HiFiForum.nu
Home | Forums | Profile | Register | Active Topics | Links | Members | Articles | PM | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Private Messages
You must log in to check messages
 All Forums
 Diverse
 HiFi Off Topic - Fritt Forum
 Lång-grill med rök!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

T O P I C    R E V I E W
EngelholmAudio Posted - 2014/11/09 : 19:01:42
https://www.dropbox.com/s/89sfrphl7k8imax/2014-10-27%2016.50.51.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/2i6ab3kttm1nqop/2014-11-09%2017.02.43.jpg?dl=0

Alla med Weber klotgrill! Lyssna!

Att lång-grilla kött med viss rökning är väldigt gott! Kycklingklubbor och revben är på bilderna. 3-4 h i 125 grader med björk, ene och körsbärsträd.
Eleverna håller 125 grader lätt, utan att fylla på briketter.

Nån mer?
11   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Pac Posted - 2014/11/14 : 08:49:54
Jag bara var tvungen att kolla vad "Kamado" var för något - länk till wikipedia - om någon annan också är intresserad.

nisseW Posted - 2014/11/14 : 08:35:32
Den här sidan är nog bättre att kolla på om Kamadogrillar
http://www.primogrill.com
nisseW Posted - 2014/11/14 : 08:21:12
För den som är intresserad så har Jonas Cramby skrivit boken Texas BBQ, om
långtidsgrillning på Amerikanskt vis, mycket bra, och den som undrar vad Kamadogrill
är så kolla på det här klippet www.youtube.com/watch?v=sOZfP93D6K8
EngelholmAudio Posted - 2014/11/12 : 11:49:26
Kul - det är fler som fått smak för detta!

Micke Y Posted - 2014/11/10 : 18:56:46
Min yngsta son (19 bast) brukar göra sånt där och det blir kalasgott varje gång

Micke
nisseW Posted - 2014/11/10 : 17:15:44
Jag gjorde Pulled Pork i lördags, 7 timmar 110 grader i min Kamado
Kanongott!
EngelholmAudio Posted - 2014/11/10 : 16:32:18
Jag kör helt öppet i botten och sen 1/4-dels öppet i locket.
Granngårdens briketter, placerade längst ut på sidan, 20-30 st. Tänder 1/3-dels tändrör.
Kör med tråg (Ikea's rostfria är kalas) som fylls med vatten och som både agerar uppsamlare men också temperatur-utjämnare.

För er med Facebook kan jag rekommendera:
BBQLovers.se Grillforum
guy gadbois Posted - 2014/11/09 : 22:49:10
Ser fantastiskt gott ut!

Körde i somras lite tjocka revbensspjäll med äppelträbitar som rökbas med fantastiskt fint resultat. Årets överrasking smak- och konsistensmässigt var med en rejäl bit högrev med björkbitar som rökbas - blev otroligt gott och mört.

Med lite fingertoppskänsla för att "strypa" och "gasa" med ventilerna så är det inte så knepigt att få till en fin rökning/långgrill i en helt vanlig klotgrill.
EngelholmAudio Posted - 2014/11/09 : 22:30:11
Tobbe_L Posted - 2014/11/09 : 19:35:32
Mums mums mums
Pac Posted - 2014/11/09 : 19:18:10
Oj, nu blev jag hungrig!

Dags för middag!

HiFiForum.nu © HiFiForum.nu except: Logos and Trademarks are property of their owners, Comments are property of their posters Go To Top Of Page
Denna sida genererades på 0.09 sekunder. Snitz Forums 2000