2022/04/03 : 14:11:40
§.15 Politik och religion - Detta är ett HiFiForum
Politik och/eller religion berör oss alla men det kan knappast klassas som tillhörande tillhörande HiFi-området.
Därför är det bättre att dessa ämnen hanteras på forum som är ämnade för dessa frågor och inte här hos oss.

Det är väl detta som gäller? Jag har blivit kallad både det ena och det andra och fått massa åsikter kletat på mig. Jag är inte här för att läsa om krig och elände. Visst är jag obekväm så ta bort mig. Det det peterh och soundbrigade håller på med är jag så jävla trött på.
Pac Posted - 2022/04/03 : 14:02:04
Peterh & Håkan64,
Detta är en varning. Nu har jag fått precis nog av det ni håller på med. Det enda jag ser från er just nu är hur ni försöker jaga varandra runt bland trådarna med era olika infallsvinklar ang. kriget i Ukraina. Jag accepterar inte att ni använder HiFiForum.nu på det viset.

Att kriget i Ukraina är en katastrof är inget att diskutera och om ni vill hjälpa till har jag redan gett er länkar ett flertal gången.
Men, ni verkar fortfarande inte vilja förstå att HiFiForum inte vill bli utnyttjade för era kurragömma-lekar. Om ni inte tar lekarna och propagandan ni släpar in här nån annanstans så har jag inget annat väl än att ge era användare semestrar från HiFiForum.
peterh Posted - 2022/04/03 : 13:03:39
https://cornucopia.se/2022/04/uppdateras-slaget-om-kyjiv-over-rysk-trupp-lamnar-massmordade-civila-och-forsatsmineringar-efter-sig-odesa-bombas/

12:35 Ett vittnesmål från en kvinna i Butja enligt en kanadensisk journalist. Ryska soldater tog kvinnan och ungefär fyrtio andra ut på ett torg. De sade åt fyra män att gå ner på knä, och drog deras skjortor upp över huvudet på dem och sköt sedan en av dem med nackskott. Befälet sade att #8220;vi är här för att rensa ut smutsen#8221;.

Ryska troll fortsätter att äta glassbåt. Antagligen utan att förstå.
Håkan64 Posted - 2022/04/03 : 12:38:42
peterh Posted - 2022/04/03 : 12:32:52
Ryssarna trängs ut ur ukrainas kiev region, lämnar kvar lik och förstörelse :
https://www.aljazeera.com/gallery/2022/4/3/photos-ukraine-retreating-russians-leave-trail-of-dead-bodies-near-kyiv

Bara ryska troll försvarar detta beteende.
Håkan64 Posted - 2022/03/26 : 00:17:03
Jag förstår inte varför en del går upp på morgonen. Allt är skit. Alla är idioter. Måste vara ett fint liv att leva.
Bernt Jansson Posted - 2022/03/25 : 16:38:02
Elen behöver bli billigare, det kostar mig över 5 spänn per mil att köra bilen nu!
Rolf-san Posted - 2022/03/25 : 16:27:33
quote:
Gick i taket i morse när jag läste en blogg skriven av en människa som hämtar sin "information" från Vladimir Putlers Lögnministerium.
Femtekolonnare, eller nyttig idiot - eller bådadera.
Fan att det finns folk som är så djävla hjärndöda i Sverige som är ett fritt land där vi har tillgång till media av alla färger och sorter ... och så lyssnar man på lögner från en diktatur. FY FAN!


Du har talang att skriva på Flashback.
soundbrigade Posted - 2022/03/25 : 14:31:25
Vad har google med din telefon att göra?!

Borde fixa en förstärkare jag (av misstag) lovat fixa. Lyckades när jag mötte på ingångssteget bränna en zenerdiod (och ev EN trissa). Dock har jag liksom inte entusiasmen och energin.

Gick i taket i morse när jag läste en blogg skriven av en människa som hämtar sin "information" från Vladimir Putlers Lögnministerium.
Femtekolonnare, eller nyttig idiot - eller bådadera.
Fan att det finns folk som är så djävla hjärndöda i Sverige som är ett fritt land där vi har tillgång till media av alla färger och sorter ... och så lyssnar man på lögner från en diktatur. FY FAN!
Micke Y Posted - 2022/03/23 : 15:57:52
Nu är jag riktigt grinig. Har köpt en dac att koppla till min telefon för att lyssna på musik till o från jobbet bara för att upptäcka att den inte funkar. Eller mer precist dac funkar nog men Google har en bugg i sin telefon som gör att externa inte får något ljud
Google säger att de ska fixa det till sommaren men det lät väldigt vagt så frågan är om det kommer överhuvudtaget.

Micke
Micke Y Posted - 2022/03/23 : 13:28:24
plug-and-play är nog bra men det är frustrerande när det inte funkar, felsökning blir nästan hopplös

Micke
Håkan64 Posted - 2022/03/22 : 22:27:06
Korkade människor med hund i flexikoppel.
abbot Posted - 2022/03/12 : 13:49:57
Vi tar en hifi-variant här; idag känner jag mig irriterad över en militär specialoperation på annat lands territorium som hindrar det fria flödet av elektronrör till hyggliga gubbar i den övriga världen och eventuellt även skapar olägenheter av annat slag för de tilltänkta leverantörerna, kanske också även för deras anhöriga.

Jag hoppas att denna min irritation inte skadar känsliga själar.
soundbrigade Posted - 2022/03/12 : 02:40:36
Så, nu har det djävla kriget tagit en annan vändning: https://www.thesun.co.uk/news/17845060/russian-troops-accused-of-raping-numerous-women/

Från MSNs nyhetskanal plockar jag detta citat:
quote:
We are scared, they already started to rape our women. There was information from people who I personally know, that a 17-year-old girl, it's happened to her and then they killed her.


BEFRIARE?! Så fan heller. Mördare!
Rolf-san Posted - 2022/03/11 : 21:21:40
quote:
Gnälliga människor som inte tycker om fria diskussioner om ämnen som berör oss människor med empati och hjärta.

Det är inte gnäll. Det är legalt massmördande, vilket kallas krig.

(Nedanstående har jag även i en annan tråd.)
Det är inte lätt att vara pacifist idag.
Det här programmet fick mig att tänka till ordentligt:
https://sverigesradio.se/avsnitt/vad-ar-ett-rattfardigt-krig
Liksom det här inslaget i ett annat program. Ungefär 5:10 in i programmet.
https://sverigesradio.se/avsnitt/forsvarsanslag-branslepriser-medling
soundbrigade Posted - 2022/03/11 : 20:23:40
Gnälliga människor som inte tycker om fria diskussioner om ämnen som berör oss människor med empati och hjärta.

Och fegisar ....

HiFiForum.nu © HiFiForum.nu except: Logos and Trademarks are property of their owners, Comments are property of their posters Go To Top Of Page
Denna sida genererades på 0.17 sekunder. Snitz Forums 2000