HiFiForum.nu
Home | Forums | Profile | Register | Active Topics | Links | Members | Articles | PM | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Private Messages
You must log in to check messages
 All Forums
 Diverse
 HiFi Off Topic - Fritt Forum
 Roliga Bus!!!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

T O P I C    R E V I E W
Imperial Posted - 2010/07/06 : 23:56:55
Tjenare!


Jag hittade detta Roliga bus på ett forum.

Jag gick en gång en elektonikutbildning, när vi hade rast så bröt läraren huvudströmbrytaren så att alla labbplatser blev strömlösa så att ingen ansluten utrustning tog eld under rasten.

Efter att han hade stängt av gick någon och apterade kondensatorer felvända över utgångarna på alla labbagg i hela lokalen.

När läraren kom in och slog på huvudströmbrytaren så dränktes hela lokalen i papper från exploderande kondingar...
Den doften är obeskrivlig!

Jag satt å garvade en stund

Själv så startade jag en tävling som gick ut på att se hur många gånger en skiv fräs studsade på vägg, golv å i tak.
Man fick bonus om den hmnade på en cool plats Ex i ett fönster.

Detta var dock livsfarligt så jag ska inte gå in på detaljer.

Men kul hade vi

/
15   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Imperial Posted - 2010/07/08 : 18:36:06
Tjenare!

Farsken fyllde en ballon med Acetyle'n å Syre å monterade denna på rektorns ena tändstift i bilen.
Huven åkte iallafal upp

/
Mickel-mackel Posted - 2010/07/08 : 15:58:03
quote:
plastfolie över toalettstolen. Dvs du lyfter på lock och sittring sedan täcker du över hålet med plastfolie som man sträcker ut ordentligt så att den blir helt slät. Sedan är det bara att fälla ned locket igen. Har inte provat själv men enligt min far så lär det funka

Funkar bra, faktiskt både på tjejernas och killarnas toa.
Detta skämt praktiserades på ett kyrkan ungdoms läger.

På samma läger byggde jag och Anders, som var mer än tokiga i elektronik på den tiden, en pryl med fotosensor och gömde inne i tjejernas sovrum.

När lyset släcktes började en kondensator att ladda ur och efter sisådär 15 minuter började en såndär otroligt irriterande hög tom ljuda, som är omöjlig att lokalisera läget på (skyhög frekvens alltså).
När tjejerna tände för att leta blev det givetvis tyst direkt.
För att 15 minuter efter nästa släckning ...
Ja ni förstår.
tober Posted - 2010/07/07 : 22:50:09
Kondningar har jag smällt fler i skolan än vad jag kan komma ihåg. Hade en favorit som luktade riktigt illa och som man stängde in i andra verktygslådor innan man smällde av.

I lumpen låg jag i en tropp med väldigt mycket trevligt utrustning. Ibland satt vi ihop en lång grepparm och skickade ner konserver eller vanligtvis plåtbrukarna med leverpastej genom skorstenen in i kaminen. Small rätt bra det också. Vi hade själva stålnät över vår skorsten...

Bubbel Posted - 2010/07/07 : 21:04:00
Ett trix jag gjorde när jag jobbade på bygge var att smyga på någon oskyldig varvid man nafsade vederbörande bakpå vid hälen samtidigt så skällde man som en lite ettrig terrier, har ni inte sett en vuxen man med skräck i blicken så bör ni prova.

Som försvar bör du ha ett stort flin tvärs över ansiktet en kompis provade detta utan att le det är inte svårt att lista ut vad som hände.

anders
bibl Posted - 2010/07/07 : 16:43:27
Ett klassiskt bus av det mer otrevliga slaget är ju plastfolie över toalettstolen. Dvs du lyfter på lock och sittring sedan täcker du över hålet med plastfolie som man sträcker ut ordentligt så att den blir helt slät. Sedan är det bara att fälla ned locket igen. Har inte provat själv men enligt min far så lär det funka, varifrån han har den informationen är dock oklart...
Fuling Posted - 2010/07/07 : 16:22:39
Att "råka" tappa en femkrona som man hettat upp med lödkolven var också poppis på skolan.
Micke Y Posted - 2010/07/07 : 15:30:30
Min f.d. arbetskamrat Janne som var kock i lumpen la laxermedel i kvällschokladen på slutövningen. Det tyckte han var kul.

Micke
bibl Posted - 2010/07/07 : 15:20:34
Lumpen verkar ju vara en konstant (numer dock sinad) källa till historier. En löjtnant berättade den här när jag låg inne (ska vara självupplevt men vem vet?):
Det var -25 grader och man hade vinterutbildning i arktiskt klimat. Förläggningen bestod av klassiska 20-mannatält med kamin i vilka man ska tillbringa de kommande två veckorna någonstans i fjällvärlden. Redan första natten så drömmer en av killarna en mardröm om att tältet håller på att brinna ned över dom. Han vaknar, sliter upp slidkniven, hugger den i tältduken och kastar sig genom sitt nya fina hål ut i snön där han vaknar... Övriga boende i tältet var dock inte fullt så roade av detta tilltag.
hoktuna Posted - 2010/07/07 : 14:40:05
En lumparpolare drömde om att ca:18:00 spola ned en chock granat.
Han trodde att då satt flest på toa.
Det som hände var att en av våra toastola gick upp i rök,kvar återstod endast 4 skruvar i golvet och porslinskross.
bibl Posted - 2010/07/07 : 12:39:59
Vet inte om det faller under bus eller direkt terror, men en handvevad megger kan man ha mycket roligt med, undvik dock folk med pacemaker eller dåligt hjärta! En person gömmer sig lämpligen på en toalett och vevar som s-tan, den andra lullar runt utanför försedd med två långa sladdar med bananer i änden, oskyddade kroppsdelar ligger pyrt till. Den stöt man får får en att hoppa högt det kan jag garantera!
hoktuna Posted - 2010/07/07 : 12:17:37
En dragsmällare(liten smällare med snöre i var ände) i dörröppnarn fick varje dagdrömmande lärare att vakna
huzze Posted - 2010/07/07 : 12:10:01
När jag gick teknisk/el så gjorde jag en krets med en fotosensor och tidsfördröjning som började pipa lite då och då. La den under morsans säng.
Micke Y Posted - 2010/07/07 : 09:32:17
Att sätta dit en komponenet som skall brinna men som inte ingår i koppling är ett gammalt erkänt trix. Luktar illa men när personen kollar så är ju koppling rätt.

Ett steg mer avancerat är att gömma den luktande komponenten där den inte syns. Kräver mer letande och kan ge mycket underhållning till den som fixade trixet.

Många har försökt ta upp enkronan som är limmad på golvet i Åsö Gymnasiums huvudkorridor men ingen har lyckats få upp den.

Nu skall jag fråga min sambo, detta är hennens specialgren

Micke
Bernt Jansson Posted - 2010/07/07 : 09:09:10
Vi på kemilinjen på teknis hade våra små bus också.

Lös upp jod i ammoniak, droppa på trappor och låt torka.
Exploderar vid beröring vilket blir ganska komiskt på rasten sedan.

Häll saltsyra på järnsulfid i en liten burk.
Fyller skolkorridoren med en härlig doft av ruttna ägg.
Fuling Posted - 2010/07/07 : 02:43:46
Kondingtricket körde vi också med i skolan fast i lite annan tappning: Varje bänk hade en uttagslist med egen huvudströmbrytare som man själv vred av när man gick på rast. Vi apterade varandras nätuttag med lagom stora elektrolyter som small utav f.. när man vred på strömmen igen.

Efter att kabelaporna (de som gick Installation) knyckt lågnivåkablaget från våran bakgrundsmusikanläggning försåtsminerade vi kablaget också men oisolerad tråd och högspänningskondingar. Alla levde i alla fall fram till studenten men när vi hittade ritningar på elpistoler på nätet var det nära att urarta.

HiFiForum.nu © HiFiForum.nu except: Logos and Trademarks are property of their owners, Comments are property of their posters Go To Top Of Page
Denna sida genererades på 0.28 sekunder. Snitz Forums 2000