T O P I C R E V I E W |
EngelholmAudio |
Posted - 2014/11/09 : 19:01:42 https://www.dropbox.com/s/89sfrphl7k8imax/2014-10-27%2016.50.51.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/2i6ab3kttm1nqop/2014-11-09%2017.02.43.jpg?dl=0
Alla med Weber klotgrill! Lyssna!
Att lång-grilla kött med viss rökning är väldigt gott! Kycklingklubbor och revben är på bilderna. 3-4 h i 125 grader med björk, ene och körsbärsträd. Eleverna håller 125 grader lätt, utan att fylla på briketter.
Nån mer? |
11 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Pac |
Posted - 2014/11/14 : 08:49:54 Jag bara var tvungen att kolla vad "Kamado" var för något - länk till wikipedia - om någon annan också är intresserad.
|
nisseW |
Posted - 2014/11/14 : 08:35:32 Den här sidan är nog bättre att kolla på om Kamadogrillar http://www.primogrill.com |
nisseW |
Posted - 2014/11/14 : 08:21:12 För den som är intresserad så har Jonas Cramby skrivit boken Texas BBQ, om långtidsgrillning på Amerikanskt vis, mycket bra, och den som undrar vad Kamadogrill är så kolla på det här klippet www.youtube.com/watch?v=sOZfP93D6K8 |
EngelholmAudio |
Posted - 2014/11/12 : 11:49:26 Kul - det är fler som fått smak för detta!
|
Micke Y |
Posted - 2014/11/10 : 18:56:46 Min yngsta son (19 bast) brukar göra sånt där och det blir kalasgott varje gång
Micke |
nisseW |
Posted - 2014/11/10 : 17:15:44 Jag gjorde Pulled Pork i lördags, 7 timmar 110 grader i min Kamado Kanongott! |
EngelholmAudio |
Posted - 2014/11/10 : 16:32:18 Jag kör helt öppet i botten och sen 1/4-dels öppet i locket. Granngårdens briketter, placerade längst ut på sidan, 20-30 st. Tänder 1/3-dels tändrör. Kör med tråg (Ikea's rostfria är kalas) som fylls med vatten och som både agerar uppsamlare men också temperatur-utjämnare.
För er med Facebook kan jag rekommendera: BBQLovers.se Grillforum |
guy gadbois |
Posted - 2014/11/09 : 22:49:10 Ser fantastiskt gott ut!
Körde i somras lite tjocka revbensspjäll med äppelträbitar som rökbas med fantastiskt fint resultat. Årets överrasking smak- och konsistensmässigt var med en rejäl bit högrev med björkbitar som rökbas - blev otroligt gott och mört.
Med lite fingertoppskänsla för att "strypa" och "gasa" med ventilerna så är det inte så knepigt att få till en fin rökning/långgrill i en helt vanlig klotgrill. |
EngelholmAudio |
Posted - 2014/11/09 : 22:30:11
|
Tobbe_L |
Posted - 2014/11/09 : 19:35:32 Mums mums mums |
Pac |
Posted - 2014/11/09 : 19:18:10 Oj, nu blev jag hungrig!
Dags för middag! |